Australië

Vliegtickets Australië

Een heen-en-terug reis naar Australië (Sydney) kost je makkelijk duizend euro of meer per persoon. Een enkele vlucht is in vergelijking heel duur. €600 tot €850. Je bent dus in de meeste gevallen beter dat je meteen een heen-en-weer vlucht boekt.
Let zeker op de totale reisduur. Een vlucht van meer dan twintig uur is heel erg lang, maar de goedkoopste vluchten naar Australië duren soms wel meer dan veertig uur! Het prijsverschil is vaak minimaal dus ik raad zeker aan om een iets comfortabelere, minder lang durende vlucht te nemen.

Prijzen vergelijken is de enige manier om veel geld te besparen op de al dure tickets. Via websites zoals Momondo.beConnections.beAirstop.be, Cheaptickets.be en Vliegtickets.be vergelijk ik prijzen en kies ik uiteindelijk welke vlucht ik zal nemen. Vaak bieden de verschillende websites ook verschillende vluchten aan, dus gebruik maken van meerdere websites is altijd aangeraden.

Heel erg handig vind ik SkyScanner.
Via deze website kan je automatisch de goedkoopste vluchten zoeken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bij vertrek of terugkomst “De goedkoopste maand” selecteren. Dan krijg je automatisch alle prijzen te zien voor een jaar lang.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn achttien luchtvaartmaatschappijen die naar Australië vliegen. Aangezien er geen rechtstreekse vluchten zijn moet je wel altijd ergens een tussenstop maken.
De luchtvaartmaatschappijen die naar Australië vliegen zijn Air Canada, British Airways, Cathay Pacific, China Airlines, China Southern, China Eastern, Delta, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Garuda Indonesia, KLM, Korean Air, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines, Xiamen Airlines.

Check Out Sam

Check Out Sam

WIL JE MEER REISTIPS?
Volg me dan op
Ik steek heel veel tijd in het schrijven van al deze reisgidsen en tips, dus iedere like is voor mij een teken van appreciatie. Bedankt!