16x Bezienswaardigheden in Brugge: Wat te doen in een weekend? + 5 romantische hotels

Geschreven door Sam Van den Haute alias CheckOutSam - Laatst bijgewerkt op 20 augustus, 2023

Met een netwerk aan kanaaltjes en kasseien wegen die de verschillende markten verbindt, is het historische centrum ideaal om een dagje in Brugge door te brengen. De middeleeuwse stad is niet alleen een lust voor de camera van de toeristen, maar de vele bezienswaardigheden in Brugge zorgen ervoor dat ieder hier een leuke tijd kan beleven. Hier zijn alvast enkele van de leukste dingen om te doen in Brugge.

Sam Van den Haute Checkoutsam

Hoi, ik ben Sam, de blogger achter CheckOutSam!


Sam Van den Haute is al tien jaar voltijds wereldreiziger en deed zodoende al heel wat travel en lifestyle inspiratie en expertise op in alle continenten.
Zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van deze blog? Of heb je zelf een leuke toevoeging of tip? Laat het weten onderaan in de comments of stuur een mailtje naar Sam@checkoutsam.com en ik help je waar ik kan graag verder!

instagram checkoutsam facebook checkoutsam


4.8/5 - (31 votes)

1. Het Belfort

Verdwalen in Brugge doe je nooit. Het Belfort is immers één van de bezienswaardigheden in Brugge die je altijd en van overal kan zien. Gelegen op de Grote Markt, is de toren bovenop het hallencomplex één van de meest herkenbare punten.

Een beklimming naar het hoogste punt (via de trappen uiteraard) is één van de leukste dingen om te doen in Brugge. Vanaf de binnenkoer van de hallen begin je aan de 366 treden die je naar het uitkijkpunt op 83 meter hoogte brengen. Van hieruit heb je wellicht het beste panorama op de stad.

Een leuke manier om dit gebouw te verkennen is met deze speur- en wandeltocht waarbij je je smartphone als gids gebruikt.

bezienswaardigheden Brugge Belfort Markt

Het Belfort is een van de mooiste gebouwen van Brugge. Aanschouw het vanop de grond, maar klim gerust ook tot de top voor een prachtig uitzicht over Brugge!

2. Basiliek van het Heilig Bloed

De Basiliek van het Heilig Bloed, gelegen op de Burg, behoort dan weer tot de meest religieuze bezienswaardigheden van Brugge. Dit komt omdat er in de basiliek een flesje ligt die een druppel van het bloed van Christus bevat. Het bloed zou na de Tweede Kruistocht in 1149 door Dietrich van Alsace uit het Heilige Land naar hier zijn gebracht.

Basiliek van het Heilig Bloed Brugge

Niet alleen de buitenkant van heel wat historische gebouwen in Brugge is mooi. Neem ook eens een kijkje binnenin. Zoals in deze Basiliek bijvoorbeeld.

bezienswaardigheden Brugge basiliek heilig bloed

De Basiliek is vanbuiten niet heel indrukwekkend in vergelijking met sommige andere gebouwen op dit plein, maar wacht maar tot je binnenwandelt!

3. De Brugse reien

Het uitgebreide netwerk aan kanaaltjes die doorheen het historische centrum van Brugge stroomt, wordt de Brugse reien genoemd. Gezien deze grachten langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Brugge stromen, is een boottocht op de reien dan ook één van de activiteiten in Brugge die je zeker op de planning moet zetten.
Het mag dan wel erg toeristisch zijn, maar gezien de reputatie als het ‘Venetië van het Noorden’ mag een boottocht gewoon niet ontbreken tijdens je citytrip.

Wil je de bootjes graag combineren met een gegidste wandeltocht langs de mooiste bezienswaardigheden van Brugge? Deze combinatie tour neemt je twee uur lang mee door de hele stad en toont je onderweg de allermooiste fotoplekjes. De Nederlandstalige gids verklapt ook enkele geheimen en verhalen over Brugge.

