Ijsland

Ijsland vliegtickets prijs

Een enkel ticket vanuit Brussels Airport kost je tussen 150 en 200 euro. Heen en terug kost je 300 tot 450 euro.Gelukkig zijn er regelmatig grote acties die de prijs aardig doen dalen. Let bij grote prijsverschillen vooral op de vliegduur. Met goedkopere vluchten ben je vaak erg lang op de baan. Icelandair is in vele gevallen de beste keus.

Vergelijk prijzen op verschillende websites zoals Momondo.beConnections.be, Airstop.be, Cheaptickets.be en Vliegtickets.be . Alleen zo ben je zeker dat je de goedkoopste prijs ook effectief in de wacht hebt gesleept.

Nog een handige tool voor de goedkoopste prijs te vinden is SkyScanner.net. Via deze website kan je immers zoeken op de goedkoopste maand. Als je dus een beetje vrijheid hebt in de keuze van je vluchten kan dat je veel geld besparen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn veertien luchtvaartmaatschappijen die vanuit Zaventem naar Reykjavík vliegen. De goedkoopste luchtvaartmaatschappijen zijn de Scandinavische.
SAS en Icelandair hebben de meeste vluchten en bieden in de meeste gevallen ook de goedkoopste vliegtickets naar Ijsland aan.

Prijs laag naar hoog zijn dit de luchtvaartmaatschappijen (kan veranderen): SAS, Icelandair, Lufthansa, Vueling Airlines, British Airways, Brussels Airlines, KLM, Air France, Aeroflot, Air Berlin, Austrian Airlines, Niki, Swiss Air.

 

Icelandair stopover

Heel interessant voor iedereen die Ijsland wel eens zou willen zien maar het niet ziet zitten om een dure vlucht te betalen. Als je met Icelandair vanuit België de transatlantische oceaan oversteekt naar de VS of Canada, dan mag je gratis zeven dagen in Ijsland doorbrengen. Zo heb je dus twee reizen voor de prijs van één ticket. Lees hier meer.

Check Out Sam

Check Out Sam