3 juni, 2020

4.6/5 - (19 stemmen)

15 bezienswaardigheden in Venetië + 5 hotels

De mooiste bezienswaardigheden van Venetië opsommen is een bijna onmogelijke taak. Vanaf het moment dat je voet zet in deze stad vol met bruggen, bootjes en uitzonderlijke uitzichten lijkt alles wel een monument. Eens je vanuit het busstation de brug overstapt, kom je terecht in het authentieke en prachtige centrum van de stad. Waar je ook kijkt: er is heel wat te doen in Venetië!

4.6/5 - (19 stemmen)

Tip: de Venice City Pass

Vooraleer ik begin met het vermelde van de mooiste bezienswaardigheden van Venetië, wil ik jullie nog deze tip geven.
Toegangstickets, openbaar vervoer en tours kosten in Venetië al snel veel geld. Daarom is het beter om te investeren in de Venice City Pass. Deze kaart kost je €51 per persoon, maar je krijgt er wel gratis openbaar vervoer mee, toegang tot het Dogepaleis en gratis entree bij meer dan 16 prachtige kerkjes!

Wil je alleen openbaar vervoer? Boek dan alvast je Vaporetto ticket: €23 voor 24-uur openbaar vervoer, €33 voor een kaartje van 48 uur of €43 voor een pas van 72 uur.

venetie bezienswaardigheden

Dingen om te doen in Venetië

Hieronder vind je enkele van de hoogtepunten van Venetië. Wil je meer inspiratie opdoen, of alvast tickets bestellen voor sommige bezienswaardigheden? Kijk dan eens op GetYourGuide.
Bovendien mag je bij hen in de meeste gevallen tot 24u op voorhand gratis annuleren.

1. Burano

Mijn favoriete ding om te doen in Venetië was toch wel Burano. Vanuit het centrum kan je de Vaporetto (de bootjes die als openbaar vervoer dienen: vanaf €23 per dag.) nemen en op een klein uurtje sta je in de kleurrijke straatjes van Burano.
Dit kleine eiland wordt, net zoals Venetië zelf, gekenmerkt door de kanaaltjes die tussen de straten lopen, maar nog veel meer door de felgekleurde huisjes. Rood, blauw, geel, groen, … Alle kleuren van de regenboog komen hier aan bod! Je kan het misschien zelf een klein beetje vergelijken met de felblauwe huisjes van Chefchaouen in Marokko. Maar dan nóg veel kleurrijker en met heel wat water.

Wil je graag een leuke dagexcursie naar Burano? Met een dagtour bezoek je Burano en Murano voor €20 pp. Je kan hier ook zelf geraken, maar dan moet je dat wel met het openbaar vervoer doen. Een dagpas voor het openbaar vervoer in Venetië kost €23 per persoon, eentje voor drie dagen €43.

Burano dingen om te doen Venetië

Burano was mijn favoriete plekje in Venetië. De kleurrijke huisjes maken je dag gewoon goed!

2. Murano

Als je toch naar Burano gaat, raad ik aan om ook een tussenstop in te plannen in Murano. Eén letter verschil, maar wel een volledig ander eilandje. Voor mij leek Murano best veel op Venetië. Gezellige straatjes, rustige kanaaltjes, heel wat bruggen maar bovenal: veel minder druk!
Misschien doet Murano wel al een belletje rinkelen. Dat heeft vast te maken met het glas dat ze hier blazen. De vele souvenirwinkels verkopen prachtige hebbedingetjes, maar het mooiste glazen monument vind je net naast de klokkentoren van Murano. Daar staat een groot en puntig geblazen glassculptuur van Simone Cenedese.
Om het prachtige Murano te verkennen kan je alles eenvoudig plannen met behulp van de Vaporetto (€24 per dag voor onbeperkt openbaar vervoer), of een daguitstap boeken (€20) waarbij alles voor jou wordt geregeld.
Wil je graag zien hoe het befaamde glas van Murano wordt geblazen? Ga dan een kijkje nemen in een glasblaasfabriek. Daarvoor betaal je €10.

Murano bezienswaardigheden Venetië

Ben je de drukte van Venetië beu, maar hou je wel van de kanaaltjes en de leuke sfeer? Zak dan af naar Murano!

