Sydney Royal National Park

Het Sydney Royal National Park is één van de mooiste bezienswaardigheden in Australië die vlakbij Sydney liggen. Met de trein pendel je vlot naar deze oase aan rust. En natuurlijk is er heel wat moois te zien!

Sydney royal national park

Er zijn verschillende mogelijkheden eens je in het park bent. Ik raad je sowieso aan om vroeg te vertrekken, aangezien zelfs de kortere parcours nog een eindje stappen zijn.

Het leuke aan het Royal National Park is dat het zo divers is. Het lijkt wel alsof je enkele verschillende parken doorkruist tijdens je bezoek. Naast prachtige graslandschappen zijn er immers ook boomrijke regio’s, heuvelachtige rotslandschappen en kliffen met een prachtig uitzicht over de zee.

Op mooie dagen zie je vast heel wat locals die aan de vele meertjes liggen te zonnen.Vooraleer je een duik neemt in het water is het wel een goed idee om even na te vragen of er geen gevaarlijke dieren in rondzwemmen.

Met de trein kan je het park eenvoudig bereiken. Neem Illawarra Line richting Loftus, Engadine, Heathcote, Waterfall of Otford, vanaf daar zijn er paden die je richting het park leiden.

Check Out Sam

Check Out Sam

WIL JE MEER REISTIPS?
Volg me dan op
Ik steek heel veel tijd in het schrijven van al deze reisgidsen en tips, dus iedere like is voor mij een teken van appreciatie. Bedankt!