25x bezienswaardigheden in Dubrovnik: Wat te doen? + Excursies

Er zijn zoveel mooie bezienswaardigheden in Dubrovnik dat het jammer zou zijn, moest je deze plek overslaan wanneer je in Kroatië bent. Deze historische stad neemt je bovendien terug mee in de tijd en geeft je enkele ervaringen die je nooit meer vergeet. Voordat je op een bijzonder avontuur vertrekt, ontdek je in dit artikel wel het best eerst wat er te doen is in Dubvronik. Zo ben je goed voorbereid!

5/5 - (3 stemmen)

1. Stadsmuren

Het oud stadscentrum wordt volledig omringd door stadsmuren die in de zevende eeuw gebouwd zijn en doorheen de jaren heel vaak herbouwd en verstevigd zijn. De oorspronkelijke constructie stamt zelfs al af uit veertiende tot zeventiende eeuw! Het spreekt dus voor zich dat dit één van de top bezienswaardigheden van Dubrovnik is.

Je kan er bovendien prachtige wandelingen op maken. Vanaf deze hoogte krijg je namelijk zowel een blikveld over de pittoreske historische stad als de turquoise oceaan daarbuiten.

Als je de omwalling liefst in alle rust bezoekt, vertrek je het best aan het eind van de dag op avontuur.

Je kan de muren op eigen houtje verkennen of deelnemen aan een historische rondleiding. Op die manier kom je er ook alles over te weten!

stadsmuur Dubrovnik activiteiten

Het mooiste uitzicht over de stad? Dat krijg je vanaf de stadsmuren!

2. Pilepoort

Eén van de beste bezienswaardigheden in Dubrovnik stad is de Pilepoort. Deze vijftiende-eeuwse blikvanger bereik je eenvoudig aan de hand van een brug. Het staat aan het begin van het oude centrum en is dus voor velen een eerste ontmoeting met de prachtige middeleeuwse architectuur in de wijk.

De buitenpoort is gebouwd in 1537 en de binnenpoort dateert uit het jaar 1460. Op de poorten vind je spectaculaire standbeelden van Sint Blasius, de beschermheilige van de stad.

Eens je de poorten voorbij wandelt, kom je in Stradun, ook één van de mooiste hoogtepunten in Dubrovnik. Je vindt er namelijk allerlei prachtige gebouwen uit de zeventiende eeuw.

belangrijke bezienswaardigheden Dubrovnik Pilepoort

De belangrijkste toegangspoort tot de stad.

3. Game of Thrones tour

Ben jij een echte Game of Thrones fan? Dan is de beste optie voor jou deze rondtour langs de mooiste bezienswaardigheden in Dubrovnik van Game of Thrones.

Tijdens deze excursie in Dubrovnik zie je prachtige filmlocaties, zoals de Purple Wedding, Blackwater Bay en de Red Keep. Je loopt op de trap van Cersei’s Walk of Shame en verkent nadien het Benedictijnenklooster op het eiland Lokrum waar je een foto kan maken van de beroemde ijzeren troon. Dit eiland was tevens het decor voor de stad Qarth in de serie. Buiten dit zie je nog veel meer bezienswaardigheden nabij Dubrovnik van Game of Thrones. Een heuse belevenis dus!

Dit is ongetwijfeld één van de meest leukste uitstapjes die je in de buurt kan maken. Het is vooral aangeraden als je een echte fan bent, want je eventjes in de serie inleven is toch wel iets bijzonders! Als je je uitstap nog toffer wilt maken, kan je het combineren met de Game of Thrones escaperoom.

bezienswaardigheden Dubrovnik Game of Thrones

Hoeveel plekjes herken jij uit de Games of Thrones serie?

4. Sponzapaleis

Het Sponzapaleis is gebouwd in een mix van renaissance en laatgotische stijl. Het heeft een ietwat Italiaanse uitstraling. Om die reden valt het erg op tussen de andere gebouwen. Het is dus geen wonder dat dit één van de hoogtepunten in Dubrovnik is.

Oorspronkelijk deed het Sponzapaleis dienst als douane- en handelskantoor, maar tegenwoordig kan je er exposities aanschouwen van oude en moderne kunst. Ook voor kunstliefhebbers is dit dus één van de beste bezienswaardigheden in Dubrovnik en Kroatië.

In het atrium worden er vaak klassieke concerten gehouden en binnen in het gebouw vind je heel veel oude geschriften en antieke foto’s.

Sponzapaleis dubrovnik bezienswaardigheden

De buitenkant van het Sponzapaleis.

sponzapaleis

En de al even mooie binnenkant.

5. Kathedraal van Dubrovnik

De kathedraal van Dubrovnik is een pareltje dat je moet ontdekken. Op deze plek stond eerder een romaanse kerk die beschadigd raakte in 1667 en opnieuw werd opgebouwd in barokstijl met dit prachtig gebouw als gevolg!

Hoewel de kathedraal erg fraai is, is het toch vooral de schatkamer die dit één van de top bezienswaardigheden in Dubrovnik maakt. Je ziet er waardevolle religieuze schatten, waarvan sommige dateren uit de elfde eeuw. De reliekhouders komen overeen met de heilige lichaamsdelen die ze bevatten. Zo vind je er een vergulde schedel, en een arm en been van de beschermheilige van de stad, Sint Blasius.

Ook wordt er in de kathedraal een stuk hout tentoongesteld waarvan geloofd wordt dat het een deel is van het kruis waaraan Jezus gekruisigd werd. Er valt dus veel te zien in dit gebouw, maar er is ook heel wat te doen in de onmiddellijke omgeving. Vlak tegen de kathedraal ligt bijvoorbeeld het Rectorenpaleis.

kathedraal dubrovnik bezienswaardigheden

De kathedraal van Dubrovnik is prachtig!

Kathedraal Dubrovnik binnenkant

Ga zeker ook een kijkje binnenin nemen.

6. Synagoge en Joods museum

In Dubrovnik vind je één van de oudste synagogen in Europa die nog steeds gebruikt wordt door de Joodse gemeenschap. Als je van geschiedenis houdt, is dit gebouw dus leuk om te bezoeken.

Hoewel de synagoge vooral bezocht wordt door Joden, is het ook één van de beste hoogtepunten in Dubrovnik om als toerist te ontdekken. Het gebouw is namelijk nooit overdreven druk, waardoor je het in alle rust kan bewonderen. Binnen is er een museum waar je meer te weten komt over de Joodse gemeenschap in de stad.

Dit is dus één van de meest leerrijke en boeiende bezienswaardigheden in Dubrovnik oude stad. Ook ideaal om je kinderen mee naartoe te nemen als je ze wat wilt bij laten leren!

Synagoge Dubrovnik hoogtepunten

Erg leuk om eens een kijkje te nemen binnenin zo’n synagoge.

7. Lapad

Er zijn heel wat stranden nabij Dubrovnik, maar Lapad is toch wel één van de mooiste om naartoe te gaan. Bij dit kiezelstrand liggen bovendien tal van cafés en restaurants. Zo kan je na een duikje jezelf verwennen met een heerlijk etentje of drankje.

Je kan Lapad bereiken door een bus te nemen vanuit het oude stadscentrum. In slechts 10 tot 15 minuutjes ben je dan op je bestemming. Banje Beach, Copacabana Beach en St Jacobs Beach, zijn andere stranden rondom Dubrovnik die de moeite waard zijn!

Lapad stranden Dubrovnik

Eén van de mooie stranden in de buurt van Dubrovnik: Lapad.

8. Elafit eilanden

Een dagtour naar de Elafit eilanden is één van de beste activiteiten die je in Dubrovnik kan doen. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om de mooie groene omgeving te ontdekken en een heel andere kant van Kroatië te ontdekken!

Met deze excursie vertrek je in de vroege uurtjes naar Lopud, een eiland met mooie zandstranden en bijzondere historische gebouwen, zoals kerken, forten en kloosters. Vanuit deze plek kan je naar de unieke Šunj baai lopen en er een duikje nemen.

Ook Šipan, het grootste eiland, komt aan de beurt. Je vindt daar vooral veel wijngaarden en olijfboomgaarden. Er zijn ook tal van interessante bezienswaardigheden op deze plek. Zo vind je er maar liefst meer dan dertig kerken, enkele kloosters en heel wat spectaculaire villa’s. Dit is ook één van de beste activiteiten vanuit Dubrovnik om te doen als Bourgondiër. Tijdens de rondreis kan je namelijk genieten van de mediterrane keuken en Kroatische witte en rode wijn.

Er zijn trouwens nog wel meer mooie eilanden in Kroatië die de moeite waard zijn. Alleen zijn die soms eenvoudiger te bezoeken vanuit andere steden zoals Split en Zadar.

Ga je ook daar naartoe? Lees dan zeker ook mijn tips voor Split!

Elafit eilanden excursie Dubrovnik

Prachtige natuur, een kleurrijke oceaan en heerlijke stranden!

Sipan Kroatie

Šipan.

9. Srd-heuvel

De Srd-heuvel ligt ten noorden van het centrum van Dubrovnik en is zo’n 412 meter hoog. Als je dus wilt genieten van een fraai uitzicht op de stad en de Adriatische zee, is dit het beste plekje om naartoe te gaan!

Maar op de heuvel vind je ook één van de belangrijke bezienswaardigheden van Dubrovnik. Er staat namelijk een prachtig fort dat gebouwd werd door de Fransen in de Napoleontische oorlogen. Er is eveneens een restaurant waarin je kan uitrusten na het klimmen.

Wil je de berg liever niet bewandelen? Geen probleem, want je kan ook de kabellift nemen die vanuit het centrum vertrekt.
Als je het nog een beetje avontuurlijker wilt maken, is een buggyavontuur op de Sdr-berg voor jou de beste excursie in Dubrovnik om dit hoogtepunt mee te verkennen!

kroatie eilanden

Het uitzicht vanaf de Srd-heuvel.

srd heuvel Dubrovnik activiteiten

De makkelijkste weg er naartoe is met deze kabellift.

10. Mostar en Kravice watervallen

Hoewel er heel wat interessante bezienswaardigheden in Dubrovnik zelf zijn, is het interessant om een uitstap naar Mostar en de Kravice watervallen te maken of te kiezen voor autoverhuur in Kroatië. Dit zijn namelijk twee belangrijke hotspots in de buurt van deze stad.

Voor mij was het één van mijn favoriete uitstappen tijdens mijn rondreis door Kroatië. Je merkt dat toerisme hier nog maar net voeten aan de grond krijgt en dat zorgt ervoor dat je bezoek heel authentiek is.

Je begint je avontuur met een bezoek aan het kleine kustplaatsje Neum. Daarna ga je door naar de prachtige Kravice watervallen die maar liefst 25 meter hoog zijn. Als het warm genoeg is, kan je er heerlijk zwemmen in de ondiepe wateren. Anders kan je ook een bootje huren.

Nadat je de natuurrijke omgeving in je hebt opgenomen, ga je verder om de prachtige stad Mostar te verkennen, tevens één van de beste bezienswaardigheden tussen Split en Dubrovnik.

Bewonder de Neretva brug en moedig de duikers aan die van deze metershoge brug springen om de toeristen te plezieren. Leer meer bij over de boeiende geschiedenis terwijl je over de kasseien weggetjes flaneert of één van de minaretten beklimt voor een uitzonderlijk uitzicht.

Dit is één van die bezienswaardigheden nabij Dubrovnik die je ongetwijfeld nog lang zullen bijblijven!
Mijn ervaring met deze excursie lees je trouwens in deze blog post.

brug van Mostar

Waaghalzen duiken vanaf deze mooie brug het water in!

watervallen kravice bosnie

De watervallen van Kravice zijn echt betoverend mooi.

11. Daguitstap naar Montenegro

Montenegro is een klein landje dat de laatste jaren ontzettend aan populariteit wint. Dat is natuurlijk niet zomaar. Er valt namelijk heel wat te zien én beleven!

Zo heeft het land prachtige valleien, schattige dorpjes, imposante bergen en de mooiste stranden met azuurblauw water. Het is dus de perfecte excursie om vanuit Dubrovnik te doen als je nood hebt aan rust. Maar Montenegro heeft ook levendige steden en een interessante geschiedenis.

Een dagtrip naar Montenegro is dus één van de beste activiteiten vanuit Dubrovnik als je van afwisseling houdt! Zin in avontuur? Dan kan je er ook raften!

Perast montenegro

Het fabelachtig mooie Perast!

kotor montenegro

Kotor is een andere omwalde stad die erg de moeite is om te ontdekken.

12. Odysseus-grot en eilandhoppen

Eilandhoppen is een goede manier om al de mooie bezienswaardigheden in Dubrovnik en omgeving te ontdekken. De mooiste plekjes in de buurt zijn namelijk de eilandjes en de prachtige natuur er rondom.

Tijdens deze tocht stop je bij de Odysseus-grot waar je het mooie blauwe water kan aanschouwen. Vervolgens ga je verder naar Blace Beach met zijn unieke zandkleur. Je stopt ook bij het charmante eilandje Šipan en de Blauwe Grot van het Kolocep eiland.

Gedurende dit avontuur ontdek je heel wat belangrijke bezienswaardigheden in de buurt van Dubrovnik. Het is dus de perfecte excursie als je zoveel mogelijk moois wilt ontdekken. De mooie natuur onderweg geeft je bovendien de kans om weer op adem te komen vooraleer je terug in de drukke stad aankomt!

Odysseus-grot uitstapje Dubrovnik

De Odysseus-grot, gezien van bovenaf.

13. Gastronomische rondleiding

Verwen jezelf met een gastronomische rondleiding in de mooie stad en ontdek al het lekkers dat deze streek je te bieden heeft!

Tijdens deze wandeling ontdek je niet alleen de mooiste bezienswaardigheden in Dubrovnik, maar ga je ook vier gezellige restaurants bezoeken, waar je heel wat lekkernijen proeft.

Je leert ook meer bij over de nationale culinaire tradities door de jaren heen en geniet van heerlijke wijn. Als afsluiter bezoek je een overheerlijke patisserie.

Gastronomische excursie Dubrovnik

Kroatië heeft een bijzonder lekkere keuken.

14. Franciscanenklooster

Het Franciscanenklooster stamt uit de veertiende eeuw en is gevuld met geschiedenis en cultuur. Zo vind je er één van de oudste apothekers die dateert uit 1317 en een bibliotheek vol met Kroatische lectuur.

Je vindt er daarnaast barokke altaren en diverse kunstvoorwerpen. Ook de kloostergang is een aanrader. Het wordt namelijk beschouwd als één van de belangrijkste architecturale constructies in heel Dalmatië.

Zoals je al merkt, is dit niet voor niets één van de top bezienswaardigheden in Dubrovnik oude stad. Sla het dus niet over!

Franciscanenklooster Dubrovnik wat te doen

Het Franciscanenklooster is één van de mooiere bezienswaardigheden in Dubrovnik stad.

Franciscanenklooster Dubrovnik

Let zeker ook op de details!

15. Sint-Jansfort

Ben je op reis met je kids? Dan is het Sint-Jansfort één van de beste bezienswaardigheden in Dubrovnik om te bezichtigen. Het gebouw is namelijk voorzien van een aquarium en maritiem museum. Leuk voor jong en oud!

In het museum leer je bij over de zeevaartgeschiedenis en kan je oude logboeken, scheepsmodellen en kaarten bewonderen. In het aquarium ontdek je dan weer meer over het onderwaterleven.

Je kan er zeepaardjes, koralen, enzovoort bekijken. Dit uitstapje vinden de allerkleinsten dus gegarandeerd boeiend!