3. De San Marco Basiliek

De drukst bezochte plek van Venetië is zonder twijfel het San Marcoplein. Hier vind je immers meerdere top bezienswaardigheden van Venetië vlak naast elkaar. De eyecatcher van dit plein is volgens mij de San Marco Basiliek. Vanbinnen zijn het vooral de fresco’s en schilderwerken die de show stelen, maar ook de gedetailleerde beelden en het oog voor details aan de buitenkant fleuren het hele plein op.

De gigantische basiliek en zijn tientallen koepels zijn bezaaid met prachtige plafondschilderingen, telkens overdadig ingekleurd met goud.
Meestal staan hier erg lange wachtrijen. Dat komt omdat de basiliek maar erg beperkt toegankelijk is voor het publiek én bovendien gratis te bezoeken is.
Wil je graag een rondleiding door de San Marco basiliek waarmee je trouwens ook de wachtrijen mag voorbij gaan? Boek dan alvast je gegidste rondleiding door de San-Marco basiliek. Dat kan voor €25 pp.

San Marco basiliek dingen om te doen Venetie

‘Rijkelijk versierd’ is in de San Marco Basiliek duidelijk een understatement…

4. T Fondaco dei Tedeschi

Het ‘T Fondaco dei Tedeschi’ is een luxueus shoppingcenter in hartje Venetië. Perfect voor shopaholics of liefhebbers van uitzonderlijk mooie interieurs, maar zelfs voor mensen die dat allemaal maar niets vinden raad ik aan om even een bezoekje te brengen. Op het dakterras van dit shoppingcenter krijg je immers de beste uitzichten over Venetië voorgeschoteld. En dat is bovendien helemaal gratis!
Nadat je de trappen bent opgewandeld, word je verwelkomd met uitzonderlijk mooie vergezichten over de honderden kanalen, de duizenden boten en de majestueuze gebouwen van Venetië. Vergeet je fototoestel zeker niet, want dit is echt de beste plek om mooie kiekjes van deze romantische stad te maken.

uitzicht T Fondaco dei Tedeschi Venetië

Een 360° uitzicht over Venetië krijg je maar vanop één plek: Het T Fondaco dei Tedeschi shopping center in Venetië! En het is nog gratis ook!

5. Scala del Bovolo

Verscholen tussen heel wat smalle straatjes vind je het Palazzo Contarini del Bovolo, een woning die ooit toebehoorde aan één van de rijke families van Venetië. Wat dit gebouw zo mooi maakt, is de ronddraaiende spiraaltrap. Voor vijf (of drie) euro mag je het gebouw beklimmen en krijg je een fenomenaal uitzicht over Venetië.
Toegegeven, het is eigenlijk minder indrukwekkend als het panorama dat je krijgt bij T Fondaco dei Tedeschi, maar toch… Het is echt niet mis! Bovendien is de architectuur en de vorm van de Scala del Bovolo ook een knap kunstje.

scala del bovolo bezienswaardigheden venetie

In het Scala del Bovolo krijg je een mooi panorama over Venetië, maar het is vooral de architectuur van dit gebouw dat het zo mooi maakt.

6. Cannaregio

Cannaregio is één van de gezelligste buurten in Venetië. Ontsnap hier aan de drukte van de rest van de stad, en ga gezellig tafelen in één van de lekkere (en vaak niet zo dure) restaurants langs één van de veel rustigere kanalen. Ga op verkenning en vergeet niet om af en toe opzettelijk te verdwalen. De smalle straatjes zijn romantisch en zitten vol geheimen!

Cannaregio Venetië

Ver weg van het drukke San Marco plein ligt het pittoreske Cannaregio.

7. Torre dell’Orologio

Links van de San Marco Basiliek staat een opvallende klokkentoren. Boven de mooie klok en de gedetailleerde beeldhouwwerken vind je ook twee standbeelden die op de toren staan. Telkens als het uur slaat, komen deze koperen beelden in actie en dreunen ze zo hard als ze kunnen tegen de bel.
Ben je gefascineerd door de Torre dell’Orologio? Dan kan je ook binnenin een kijkje nemen! Daar lees je meer over de mechaniek, en kan je de twee mannen natuurlijk ook in close-up gaan bekijken.

