5 juni, 2020

Köln airport parking: vergelijking parkeren bij luchthaven Keulen (vanaf €20 per week!)

De luchthaven van Keulen ligt tussen de Duitse steden Keulen en Bonn en is de vroegere regeringsluchthaven. De volledige naam van de luchthaven is daarom: Cologne Bonn Airport. Met een passage van meer dan tien miljoen bezoekers per jaar is dit de zesde grootste luchthaven van Duitsland. Vlot en goedkoop parking vinden bij Köln airport is dan ook erg belangrijk. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van de beste en goedkoopste parkeerplaatsen rondom de luchthaven van Keulen.

Reisorganisaties met gratis annulatie tijdens Covid-19

Ben je bang om een reis te boeken tijdens de Corona pandemie? Dat versta ik, maar dat is helemaal niet nodig. Er zijn immers heel wat van reisorganisaties en -bedrijven die ervoor zorgen dat je geen geld verliest als je op vakantie gaat tijdens Covid-19!

Klik hier voor een overzicht van de reisorganisaties met hun annulatie- en terugbetalingsvoorwaarden.

koln airport parking

Park Shuttle Cologne Airport

Köln airport parking zoeken kan bij deze aanbieder zowel via de shuttlebus als via valet parking. Aangezien deze aanbieder relatief weinig parkeerplaatsen heeft (70) is het aan te raden om op tijd te boeken. Als je kiest voor de shuttleservice dan parkeer je de auto op het parkeerterrein en de shuttlebus brengt je in een kwartier bij de luchthaven. Kies je voor valet parkeren dan rijd je de auto naar de terminal, waar een medewerker van het bedrijf de auto van je overneemt en deze parkeert op hun terrein. Deze parking heeft geen elektrisch oplaadpunt.

 • Adres: Pauline-Christmann Str. 4, 51107, Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €74,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Holiday Parking Köln

Deze aanbieder heeft een parkeerterrein waar ongeveer tweehonderd auto’s kunnen parkeren bij luchthaven Keulen. Je kunt kiezen uit zowel valet parking als de shuttleservice. Daar bij kun je ook nog eens kiezen of je je auto in de parkeergarage wilt parkeren of in de open lucht. Als je kiest voor de shuttle dan ben je in tien minuten bij het vliegveld (vanuit de parkeergarage zelfs in vier minuten). Wil je valet parkeren dan rijd je naar de terminal. Hier neemt een medewerker de auto over en parkeert deze op hun terrein, terwijl je zelf gaat inchecken. Bij terugkomst brengt een medewerker de auto weer naar de aankomsthal.

 • Adres: Im Falkenhorst, 51149, Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €20,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren luchthaven keulen

Trema Parken

Parkeren bij vliegveld Keulen kan bij deze grote en ervaren aanbieder. De parking ligt op tien kilometer van de luchthaven. Er is een shuttlebus die je in tien minuten naar de luchthaven brengt. De shuttleservice is gratis voor vier personen, extra personen betalen een meerprijs. Bij terugkomst word je weer door de shuttle opgehaald. Deze parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Er is geen maximale doorrijhoogte, dus ook grotere auto’s kunnen hier terecht. Als je met een camper of busje komt, dien je twee parkeerplaatsen te reserveren. Je kunt je autosleutels bij je houden tijdens je reis.

 • Adres: Christian-Sünner Str. 8, 51103, Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €20,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Park & Car Service Cologne Airport

Bij deze aanbieder kun je parkeren bij luchthaven Keulen op basis van shuttleservice. Je parkeert je auto op het (bewaakte) terrein van de aanbieder en neemt vervolgens de shuttlebus. Deze bus brengt je in tien minuten naar de luchthaven en is gratis voor vier personen. Ben je met meerdere personen dan betaal je een toeslag. Het bedrijf is 24 uur per dag geopend, dus je kunt er altijd terecht. Je kunt alleen onoverdekt parkeren en je mag je autosleutels bij je houden. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor extra opties, zoals je auto laten wassen.

 • Adres: Dillenburger Str. 76, 51105, Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €20,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parking keulen airport

Billigparken 24

Deze Köln airport parking is allround, want je kunt zowel kiezen voor valet parkeren als gebruik maken van de shuttleservice. Daarbij kun je ook nog eens kiezen of je kiest voor parkeren in de open lucht of in de parkeergarage (dit laatste is wel duurder). Kies je voor valet parkeren dan rijd je naar de luchthaven. Hier wacht een medewerker van de aanbieder je op en neemt de auto van je over. Kies je voor shuttleservice dan parkeer je je auto zelf op het parkeerterrein en word je met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. In de wintermaanden is deze aanbieder van 01.00 uur tot 07.00 uur gesloten. De rest van het jaar is hij altijd open.