Zie je zo’n boottochtje wel zitten? Bekijk hieronder alvast de beschikbaarheid en prijzen:

brugge bezienswaardigheden bootjes

Toeristisch maar… Een must! Doorkruis de Brugse reien in een comfortabel bootje.

4. De Bonifaciusbrug

Als we dan toch over de Brugse reien praten, dan moet je zeker naar de Bonifaciusbrug afzakken. Volgens mij is dit één van de meest fotogenieke plekjes in Brugge!
Hoewel de brug er al heel oud ziet, werd ze pas in de twintigste eeuw gebouwd. De gebouwen errond staan er wel al een pak langer. Wacht zeker tot er enkele bootjes voorbijvaren, want zij zorgen leveren vast en zeker een mooie selfie op!

Ook dit pareltje bezoek je tijdens deze begeleide wandel- en speurtocht op je smartphone.

Bonifaciusbrug Brugge

Wat een idyllisch plekje is dit! Vind je ook niet?

mooiste plekjes Brugge bonifaciusbrug

Voor mij is de Bonifaciusbrug één van de mooiste plekjes in Brugge. Vergeet geen selfie te maken!

5. Fietsen door Brugge met een local

Niemand kan je zo veel leuke plekjes laten ontdekken als een local. Een fietstour met een echte Bruggeling is dan ook een echte aanrader!

Baja Bikes organiseert verschillende mogelijkheden, maar de best beoordeelde is duidelijk de ‘Brugge highlights tour‘. Daarbij word je drie uur lang meegenomen langs de mooiste bezienswaardigheden van Brugge (en ook enkele verborgen plekjes). Na afloop laat de gids je ook nog van een heerlijk lokaal biertje proeven. Van verwennerij gesproken!

Onderweg is er meer dan voldoende tijd voor foto’s te maken en vragen te stellen en voor de prijs moet je het ook niet laten. Een gegidste fietstour door Brugge kost namelijk maar €30 per persoon.

Zijn er geen plekjes meer beschikbaar voor deze fietstour door Brugge? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden op GetYourGuide.

fietstour brugge

Tijdens een fietstour krijg je alle highlights van Brugge te zien vanaf je tweewieler.

6. Het Arentshof

Eigenlijk ligt de betoverende Bonifaciusbrug pal in het midden van het Arentshof, nog zo’n mooie bezienswaardigheid in Brugge.
Deze plek strekt zich uit over verschillende pleintjes en helpt je meteen ook om even tot rust te komen. Mooie (en speciale!) kunstwerken sieren het pleintje op, maar ook de lange rijen bomen en hun ritselende bladeren zorgen ervoor dat je terug zen wordt. Helemaal achteraan (vlakbij de Bonifaciusbrug) krijg je ook een wondermooi uitzicht over de Onze-Lieve-Vrouwekerk, nog één van de bezienswaardigheden van Brugge die je niet mag missen.

Arentshof Brugge

Enkele van de kunstwerken in het Arentshof.

7. De Onze-Lieve-Vrouwekerk

Deze kerk uit de dertiende eeuw is bijzonder indrukwekkend! Dat heeft te maken met haar afmetingen (115,5 meter hoog!), want daardoor is ze zelfs het tweede hoogste gebouw uit bakstenen ter wereld.
Maar ook de binnenkant is bijzonder mooi. Het witte interieur zorgt voor een verrassend moderne aanblik, maar toch zijn het vooral de magnifieke kunstwerken die hier de show stelen. Je vindt hier zelfs een echte Michelangelo!

onze-lieve-vrouwekerk brugge

Het interieur van de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge is bijzonder licht. Mooi he?

8. Chocolademuseum Choco-Story

Op de vraag wat er te doen is in Brugge, zijn er natuurlijk meerdere antwoorden. Wie door de smalle straatjes van de stad wandelt, zal de ene chocoladewinkel na de andere tegen komen.
Het mag duidelijk zijn dat België gekend is voor zijn chocolade! Een reputatie die het maar al te graag tentoonstelt in Choco-Story, het beroemdste chocolademuseum van het land. Aan de hand van een rondleiding leer je bij over de geschiedenis van chocolade en hoe cacao wordt verwerkt tot de lekkernij die we allemaal kennen.