Torre dell Orologio venetie

Deze twee metalen mannetjes maken heel wat kabaal!

8. Het Dogepaleis

Naast de indrukwekkende San Marco basiliek vind je het majestueuze Dogepaleis. De buitenkant is veel minder sierlijk dan de basiliek, maar het gebouw blijft eg imposant.
Wanneer je voet zet op de binnenplaats van dit voormalige paleis van de leider van de Venetiaanse republiek, valt je mond onmiddellijk open van verbazing.
De zuilen (aan elke vier kanten van de binnenplaats zijn de zuilen trouwens een andere soort) en indrukwekkende standbeelden tonen de rijkdom van deze stad.
Wanneer je ook de binnenkant van het paleis gaat bezichtigen, krijg je op den duur wellicht een stijve nek. De prachtige plafonds laten je immers toe om uren weg te dromen bij mythische taferelen die zijn omkaderd door gouden lijsten en allerlei sierlijke franjes.

Voor vijf euro extra kan je ook een audio guide regelen. Daarin hoor je vooral historische opsommingen en een verklaring wat er in de verschillende kamers allemaal werd beslist.
Meer weten over dit indrukwekkende gebouw? Lees dan ook dit artikel.

Een voorrangsticket voor het Dogepaleis kost €27 per persoon. Wil je er graag een interessante rondleiding bij? Dan betaal je €36.

interieur dogepaleis venetie bezienswaardigheid

Het interieur van het Dogepaleis is indrukwekkend! Gouden plafonds, prachtige fresco’s en onschatbare kunstwerken.

Veel minder fraai versierd zijn de aanpalende gevangenissen. Vijanden van de staat werden daar zonder pardon ingegooid om daar weg te kwijnen in de donkere, grijze kelders van het Dogepaleis. Op een bepaald moment zal je ook de ‘Brug der Zuchten‘ overlopen. Die kan je ook zien als je aan de ingang van het Dogepaleis een stukje blijft doorlopen en zelf een brug oversteekt. Aan de linkerkant zie je dan een mooi versierde brug, maar nu weet je dus dat de binnenkant allesbehalve sierlijk is!

Probeer tickets voor deze bezienswaardigheid op voorhand aan te schaffen, of koop een ‘skip-the-line’ toegangsticket. De wachtrijen voor deze monumentale bezienswaardigheid kunnen soms uren aanslepen…

brug der zuchten dogepaleis gevangenis

Het Dogepaleis wordt verbonden met de gevangenissen via de Brug Der Zuchten. Dit ziet er al een stuk minder fraai uit, toch?

9. De Brug der zuchten

Deze monumentale brug is een favoriete fotolocatie voor heel wat citytrippers naar Venetië. Dat komt niet alleen door de schoonheid van de brug, maar ook door de voortdurende aanwezigheid van gondeliers en hun bootjes. De ene gondel is nog niet weg, en een ander verschijnt al in het beeld. Deze brug verbindt het Dogepaleis met de aanpalende gevangenis. Terwijl de gedetineerden naar hun donkere vertrekken werden geleid, kregen ze Venetië nog een laatste keer te zien. Een laatste zucht vooraleer ze voor eeuwig wegkwijnden in de donkere cellen van het paleis.
Een prachtige brug met een niet zo prachtig verhaal! Meer lezen over dit prachtige bouwwerk? Lees dan ook dit artikel.

brug der zuchten gondels

De Brug Der Zuchten ziet er vanbuiten zo slecht nog niet uit! Op ieder moment van de dag zie je hier wel enkele gondels voorbij varen.

10. Basiliek van Santa Maria della Salute

Op een boogscheut van het San Marco plein ligt de Basiliek van Santa Maria della Salute. Ze ligt aan de overkant van ‘il Canal Grande’ (dit kanaal loopt door bijna volledig Venetië). Om er te geraken neem je het best de Vaporetto, want anders moet je een heel grote omweg maken. De gigantische koepel is niet weg te denken uit het straatbeeld, en is wellicht daarom zo’n populaire bezienswaardigheid in Venetië. Kijk niet enkel vanbuiten naar deze basiliek, maar ga ook even binnen loeren. De wijdse, cirkelvormige kerk is vrij eenvoudig in vergelijking met de San Marco basiliek, maar dat is dan ook weer relatief. Want eigenlijk is niets echt sober te noemen in Venetië…

basiliek santa maria delle salute venetie bezienswaardigheden

De Basiliek van Santa Maria della Salute is één van de bekendste gebouwen in Venetië.

11. De Peggy Guggenheim collectie

Niet alleen New York en Bilbao hebben een Guggenheim museum. Ook Venetië heeft er eentje!
De erfgenaam van Solomon R. Guggenheim stelde in deze prachtige woning regelmatig moderne kunst tentoon. Na haar dood werd het overgenomen door de ‘Guggenheim Foundation’ en die maakte van het huis een museum. Buiten en binnen vind je prachtige moderne kunstwerken. Zo hangen er o.a. kunstwerken van Pablo Picasso, Marchel Duchamp en Albert Gleizes.

Online kan je voorrangstickets kopen voor dit museum. Deze kosten €18 per persoon.

peggy guggenheim collectie venetie

De Peggy Guggenheim collectie is het ultieme museum voor kunstliefhebbers in Venetië! En kunst kan soms ook schattig zijn, zo lijkt het!

12. La Biennale

Venetië is een stad vol cultuur! Denk maar aan de vele musea, de prachtige gebouwen en natuurlijk het filmfestival van Venetië. Dat laatste maakt deel uit van ‘La Biennale’, een kunstorganisatie die heel wat evenementen in Venetië organiseert. Als je toevallig in Venetië bent tijdens een jaar met een oneven nummer, dan raad ik aan om ‘Art Biennale’ te bezoeken. Op ongeveer tien minuutjes wandelen vanuit het San Marco plein vind je La Biennale Giardini en Arsenale. Op deze locaties worden gigantische kunstcollecties tentoon gesteld van alle deelnemende landen en ook nog enkele tientallen losse deelnemers.
Groots en modern, of net klein en gedetailleerd. De kunstwerken die je hier te zien krijgt zijn erg uiteenlopend. Heel wat van de kunst die je hier te zien krijgt is ietwat experimenteel, maar zelf als je niet dol bent op kunst is het leuk om hier rond te wandelen. De domeinen waarop ‘La Biennale’ wordt georganiseerd zijn immer heel mooi en perfect om even aan de drukte van Venetië te ontsnappen.

biennale venetie 2017

Tijdens de Biennale vind je unieke, en vooral heel speciale, kunst van over de hele wereld terug. Heel bijzonder om naartoe te gaan!

13. Libreria Acqua Alta

Eén van de misschien wel vreemdste dingen om te doen in Venetië is een bezoekje aan de Libreria Acqua Alta. Deze boekenzaak wordt gerund door de excentrieke Luigi Frizzo en zijn vier schattige katten. Boeken over vanalles en nog wat lijken kriskras op elkaar gestapeld en palmen de hele zaak in. In het midden van de winkel vind je ook enkele boten terug (natuurlijk zit daar ook een gondel bij!). Op het kleine buitenpleintje van de zaak kan je een trap van boeken beklimmen voor een mooi uitzicht over het aanpalende kanaal.

libreria Acqua Alta venetie dingen om te doen

Vind je boekenwinkels maar saai? Bezoek dan de Libreria Acqua Alta in Venetië maar eens!

14. Een ritje op een Venetiaanse gondel

De kans is groot dat je in Venetië het openbaar vervoer gebruikt; de Vaporetto. Echter kan dit niet tippen aan mee te varen in een gondel. Deze traditionele boten zijn rijkelijk versierd met prachtig houtsnijwerk en met comfortabele en luxueuze zitjes uitgerust. De mannen en vrouwen in hun typische streepjesoutfits staan te popelen om je rond te peddelen door de smalle straatjes van Venetië.
Goedkoop is het wel niet… Tachtig euro voor dertig minuten en maximum zes personen overdag, of honderd euro voor een romantische avondrondvaart. Reis je alleen en vind je dit toch echt te duur? Boek dan een gedeelde gondelrondvaart. Dat kan al voor dertig euro per persoon.

gondel varen venetie

Geef maar toe, zo’n tochtje in een gondel ziet iedereen wel zitten!

15. De Rialtobrug

De buurt rond de Rialtobrug is geliefd onder heel wat toeristen. Eens je in de omgeving komt van deze gigantische brug, zal het je dan ook niet verbazen dat hier hordes bezoekers foto’s zitten maken van de dagdagelijkse bezigheden rond dit grootse, witte bouwwerk.

Vergeet niet om de brug ook even te beklimmen. Je zou niet verwachten dat de brug zo breed is, maar in het midden vind je een volledige winkelstraat terug. Perfect voor leuke souvenirs of luxueuze cadeau’s, maar evengoed om gewoon even lekker door te kuieren. Van beide kanten van de brug krijg je bovendien een prachtig uitzicht over ‘il Canal Grande’. Een breed stuk kanaal waar tientallen, misschien zelfs honderden, bootjes in alle formaten zich door proberen wurmen.

rialtobrug dingen om te zien in Venetie

Bekijk de Rialtobrug vanop een afstand, maar loop er zeker ook overheen. Je krijgt een prachtig uitzicht over de kanalen van Venetië.

Nog een tip: raak opzettelijk verwaald!

Een laatste tip die je als ‘activiteit’ kan doen in Venetië, is om opzettelijk verdwaald te lopen. De meeste mensen die naar deze mooiste stad afzakken lijken alleen maar geïnteresseerd te zijn in de mooiste en bekendste bezienswaardigheden. Maar er is zo veel meer te zien! Venetië is eigenlijk een museum op zich. Vrijwel elk huis, elk kanaaltje en elke straat is prachtig. Vergeet dus niet om af en toe af te slaan in één van de smalle straatjes. Je weet nooit wat voor mooie, verborgen schatten je daar zal tegenkomen!

5x de beste hotels in Venetië

Vooraleer je de prachtige kanaaltjes en bezienswaardigheden van Venetië kan ontdekken, moet je daar natuurlijk ook overnachten. Er zijn tal van prachtige accommodaties! Ik som de vijf beste hieronder voor je op:

Villa Pannonia

Villa Pannonia is een aantrekkelijk en gezinsvriendelijk stadshotel in rode baksteen in Lido-Venetië. Het pension biedt hedendaagse, moderne slaapkamers met veel daglicht en de nodige luxe om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit hotel heeft trouwens één van de mooiste bloementuinen van de stad. Als je hier logeert is het echt een aanrader om buiten in de tuin van je ontbijt te genieten.

Nabij hotel Villa Pannonia zijn er heel wat leuke dingen om te doen in Venetië. Het strand van de stad ligt vlakbij de accommodatie en met de waterbus kan je gemakkelijk het oude stadscentrum van Venetië bereiken. Op zo’n tien kilometer van het pension ligt er ook een golfbaan als je graag een balletje slaat. In het hotel zelf kan je af en toe een tentoonstelling van hedendaagse kunstenaars meepikken.

Logeren in Villa Pannonia kan al vanaf €85 per nacht in een tweepersoonskamer.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Villa Pannonia hotel Venetië

© Villa Pannonia

Casa Burano

Casa Burano is een charmante collectie van traditionele en kleurrijke huizen: het lijkt wel een beetje alsof je in Nyhavn in Kopenhagen bent beland. De huisjes zijn omgetoverd tot een klein en gezellig hotel in Venetië. Ze zijn zo ontworpen dat ze een eigentijdse uitstraling hebben zonder de authentieke charme van de panden te verliezen. Ontspannen kan in de gezellige gemeenschappelijke lounge van de accommodatie.

Om het stadscentrum van Venetië te bereiken moet je de veerboot nemen, maar het is de ideale locatie als je graag ontsnapt aan de drukte van de stad. Andere eilanden van Venetië zoals Murano en Le Vignole bevinden zich op iets meer dan vijf kilometer van Burano. Ga zeker ook eens van de kantklosserijen bezoeken waarvoor dit Venetiaans eilandje bekend staat.