 • Adres: Steinweg 23, 51107, Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €25,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Park Safe

Bij deze aanbieder kun je kiezen tussen valet parking en de shuttle service. Kies je voor de shuttleservice dan wordt je vanaf het parkeerterrein met de shuttle, binnen vijf minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij valet parking rijd je naar het vliegveld waar een werknemer van de aanbieder je auto overneemt. Na een korte inspectie van het voertuig parkeert hij deze op het terrein van de aanbieder. Het terrein heeft geen elektrische oplaadpunten, maar wel parkeerplaatsen voor gehandicapten. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Rösrather Str. 334, 51107, Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €29,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren Keulen Bonn

Parkflair

Parking bij Köln airport kan bij dit jonge bedrijf dat op zes kilometer van de luchthaven ligt. Deze aanbieder werkt met valet-parking. Dit betekent dat je je auto naar het vliegveld rijdt, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur van de aanbieder. Deze brengt de auto naar hun parkeerterrein. Bij terugkomst word je auto weer naar het vliegveld gebracht. Het parkeerterrein is in de open lucht en heeft geen elektrische oplaadpunten. Het bedrijf is 24 uur per dag geopend en reserveren is verplicht. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen of vol laten tanken.

 • Adres: Am Streitacker 3, 51149, Köln
 • Prijs per week: vanaf €77,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Idealparken Keulen

Parkeren bij airport Keulen Bonn kan bij deze aanbieder die op acht minuten van de luchthaven ligt. Als je je auto geparkeerd hebt, word je met een gratis shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst ook weer opgehaald. De shuttlebus rijdt non-stop dus je hebt geen wachttijden. Het terrein wordt dag en nacht bewaakt door camera’s en een beveiliger. Je dient je autosleutels in te leveren, maar als je dat niet wilt, kan je ze tegen een vergoeding bij je houden. Tegen een meerprijs kun je verschillende extra opties kiezen, zoals je auto laten wassen, tanken of van binnen laten reinigen. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Am Senkelsgraben 26, 53842 Troisdorf Keulen
 • Prijs per week: vanaf €42,-
 • Online boeken en prijzen: Website

airport parking koln

Parkshuttle 24

Parking bij Köln aiport is geen probleem bij deze aanbieder, want het bedrijf beschikt over maar liefst 1500 parkeerplekken. Zeshonderd daarvan zijn in de open lucht en negenhonderd zijn overdekt (hiervoor betaal je wel een meerprijs). De parking ligt op ongeveer zeven minuten van de luchthaven en de gratis shuttle brengt je heen en haalt je weer op. Extra service van deze aanbieder is een livestream waarmee je op afstand je geparkeerde auto in de gaten kunt houden. Tegen betaling kun je je auto laten wassen, tanken of de olie laten verversen.

 • Adres: Brucknerstraße 40, 51145 Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €33,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Park and Fly Köln

Deze aanbieder kan je prima kiezen als je wilt parkeren bij Keulen airport. Het parkeerterrein wordt namelijk dag en nacht bewaakt door camera’s en een bewaker. De parkeerplaatsen zijn in principe allemaal in de open lucht, maar je kunt ervoor kiezen om via deze aanbieder een reservering te maken bij Köln Flughafen Parkplatz. De shuttle brengt je in zeven minuten van de parking naar de luchthaven. Deze is gratis voor maximaal vier personen. Als je met meer mensen reist, dien je de extra personen eerst af te zetten bij het vliegveld en vervolgens naar de parking te rijden om te parkeren.

 • Adres: Welserstraße 9-11, 51149 Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €42,-
 • Online boeken en prijzen: Website

goedkoop parkeren keulen airport

Park Time Keulen

Deze Köln airport parking is ook geschikt voor grotere auto’s, omdat er geen maximale doorrijhoogte is. De (onoverdekte) parkeerplaats ligt op ongeveer tien minuten van het vliegveld en de shuttlebus brengt je heen en haalt je op. Deze is gratis voor maximaal vier personen. Eventuele meerdere personen dien je eerst af te zetten op de luchthaven. Het terrein van deze aanbieder is omheind, goed verlicht en wordt dag en nacht bewaakt door camera’s en bewakers. Om veiligheidsredenen moet je je autosleutels verplicht inleveren. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Poll-Vingster Straße 124 51105 Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €42,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Idealparken Valet Keulen

Parkeren bij Köln airport kan bij dit bedrijf door middel van valet parking. Met valet parkeren rijd je je auto naar vertrekhal, waar een medewerker van het bedrijf je auto overneemt. Vervolgens loop jij met je bagage naar de incheckbalie, terwijl je auto geparkeerd wordt op het terrein van de aanbieder. Bij terugkomst staat de auto weer voor je klaar. Je kunt niet overdekt parkeren en je kan je autosleutels alleen bij je houden tegen een vergoeding. Tegen een meerprijs kun je extra opties kiezen, zoals: je auto laten wassen, of vol laten tanken.

 • Adres: Kennedystraße, 51147 Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €75,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren vliegveld keulen

Köln Flughafen Parkplatz

Goedkoop parkeren bij Keulen airport kan bij deze aanbieder als je kiest voor een onoverdekte parkeerplaats. Wil je je auto liever in de parkeergarage kwijt? Dat kan tegen een kleine meerprijs. Zodra je je auto geparkeerd hebt, word je met de gratis shuttlebus in ongeveer zeven minuten naar de luchthaven gebracht. Je dient je autosleutels wel in bewaring te geven bij de aanbieder. Er is geen elektrisch oplaadpunt bij deze parking en vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Brügger Strasse 4, 53842 Troisdorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €51,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Sky Autopark

Dit bedrijf maakt gebruik van valet parkeren. Dit betekent dat je met je auto tot aan de terminal rijdt. Hier neemt een medewerker van het bedrijf de auto van je over en parkeert deze op hun parkeerplaats. Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met je bagage of moet wachten op de shuttlebus. Het terrein van deze aanbieder wordt dag en nacht bewaakt. Je dient wel je autosleutels af te geven. Als extra opties kun je kiezen om je auto te laten wassen of de tank bij te laten vullen. Dit is wel tegen een meerprijs. Vooraf reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

 • Adres: Kennedystraße, 51147 Köln Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €69,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parking koln airport parkeren vliegveld keulen

Holiday Parking Am Grott

Wil je veilig en snel parkeren bij vliegveld Keulen? Kies dan voor deze parkeerplaats die op slechts acht minuten van het vliegveld en 5 minuten van de snelweg ligt. Het verharde terrein is omheind en wordt bewaakt door camera’s. Zowel bij aankomst als terugkomst houdt de beheerder een voertuiginspectie, zodat je nooit voor nare verassingen komt te staan. Deze parking heeft eveneens een wachtruimte met toilet. Als je je auto geparkeerd hebt, word je met de gratis shuttleservice naar het vliegveld gebracht. De shuttle haalt je bij terugkomst ook weer van het vliegveld op. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen tijdens je afwezigheid. Deze parking is 24 uur per dag open en reserveren is verplicht.

 • Adres: Am Grott 1, 51147, Köln, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €42,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Easy Parken Keulen: Valet parkeren

Deze parking bij luchthaven Keulen maakt gebruik van valet parkeren (meet and greet). Je rijdt je auto naar de terminal, waar een medewerker al op je staat te wachten. Na een voertuiginspectie neemt hij de auto van je over, terwijl jij gaat inchecken. Je kunt er voor kiezen om je auto in de open lucht of overdekt te parkeren. Hiervoor gelden wel verschillende tarieven. Bij terugkomst bel je de aanbieder en deze brengt je auto weer naar terminal. Twee minuten later rijd je weer op de snelweg. Het terrein is 24 uur per dag geopend en heeft ook parkeerplaatsen voor invaliden. Je dient je sleutel af te geven. Reserveren is bij deze aanbieder noodzakelijk.

parkeren Keulen luchthaven

Easy Parken Keulen: Shuttle parking

Parkeren bij de luchthaven Keulen Bonn gaat gemakkelijk en snel bij deze aanbieder die slechts vijf minuten van het vliegveld is gevestigd. Bij aankomst meld je je bij het personeel en vervolgens word je auto geparkeerd. Je kunt hierbij kiezen voor parkeren in de open lucht of overdekt. De laatste optie is wel tegen een meerprijs. Als je je auto geparkeerd hebt, brengt de gratis shuttle je binnen enkele minuten naar het vliegveld. Het terrein is voorzien van een wachtruimte met toiletten. Er is videobewaking en je auto is verzekerd voor schade aan de buitenkant voor de tijd dat hij geparkeerd staat. Deze aanbieder is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Wilhelm-Ruppert-Straße 38, 51147 Köln, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €54,- (binnen) of €60,- (buiten).
 • Online boeken en prijzen: Website

Emlak AG VIP Single Garage

Parkeren bij luchthaven Keulen Bonn in je eigen garagebox? Dat kan bij deze aanbieder die op slechts drie minuten rijden van het vliegveld ligt. De garagebox is goed afgesloten en verlicht. Tegen een borgsom kan je de sleutel van de garage bij je houden. Als je arriveert bij de parking, brengt een chauffeur jou en eventueel één medepassagier in jouw auto naar het vliegveld. Vervolgens gaat de chauffeur terug naar de garage en kunnen jullie inchecken. Als je met meer dan twee personen bent, is het raadzaam om deze mensen eerst af te zetten bij het vliegveld en vervolgens naar de parking te gaan. Bij terugkomst word je weer opgehaald door de chauffeur. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs gebruik te maken van de shuttle.

 • Adres: Im Falkenhorst 2 51145 Köln, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €70
 • Online boeken en prijzen: Website

goedkoop parkeren luchthaven keulen

Kort parkeren luchthaven Köln

Het kan natuurlijk zijn dat je een kort bezoek wilt brengen aan de airport Keulen Bonn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je iemand weg wilt brengen of op wilt halen. In dit geval zal je je auto geen dagen achtereen parkeren en kun je het beste kiezen voor een parkeerterrein waar je kort kunt parkeren. Voor de volledigheid geven we hier ook de tarieven en mogelijkheden van.

Voor een korte tijd parkeren bij luchthaven Keulen Bonn

Indien je zoekt naar korte parking bij Köln aiport, dan beschikt het vliegveld over vier parkeerplaatsen, namelijk: P1, P2, P3 en P-Nord (voor extra grote personenauto’s). De eerste twee liggen aan de terminal en de andere twee op respectievelijk 150 en 350 meter afstand daarvan. De tarieven verschillen per parkeerplaats maar beginnen bij €1,50 per tien minuten. Op zon- en feestdagen zijn de tarieven voordeliger. Er zijn in totaal ongeveer een kleine tienduizend parkeerplekken, maar je kunt het beste vooraf reserveren als je zeker wilt zijn van een plek.

Online boeken en prijzen: https://www.keulen-bonn-airport.nl/nl/aankomst-parkeren/parkeren.html

kort parkeren koln airport

Park Sleep Fly luchthaven Keulen

Heb je geen zin in een lange (nachtelijke) autorit naar het vliegveld Keulen Bonn? Kies dan voor de optie park sleep fly. Bij dit arrangement parkeer je je auto bij het hotel, waar hij gedurende de hele reis kan blijven staan. Vervolgens slaap je een nachtje in het hotel en je wordt de volgende dag met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Hier check je in en stap je lekker uitgerust in het vliegtuig om op reis te gaan. In het overzicht hieronder volgen enkele hotels rondom de luchthaven Keulen die een Park Sleep Fly-arrangement aanbieden.

Leonardo Hotel Köln Bonn Airport

Het Leonardo hotel ligt op slechts 300 meter van de luchthaven. Het hotel ligt eveneens vlak bij de snelwegen A3, A4 en A59. Er is een 24 uurs pendeldienst die je in enkele minuten naar de vertrekhal brengt. Bij het park en fly-pakket is inclusief de parkeerduur, een overnachting in een comfort kamer en het ontbijt. Als je door een hele vroege vlucht het ontbijt mist, is er een ontbijtpakket. Het hotel heeft ruime kamers en een uitstekend restaurant.

 • Adres: Waldstr. 255, Grengel, 51147 Keulen, Duitsland
 • Prijs per arrangement: Vanaf €109,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
Leonardo hotel Koln Bonn airport

© Leonardo hotel Köln Bonn Airport

Ibis Hotel Köln Airport

Dit driesterren hotel ligt op ongeveer tien minuten van de luchthaven Keulen Bonn. Bij het park sleep fly-arrangement van deze aanbieder parkeer je je auto maximaal drie weken gratis bij het hotel. Verder is een overnachting in de prijs inbegrepen. De shuttlebus brengt je naar en haalt je van het vliegveld. De eenvoudige kamers zijn aan de kleine kant, maar erg netjes. Het ontbijt wordt al in de vroege ochtenduren geserveerd, zodat je ook de extra vroege vluchten met een volle maag haalt. De receptie van het hotel is 24 uur geopend, zodat je altijd je auto meekrijgt. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Alter Deutzer Postweg 95, Gremberghoven, 51149 Keulen, Duitsland
 • Prijs per arrangement: Vanaf €118,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
hotel luchthaven Keulen ibis Köln airport

© Hotel Ibis Köln Airport

Hotel Holiday Inn Express Cologne Troisdorf

Dit hotel ligt op negen kilometer van de luchthaven Keulen Bonn en aan de autosnelweg A59. Bij het sleep park fly-arrangement van deze aanbieder mag je 22 dagen gratis parkeren bij het hotel. Tevens maak je gebruik van de gratis pendeldienst van het hotel naar de luchthaven en terug. Deze shuttlebus brengt je in ongeveer tien minuten naar de luchthaven. Bij het arrangement is een overnachting voor twee personen op een kamer inbegrepen. Kinderen vanaf drie jaar kunnen tegen een meerprijs bij de ouders op de kamer slapen. Het hotel is onlangs gerenoveerd en beschikt nu over mooie, moderne kamers. Er is gratis wifi in het hele gebouw.

 • Adres: Echternacherstrasse 4, 53842 Troisdorf, Duitsland
 • Prijs per arrangement: Vanaf €140,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
koln airport hotel holiday inn express collogne troisdorf

© Holiday Inn Express Collogne Troisdorf

Reizen tijdens Corona: reisorganisaties met gratis annulatie

Ben je een beetje nerveus om een reis te boeken door Corona? Het zou zo maar eens kunnen dat er een negatief reisadvies geldt of dat grenzen worden gesloten. Gelukkig zijn er tal van reisorganisaties en -bedrijven die ervoor zorgen dat je geen geld verliest tijdens een vakantie gedurende deze pandemie!

Ik maakte een overzichtje:

Toegangstickets, tours en rondleidingen:

 • GetYourGuide: Toegangstickets voor bezienswaardigheden, attracties, tours en gegidste rondleidingen mag je gratis annuleren en worden volledig terugbetaald tot 24 uur voor aanvang van je uitstapje. (zie hier)
 • Tiqets.com: Ook bij deze verkoper van tickets, tours en gegidste rondleidingen is een uitgebreid annuleringsbeleid beschikbaar: je kan ten allen tijde gratis annuleren tot 24 uur op voorhand waarbij je volledig wordt terugbetaald. Een reden opgeven hoeft niet. (Zie hier)

Huurauto's

 • Car Del Mar: Huurauto's en extra verzekeringen die zijn afgesloten kunnen gratis geannuleerd worden tot 24 uur op voorhand. (zie hier)
 • Sunny Cars: All-in huurauto's (wagens met de meest complete verzekering mogelijk) geven je sowieso al gemoedsrust op reis, maar bij deze verhuurder kan je ook gratis annuleren tot 24 uur op voorhand. Je krijgt hiervoor een voucher terug. Wijzigingen maken aan je boeking zijn ook gratis. (Zie hier)

Parkeren aan luchthaven

 • Parkos: Parkeren bij luchthaven Charleroi of Zaventem (of Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf, Keulen, ...) kan ook met volledige terugbetaling bij een annulatie tot 24 uur op voorhand. Ook bij wijzigingen zijn er geen kosten aan verbonden. (Zie hier)

Vliegtickets

 • Brussels Airlines: Bij annulatie krijg je een voucher ter waarde van het aankoopbedrag die je mag inwisselen voor een nieuwe vlucht tot en met 31 januari 2021. Is er geen annulatie maar wil je je vlucht toch wijzigen? Momenteel mag je éénmalig een gratis wijziging maken tot en met 31 januari 2021. (Zie hier)
 • Tui Fly: Deze populaire reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij biedt ook enkele Corona gerelateerde services. Bij annulering wordt de volledige reissom terugbetaald met een voucher. Word je reis niet geannuleerd maar wil je liever niet vertrekken? Dan kan je tot en met 31 augustus 2020 je vakantie kosteloos omboeken. (Zie hier)
 • Accommodaties en hotels

  • Booking.com: De bekendste website om hotels en overnachtingen bij te boeken geeft geen geld terug bij annulatie of wijziging. Uit voorzorg boek je dus maar beter een accommodatie waarbij je wel gratis kan annuleren. Dit wordt telkens duidelijk vermeld op de website.
  • Air BNB: Deze populaire website om accommodaties te boeken heeft geen aanpassingen gedaan aan zijn beleid. Er is geen gratis annulatie, maar indien je voldoende op tijd annuleert moet je wel maar een deel van de totaalprijs betalen.
  Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
   
  In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
   

  Volg je mij al op Social Media?


  Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
  Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
  Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

  Like Checkoutsam op Facebook
   

  Laat een bericht achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Check Out Sam

  Check Out Sam

  WIL JE MEER REISTIPS?
  Volg me dan op
  Ik steek heel veel tijd in het schrijven van al deze reisgidsen en tips, dus iedere like is voor mij een teken van appreciatie. Bedankt!