Leuk voor jong en oud en helemaal niet duur. Tickets kosten €13 per persoon als je ze online alvast aankoopt en uiteraard zit daar ook en lekkere proeverij bij inbegrepen!

Tickets en beschikbaarheid kun je hieronder alvast bekijken:

chocolademuseum Brugge

Ben je ook zo verzot op chocolade? Dan is dit een plek die je níét mag overslaan!

9. Frietmuseum

Van de ene lekkernij naar de andere. België heeft meer specialiteiten dan enkel chocolade. Eén van de activiteiten voor food lovers, is een bezoek brengen aan het Frietmuseum. Dit museum over de knapperige goudstaafjes beweert het eerste en enige museum te zijn die gewijd aan de Belgische friet. Je leert er onder andere over de historie van de gefrituurde lekkernij, de band met België en uiteraard kun je de frietjes ook proeven! Dit is één van de activiteiten in Brugge die je ook kan doen als het regent.

Tickets kosten trouwens maar €9,50. Niet zo veel duurder als een ‘pakske friet’ (die je tijdens je rondleiding ook krijgt voorgeschoteld, natuurlijk!).

frietmuseum Brugge bezienswaardigheden

Wij Belgen zijn verzot op frieten! Ga naar het frietmuseum en leer meer over het ‘pakske friet’!

10. Brouwerij De Halve Maan

Bestaat er een betere manier om friet door te spoelen dan met een fris Belgisch biertje? In Brouwerij De Halve Maan is de eeuwenoude traditie van het bier brouwen vastgelegd in een museum dat voor iedereen te bezoeken is. Een rondleiding wordt altijd vervolgd door een proefsessie van de Brugse Zot; één van de bieren die hier wordt gebrouwen.
Als je je afvraagt wat te zien in Brugge, en je bent een bierliefhebber, dan mag deze activiteit dus zeker niet ontbreken. Wie trouwens een prachtige locatie zoekt om te lunchen, kan ook hier terecht. Het zicht op de reien in combinatie met een heerlijke lunch zijn de moeite waard!

Wil je een bezoek aan de brouwerij combineren met enkele andere highlights in Brugge? Deze private tour neemt je mee naar het Choco-Story museum (waar je bijleert over Belgische chocolade en natuurlijk ook mag proeven), De Halve Maan brouwerij waarbij ook lunch in de prijs zit inbegrepen en verder neemt de gids je ook mee naar enkele andere pleinen en belangrijke gebouwen in de stad.
Het is niet de goedkoopste excursie, maar het vult wel een halve dag met sightseeing.

brouwerij de halve maan brugge bezienswaardigheden

Heb je de Brugse Zot al uitgeprobeerd? Een echte aanrader! Ga naar brouwerij de halve maan om te zien hoe dit lekkere biertje wordt gebrouwd.

11. Het Historium

Het Historium is één van de musea die je kunt bezoeken bij regenweer. Gelegen op de Grote Markt, is dit historische museum heel interessant voor iedereen die de Gouden Eeuw van de stad opnieuw wil beleven.
Aan de hand van filmische decors, muziek en speciale effecten keer je terug naar de Brugse middeleeuwen. Het panoramisch terras op de tweede verdieping is één van de mooiste fotolocaties die je kunt hebben. Vanuit de hoogte kijk je immers neer op de indrukwekkende grote markt met het dominerende Belfort; het kloppende hart van de stad.
Tickets kosten €12 per persoon en kan je ook al online aanschaffen.

historium brugge dingen om te doen

In dit prachtige gebouw op de markt vind je het Historium.

12. Het Duvelorium

In hetzelfde feeërieke gebouw als het Historium, vind je ook het Duvelorium.
Wij Belgen houden natuurlijk van een lekker biertje, en daarvan is Duvel het duidelijke bewijs! De brouwerij die dit duivels lekkere drankje maakt (Duvel Moortgat), heeft hier zijn eigen café met wondermooie uitzichten. Naast de heerlijke Duvel, vind je hier ook een lekker glaasje La Chouffe, Vedett, De Koninck of een fruitige Liefmans Fruitesse voor de zoetebekken.
De reden om naar hier te komen is echter wel het mooie uitzicht dat je over de Markt krijgt. Je betaalt genoeg voor een drankje op deze toplocatie, dus je kan er maar beter dubbel en dik van genieten!

Duvelorium brugge

Het interieur van het Duvelorium is ook niet mis!

duvelorium brugge uitzicht

Een fruitige Liefmans met zo’n uitzicht smaakt dubbel zo goed!

13. Het Begijnhof

Of je nu een dag of een weekend in Brugge bent, je krijgt nooit genoeg bezienswaardigheden voorgeschoteld! De wit gekleurde huisjes van Begijnhof Ten Wijngaerde zijn zo één van die locaties die je gewoon moet bezoeken. Hoewel er geen begijnen meer wonen, is het een unieke locatie in het Brugse ommeland. Het is immers het laatste nog bewaarde begijnhof van de stad Brugge.
De setting nabij het Minnewater, een klein meer omringd door bomen en een park maakt het begijnhof nog idyllischer.

Begijnhof Brugge

Even aan de drukte ontsnappen van Brugge? Kom dan even langs in het Begijnhof!

dingen om te doen in Brugge Begijnhof

Het Begijnhof is verrassend groot!

14. Het Sint-Janshospitaal

Het Sint-Janshospitaal in Brugge is één van de oudste overlevende hospitaalgebouwen in Europa. Daterend uit de twaalfde eeuw, werden hier zieken, pelgrims en reizigers verzorgd door de aanwezige nonnen en monniken. Je kunt niet alleen meer leren over het leven in dit hospitaal, maar de oude apotheek en kruidentuin zijn zeker ook een bezoek waard. Daarnaast kan je hier heel wat kunstwerken van één van de bekendste schilders van de Vlaamse Primitieven bewonderen: Hans Memling. Hij leefde en werkte in Brugge gedurende de vijftiende eeuw.

Sint-Janshospitaal Brugge bezienswaardigheden

Het Sint-Janshospitaal van Brugge heeft wel iets weg van een kerk… En natuurlijk ligt het ook langs het water!

Sint-Janshospitaal Binnenplein Brugge bezienswaardigheden

Het binnenplein van het Sint-Janshospitaal. Ook een goed plekje om even aan de drukte te ontsnappen!

15. Kasteel van Loppem

Wie een weekendje in Brugge spendeert en het niet erg vindt om ook even buiten de stad te kijken, zal ook heel wat moois kunnen zien. In de omgeving van Brugge vind je het bos van Loppem, waar de grote aantrekkingskracht afkomstig is van het neogotische kasteel met walgracht. Het bos is ideaal voor wie de drukte van de stad wil vermijden en houdt van wandelingen in een heerlijke omgeving.
Om het doolhof en het kasteel van dichtbij te zien, moet je wel toegangskaartjes aanschaffen. Online kan je die alvast bestellen voor €7 per persoon.

kasteel van loppem bezienswaardigheden brugge omgeving

Ontsnap aan het toeristische Brugge en ga een frisse neus ophalen in het bos van Loppem.

wat te zien in Brugge kasteel van Loppem

De voorkant van het kasteel.

16. Boudewijn Seapark

Heb je een leuk weekendje in Brugge gepland met de kinderen? Dan is het misschien een goed om het nabijgelegen Boudewijn Seapark te bezoeken. Dit attractiepark is gelegen in de onmiddellijke omgeving van Brugge en is met zijn attracties de ideale daguitstap met kinderen. Daarnaast is er ook nog een dolfinarium aanwezig waar dolfijnen tijdens een show allerhande kunstjes laten zien.
Ter plekke kosten tickets €27 voor volwassenen en €23 voor kinderen, maar via Dagtickets.be kan je ze bestellen met een fikse korting: €16,95 voor volwassenen en kinderen.

wat te doen in Brugge? Boudewijn Seapark

Een ideale daguitstap samen met de kinderen? Ga even naar het Boudewijn Seapark, op een boogscheut van het centrum van Brugge.

5x Romantisch overnachten in Brugge

Op zoek naar een mooi plekje om te overnachten? Bekijk dan zeker onderstaande romantische hotels in Brugge. Moet het voor jou niet zo veel kosten? Lees dan ook dit artikel: 10 hostels in Brugge.

Hotel Loreto

In het hartje van de Brugse binnenstad vind je het kleine, gezellige hotel Loreto. Deze accommodatie heeft een modern interieur waar je je onmiddellijk thuis voelt. Vanuit de kamer heb je een prachtig zicht over Brugge. ’s Morgens zorgen de lieve eigenaars voor een heerlijk ontbijtbuffet zodat je goed aan je dag sightseeing kan beginnen.

Brugge is niet alleen bekend omwille van haar talloze chocolatiers. Dit hotel in Brugge ligt dicht bij heel wat belangrijke musea en bezienswaardigheden. Zo liggen het Begijnhof en het Oud Sint-Janshospitaal net om de hoek van de accommodatie. Ook de winkelstraten liggen op wandelafstand van hotel Loreto. Dankzij de ligging in het historisch centrum van Brugge is dit hotel de perfecte locatie om de middeleeuwse stad te ontdekken.

Voor één nacht in een tweepersoonskamer in het charmante hotel Loreto, betaal je slechts €50.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

hotel Loreto Brugge

© Hotel Loreto

Hotel De Orangerie

Als je op zoek bent naar romantische hotels in Brugge, dan is Hotel De Orangerie zeker en vast een goede keuze. Het is gevestigd in een magnifiek oud herenhuis vlak aan de grachten. De gemeenschappelijke kamers zijn traditioneel en elegant ingericht en ze ademen stuk voor stuk een middeleeuws luxesfeertje uit. Zeker tijdens de kerstperiode is het hier heel gezellig als je een kamer hebt gekozen met een wondermooi uitzicht over de grachten van Brugge.

Hotel De Orangerie ligt op een uitstekende locatie, want de Grote Markt en het Belfort zijn maar enkele minuten wandelen van dit luxueuze hotel. Ook het Gruuthuse museum ligt op amper vijf minuutjes wandelen van de accommodatie. Het behulpzame personeel van het hotel geeft je ook graag tips voor romantische restaurants.

Logeren in een charmante tweepersoonskamer kan vanaf €165 per nacht.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Brugge bezienswaardigheden hotel de Orangerie

© Hotel de Orangerie

 

Hotel The Peellaert

Wanneer je verblijft in Hotel The Peellaert, waan je jezelf een groots aristocraat uit de negentiende eeuw. Het hotel maakt deel uit van het uitstekende Swan Hotel Collection en is de ideale plek als je er even op uit wilt zonder kinderen. Al bij je binnenkomst in de accommodatie snuif je de romantische sfeer op. The Peellaert is een verfijnd en stijlvol hotel met een mix tussen modern en antiek waar je elke ochtend een heerlijk ontbijt krijgt. Bovendien heeft het hotel ook een eigen wellnesscentrum.

Als je van plan bent de bezienswaardigheden in Brugge te bezoeken, is Hotel The Peellaert de perfecte uitvalsbasis. Het mooiste historische plein van de stad, de Burg, ligt slechts op 200 meter van de accommodatie en ook alle andere bezienswaardigheden en musea, zoals het Belfort en het Chocolademuseum, liggen op loopafstand.

Eén nacht in een tweepersoonskamer in Hotel The Peellaert kost gemiddeld €111.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Hotel The Peelaert Brugge bezienswaardigheden

© The Peelaert

Hotel Jan Brito

Jan Brito is een klassiek, bekroond hotel in Brugge. Alle kamers in de accommodatie hebben edele thema’s, compleet ingericht met een prachtige marmeren schouw, een luxe hemelbed en romantische stoffen. Het hotel is gevestigd in een beschermd monument en heeft een gezellige tuin waar je op warme zomeravonden heerlijk kan ontspannen. Om de romantiek hoogtij te laten vieren tijdens je weekend in Brugge kan je ook gebruikmaken van de sauna en hamam.

Vlak bij het hotel vind je heel wat populaire trekpleisters van Brugge. Denk maar aan het Koningin Astridpark, de Basiliek van het Heilig Bloed en het Belfort. Er zijn ook tal van musea in de buurt van Hotel Jan Brito, zoals het Torture Museum en het Chocolademuseum, die je bijvoorbeeld bij slecht weer kan ontdekken. Rond de accommodatie zijn er ook veel restaurants en bars waar je overdag en ’s avonds kan vertoeven. Bezoek zeker eens het Estaminet, het stamcafé van Pieter Aspe.

Je kan al vanaf €81 per nacht in een tweepersoonskamer logeren in het Jan Brito hotel.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

hotel Jan Brito Brugge

© Jan Brito

Relais Bourgondisch Cruyce

In het ellenlange lijstje van romantische hotels in Brugge, mag het Relais Bourgondisch Cruyce zeker niet ontbreken. Het hotel heeft klassieke kamers en suites met liefdevol bloemetjesbehang. Sommige kamers kijken uit over de prachtige Brugse grachten. Als je het geluk hebt om een kamer met dat prachtig uitzicht te hebben, kijk dan zeker eens uit het raam wanneer het ’s avonds gaat schemeren. Bovendien heeft het hotel ook nog eens een fantastisch restaurant en terras.

Het Relais Bourgondisch Cruyce ligt op een unieke locatie in het oude stadshart van Brugge. Dankzij de centrale ligging van het hotel vind je in de buurt heel wat dingen om te doen in de stad. Zo kan je tijdens je romantisch weekendje Brugge een mooie wandeling maken langs de Basiliek van het Heilig Bloed, de Grote Markt, het Begijnhof en het Concertgebouw van Brugge.

Per nacht in het fantastische Relais Bourgondisch Cruyce betaal je €254 voor een tweepersoonskamer.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Brugge Relais Bourgondisch Cruyce

© Relais Bourgondisch Cruyce

Uitstapjes plannen in Brugge

Zoek je naar excursies in Brugge? Hierboven vond je er al vijftien. Maar natuurlijk is er nog veel meer te zien in de mooiste stad van Vlaanderen!
Tickets en tours kan je ook online boeken. Benieuwd naar het aanbod?

» Alle tours en excursies in Brugge

Reisgids Brugge

Wil je meer tips en ideeën voor je bezoek aan Brugge? Dan komen deze reisgidsen misschien wel van pas:

d

 

Over de auteur


Sam Van den Haute reist al meer dan tien jaar lang de wereld rond. In deze reisgids / blog geeft hij waardevolle tips uit eigen ervaring om jou perfect voor te bereiden en inspireren op een prachtige reis. Dit doet hij vooral op eigen houtje, maar ook tientallen reisorganisaties, toeristische diensten en andere reisprofessionals vertrouw(d)en hem als een ware ‘travel guru’. Sam kan namelijk uit tien jaar ervaring putten als voltijds wereldreiziger, waarbij hij ondertussen alle continenten uitvoerig bezocht.

Sams tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op talrijke kanalen, waaronder Radio 2, NPO 3FM (Nederland), Metro, De Standaard (bijlage Media Planet), Steps, Goodbye reismagazine en heel wat andere platformen.

Omdat Sam tijdens Covid-19 zijn expertise over reizen natuurlijk niet meer kon delen, legde hij zich ook toe op product reviews en lijstjes met cadeau ideeën. Net zoals hij gedetailleerd op onderzoek gaat tijdens het reizen, voert hij sinds 2019 uitvoerig onderzoek uit om tot een waardevolle en eerlijke review of een lijstje vol originele geschenken te komen. Check Out Sam is intussen dan ook uitgegroeid tot een heus beoordelingsplatform dat gewaardeerd wordt door websites en magazines zoals Gezond.be of Computable.
 

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor korte reizen is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste reisverzekering. Wil je een jaarlijkse verzekering? Dan raad ik Allianz Assistance aan.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


4.8/5 - (31 votes)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!

Laat een bericht achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>