Voor één nacht in één van de huisjes van Casa Burano betaal je gemiddeld €125 voor een tweepersoonskamer.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Casa Burano hotel Venetië

© Casa Burano

Palazzetto Pisani

Het Palazzetto Pisani is een prachtig zestiende eeuwse huis aan het Canal Grande. De kamers en suites zijn stijlvol en rijkelijk gemeubileerd in typisch Venetiaanse stijl zodat je je net in een romantische Disney-film waant. Bijna alle accommodaties hebben uitzicht over het kanaal Rio del Santissimo of Canal Grande. Ontbijten kan in de lounge van het Palazzetto Pisani waar je tijdens het eten kan genieten van de mooie klanken van de muziekacademie Benedetto Marcello. Het hotel heeft ook een stijlvolle bar en een restaurant dat lokale gerechten serveert.

Het Palazzetto Pisani ligt in de buurt van heel wat bezienswaardigheden in Venetië. Zo liggen het Campo Santo Stefano en het operatheater Teatro La Fenice op wandelafstand van de accommodatie. Er is trouwens geen leukere manier om Venetië te ontdekken dan met een pendel. Gelukkig is er vlakbij een waterbushalte.

Je betaalt voor een tweepersoonskamer in het Palazzetto Pisani gemiddeld €135 per nacht.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Palazzetto Pisani Venetië hotels

© Palazzetto Pisani

 

Ca’ Pisani Hotel

Deze intieme en chique accommodatie was het eerste designhotel van Venetië. De minimalistische art-deco kamers zijn een frisse wind tussen de barokke panden die je overal in de stad kan vinden. Dankzij de toplocatie en de unieke charme is het Ca’ Pisani Hotel één van de populairste hotels in Venetië. Het pension heeft een gezellige kaas- en wijnbar waar je relaxed buiten kan eten.

Ca’ Pisani ligt op een rustige, maar centrale locatie in Venetië. Zo kan je op 400 meter van het hotel de Peggy Guggenheimcollectie bezoeken. Het San Marcoplein en het Palazzo Grassi kan je tijdens een wandeling door de stad of pendeltocht op de kanalen rustig bezichtigen. Mocht je niet weten welke attracties echt de moeite waard zijn, vraag dan gerust wat wijze raad aan het vriendelijke personeel van het hotel.

Eén nachtje logeren in een tweepersoonskamer in het Ca’ Pisani Hotel kan al vanaf €160.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Ca Pisani hotel Venetie

Ca’ Pisani

Londra Palace

140 jaar geschiedenis en 21e eeuwse luxe: zo kan je het Londra Palace het best omschrijven. Het hotel biedt grote, comfortabele kamers met uitzicht over het eiland San Giorgio en het San Marcobassin. Foodies kunnen hun hart ophalen aan de verfijnde menukaart van het bekroonde restaurant, terwijl liefhebbers van interieurarchitectuur het weelderige Venetiaanse decor zullen bewonderen.

Het Londra Palace is de geschikte uitvalsbasis voor een uitstapje naar de mooiste bezienswaardigheden van Venetië. Het San Marcoplein ligt praktisch om de hoek van de accommodatie en ook de kerk van San Zaccaria ligt vlakij. Als je in Venetië bent om de oude binnenstad en de cultuur van de stad te ontdekken, is Londra Palace een goede keuze.

Een overnachting in een tweepersoonskamer in het Londra Palace hotel kost je gemiddeld €292.

Prijzen en beschikbaarheid: Agoda.comBooking.com

Londra Palace Venetië

© Londra Palace

Excursies en tours in Venetië

Benieuwd naar meer bezienswaardigheden? Of wil je graag een rondleiding met gids? Bekijk dan deze excursies en uitstapjes eens:

» Alle tours en excursies in Venetië

Citytrip naar Venetië

Zoals je al kon lezen in dit artikel, is een citytrip naar Venetië gauw gevuld met heel wat mooie bezienswaardigheden. In twee dagen kan je veel zien, maar een extra dag kan zeker geen kwaad. Bekijk deze aanlokkelijke citytrips eens:

Momenteel zijn er geen aanbiedingen gevonden
4.6/5 - (19 stemmen)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam