Eureka Skydeck 88

Zelf vind ik het altijd heel leuk om een stad vanuit bovenaanzicht te kunnen aanschouwen. Met de Eureka Skydeck 88 schiet je in een vliegensvlugge lift maarliefst 88 verdiepingen de hoogte in. Van daaruit krijg je een adembenemend zicht over de miljoenenstad.
Nog een tip voor je vertrekt: ga ongeveer een uurtje voor zonsondergang naar boven. Zo zie je Melbourne tijdens de dag, zonsondergang én nacht. Drie voor de prijs van één!

Eureka Skydeck 88

Het management van de Eureka Skydeck 88 is er erg fier op dat zij de snelste lift van de zuidelijke hemisfeer hebben, en dat mag ook! Op amper 38 seconden schiet je van gelijkvloers achtentachtig verdiepingen omhoog. Eens je daar uit de lift stapt krijg je een prachtig uitzicht over Melbourne op 285 meter hoogte.

Op deze verdieping vind je souvenirwinkeltjes of winkels om een drankje op hapje te eten. Niet verplicht, maar zeker aan te raden is ook ‘The Edge’. Voor 12 AUD extra krijg je een toegangsticket tot een aparte kamer die volledig uit glas bestaat. Ja, ook de vloer!

Niet te missen! De zonsondergang vanuit het Eureka Skydeck 88 in Melbourne.

Niet te missen! De zonsondergang vanuit het Eureka Skydeck 88 in Melbourne.

Check Out Sam

Check Out Sam

WIL JE MEER REISTIPS?
Volg me dan op
Ik steek heel veel tijd in het schrijven van al deze reisgidsen en tips, dus iedere like is voor mij een teken van appreciatie. Bedankt!