Sint-Jansfort aquarium

Een origineel plekje om een aquarium in te huisvesten, vind je ook niet?

16. Rectorenpaleis

Als jij je wilt laten verwonderen, bezoek je het best het Rectorenpaleis. Het paleis werd namelijk gebouwd in gotische stijl en meermaals opgeknapt, waardoor het een unieke uitstraling heeft!

Binnen vind je het historische gedeelte van het Nationale Museum van Dubrovnik. Je kan er dus alles leren over de geschiedenis van de stad en bewondert er meubels, wapens, oude kunst en nog veel meer.

Dit is vooral een leuk en leerrijk uitje om samen met het hele gezin te doen. Maar met wie je het ook deelt, het is sowieso de moeite waard!

wat te doen in Dubrovnik Rectorenpaleis

Het Rectorenpaleis is heel mooi onderhouden.

Rectorenpaleis

Let ook hier opnieuw op de prachtige details!

17. Fort Minceta en Gornji Ugao toren

Het Fort Minceta met de Gornji Ugao toren is één van de bezienswaardigheden in Dubrovnik dat nog niet zo gekend, maar toch heel bijzonder is. Het loont daarom de moeite om tijd vrij te maken voor dit pareltje.

Het fort is een prachtig gebouw dat voorzien is van een museum. Je leert er vooral veel bij over de boeiende geschiedenis van Dubrovnik.

Hou jij er wel van om verborgen pareltjes te ontdekken? Dan is dit voor jou één van de bezienswaardigheden in Dubrovnik die je gezien moet hebben!

Fort Minceta

Er zijn veel bezienswaardigheden in Dubrovnik voor zij die van forten houden! 😉

18. Fort Lovrijenac

Fort Lovrijenac is gelegen op een 37 meter hoge klif en biedt je daardoor een fenomenaal uitzicht over het oude stadscentrum en de zee. Het gebouw werd op slechts drie maanden tijd gebouwd met als doel de stad te beschermen tegen de Venetianen.

Tegenwoordig vind je in het fort een theater waar er verschillende voorstelling plaats vinden. Het was daarnaast één van de belangrijke filmlocaties voor de populaire Game of Thrones serie.

Of je nu een fan bent van de serie of niet, dit prachtige fort met zijn waanzinnig uitzicht, is zeker een bezoekje waard!

Fort Lovrijenac

De binnenkant van Fort Lovrijenac.

Gibraltar van Dubrovnik Lovrijenac

Maar eigenlijk is het langs de buitenkant op z’n mooist.

19. Peljesac en Korcula

Kies voor een dagtrip naar Peljesac en Korsulca en maak je Dubrovnik avontuur nog bijzonderder!

Deze tocht neemt je mee naar Ston, waar je de op één na langste stadsmuren ter wereld kan bezichtigen. Vervolgens ontdek je Orebić en het schiereiland Peljesac met zijn beroemde wijngaarden. Je gaat dan door naar het eiland Korčula, waar Marco Polo werd geboren. Je bezoekt er zijn geboortehuis en komt er meer te weten over de geschiedenis.

Daar stopt het avontuur niet, want als laatste is er ook een halte in Potomje. Daar zijn er Kroatische wijnhuizen waar je verschillende soorten wijn, cognac en likeur mag proeven. Dit is ongetwijfeld één van de leukste manieren om de bezienswaardigheden in Dubrovnik en omgeving te ontdekken!

Peljesac Kroatie

Peljesac gezien vanuit de lucht.

Korcula

Het prachtige Korcula!!

20. Paardrijden in de Konavle vallei

De Konavle vallei is één van de mooiste natuurplekjes in Dubrovnik en de beste manier om het de ontdekken is aan de hand van een avontuurlijke paardenrit!

Verken enkele onbekende bezienswaardigheden nabij Dubrovnik en beleef een ervaring om nooit meer te vergeten. Je ontdekt hier onder andere de goed bewaarde archeologische overblijfselen van het dorp Popovići en ook de mooie Konavle kustlijn.

Konavle vallei

Te paard of met je eigen voetjes… De Konavle vallei is een aanrader!

Konavle stranden Dubrovnik

En ook de kustlijn vlakbij is de moeite waard.

21. Nationaal park Mljet eiland

Er zijn veel eilanden rondom Dubrovnik die een bezoekje waard zijn. Miljet is echter één van de spectaculairste, omdat je er een nationaal park vindt. Als je dol bent op natuur, is het dus een goed idee om er een daguitstap naartoe te maken.

In het park vind je vooral prachtige meren. Het eiland zelf heeft ook een mooi Benedictijnklooster dat de moeite waard is om te bezichtigen.

Je kan er ook naar hartenlust zwemmen, snorkelen en gewoon van de natuur genieten. Dit is dus één van de beste bezienswaardigheden in Dubrovnik Kroatië als je nood hebt aan rust.

Mljet eiland tour Dubrovnik

Kom heerlijk rust in deze natuurlijke oase!

22. Rotsklimmen

Voor avonturiers is rotsklimmen dan weer één van de leukere activiteiten in Dubrovnik.

Leef je uit op een kalkstenen rots die gelegen is op vijftien minuutjes rijden van de stad. Vervoer wordt voor jou voorzien en je krijgt ook de nodige instructies. Er zijn sportklimpaden met diverse moeilijkheidsgraden (4b tot 7a).

Zoals je ziet is er dus ook altijd wat te doen in Dubrovnik voor adrenalinejunkies. Ben je nog niet zo ervaren? Geen probleem, want het is ook de perfecte activiteit voor diegenen die een bijzondere eerste klimervaring willen hebben!

activiteiten Dubrovnik rots klimmen

Er zijn veel activiteiten in Dubrovnik voor de durvers!

23. Kajakken

Er is ook heel wat te doen in Dubrovnik voor sportievelingen. Eén van de leukste activiteiten is dan kajakken.

Je vertrekt vanuit Pile Park Beach en krijgt daar de nodige uitleg en apparatuur. Vervolgens vaar je langs de stadsmuren en ga je naar de mooie Betinagrot, waar je een half uur de tijd krijgt om te zwemmen, snorkelen of klifduiken. Daarna reis je verder naar het eiland Lokrum.

Deze activiteit is er eentje dat je nooit meer vergeet en je kan het nog bijzonderder maken door een kajaktocht met de bezienswaardigheden in Dubrovnik van Game of Thrones te combineren.

kajakken Dubrovnik

Verken Dubrovnik eens vanop het water en op je eigen tempo.

24. Nachtelijke duiktocht

Waag je aan een nachtelijke duiktocht en maak je vakantie helemaal onvergetelijk!

Aanschouw eerst de mooie zonsondergang en ga dan op uniek duikavontuur voor maar liefst twee uur lang. Bewonder speciale onderwaterdieren die s’ nachts uit hun verstopplaats komen, waaronder de fluorescerende plankton.

Om je uitstap helemaal compleet te maken kan je nadien heerlijk nagenieten met een drankje in de jacuzzi of ontspannen in het zwembad.

nachtelijk duiken Dubrovnik

Een nachtelijke duik laat je kennismaken met enkele duistere visjes!

25. War Photo Limited

Als je gefascineerd bent door geschiedenis is een uitstap naar het War Photo Limited museum in het oude stadscentrum iets wat je niet mag overslaan.

Je vindt er een grote collectie aan oorlogsfoto’s die door een Nieuw-Zeelandse fotograaf zijn verzameld. Je krijgt er dus een beeld van het leven in de oorlog. De vaste collecties zijn van de Joegoslavische oorlog, maar regelmatig zie je er ook afbeeldingen van andere conflicten.

Dit museum is niet voor iedereen weggelegd, want de foto’s zijn schokkend. Toch zijn ze erg indrukwekkend én leerrijk. Een boeiende activiteit voor wie het aandurft!

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor korte reizen is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste reisverzekering. Wil je een jaarlijkse verzekering? Dan raad ik Allianz Assistance aan.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


5/5 - (3 stemmen)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam