24 juni, 2021

25x Origineel cadeau voor huwelijksverjaardag: Tips & ideeën

Je huwelijksverjaardag is het ideaal moment om je liefde te tonen aan je partner. En daarbij mag het perfecte huwelijkscadeau natuurlijk niet ontbreken. Maar wat moet je je wederhelft geven? Om een teleurgesteld gezicht te vermijden, is het slim om goed op voorhand op zoek te gaan. Of je kan het jezelf makkelijk maken en onderstaande lijst met bijzondere cadeaus voor de huwelijksverjaardag bekijken!

origineel cadeau huwelijksverjaardag

1. Flowerbox

Er is geen betere manier om je vrouw in de bloemetjes te zetten dan met een doos vol rozen die drie jaar lang mooi blijven. Schenk haar dit origineel cadeau voor de huwelijksverjaardag en toon haar hoeveel ze voor je betekent!

In de box zitten 12 tot 14 bloemetjes. Hierdoor is het perfect om te geven als cadeau voor jullie eerste huwelijksverjaardag. Elke roos staat dan symbool voor een maand waarin ze jou de gelukkigste man/vrouw ter wereld maakte. Dit romantisch gebaar laat haar zeker niet koud!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Flowerbox

2. Mooiste momenten – boekje

Als je 5 jaar getrouwd bent, is dit “Mooiste momenten” boekje een goed cadeau voor de huwelijksverjaardag. De bedoeling is dat je zelf foto’s en andere leuke herinneringen verzamelt om erin te plakken. Het eindresultaat is een prachtig boek om voor altijd te koesteren.

Om dit om te toveren in een origineel huwelijkscadeau is het wel belangrijk dat je kleine aandenkens doorheen de jaren bijhoudt. Denk hierbij aan de rekening van de eerste keer dat jullie samen uit eten geweest zijn, de eerste bioscooptickets, foto’s van jullie reizen, enzovoort. Je moet er dus veel energie en liefde insteken, maar wanneer je het gezicht van je partner ziet, weet je dat het de moeite waard geweest is!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Mooiste momenten boekje

3. Bijzondere reiskoffer

Is je man een wereldontdekker? Dan doe je hem het meest plezier met een kwalitatieve reiskoffer. Niet zomaar een koffer natuurlijk, maar een luxueus model dat je vult met allerlei reisspullen (voor de avonturiers kan je ook een backpack kiezen). Dit is iets dat ze zeker niet verwachten!

Als je je partner nog meer wilt verrassen, kun je er twee tickets bijkopen. Boek een bijzondere bestemming en laat hem aan de hand van de reisspullen raden waar jullie naartoe gaan. Met een goede blinddoek, wat oordopjes en veel geluk blijft de bestemming voor een lange tijd geheim. Eén van de plezierigste tips voor een cadeau voor de huwelijksverjaardag!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Bijzondere reiskoffer cadeau huwelijksverjaardag

4. Chocolade pralines met foto

Chocolade is altijd leuk om te geven als huwelijkscadeau aan je partner, maar het wordt nog beter als je kiest voor deze gepersonaliseerde pralines!

Laat jullie leukste foto bedrukken op chocolade en verras je partner met een heerlijk en liefdevol cadeau. De perfecte manier om je liefde te tonen!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise.be

Chocolade pralines met foto

5. Picknickmand

Ben je al voor een lange tijd getrouwd en wil je je partner laten weten dat je nog altijd romantisch bent? Dan is het een goed idee om een picknickmand te kopen als cadeau voor jullie huwelijksverjaardag!

Vul dit mandje met een heerlijke fles champagne, het lievelingseten van je partner en eventueel een bloemetje en een kaartje. Zoek dan een mooi en betekenisvol plekje uit en herbeleef samen de romantiek. Een bijzonder jubileum cadeau dat zeker in de smaak valt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Picknickmand jubileum cadeau

6. Coördinaten van jullie eerste kus

Eén van prachtigste jubileum cadeaus die je je partner kan schenken is deze poster met de coördinaten van jullie eerste kus. Als je elkaar nog niet zo lang kent is het fijn om te ontvangen, maar wanneer je 20 jaar getrouwd bent wordt het nog veel bijzonderder!

Dit is zoveel meer dan gewoon een poster. Het is het ultieme bewijs van liefde, want het toont je partner dat je je na al die jaren nog herinnert waar jullie eerste kus plaatsvond. Er is geen betere manier om je liefde te tonen!

Prijzen en beschikbaarheid: Cadeau.nl

eerste kus poster tips cadeau huwelijksverjaardag

7. 50 festivals poster

Zijn jullie beiden dol op muziek en fervente reizigers? Kies dan voor deze 50 festivals poster als origineel cadeau voor jullie huwelijksverjaardag en geef er meteen tickets bij voor het volgend festival.

Deze poster is vooral erg leuk, omdat het inspiratie geeft. Je ontdekt festivals waar je nog nooit eerder van gehoord hebt en maakt er je missie van om ze allemaal met je partner te bezoeken. Dit reiscadeau zorgt dus voor meer quality time samen en zal daardoor opnieuw passie en avontuur in jullie relatie brengen!

Prijzen en beschikbaarheid: Cadeau.nl

50 festivals poster

8. Geelgouden ketting met hartje

Als je 30 jaar getrouwd bent, is het fijn om je echtgenote te verwennen met een mooie ketting. Dit is geen goedkoop jubileum cadeau, maar als je voor talloze jaren lief en leed gedeeld hebt, mag het wel wat meer zijn!

Deze prachtige 14 karaats goudgele ketting is bezet met 7 diamantjes. Een combinatie dat je vrouw haar hart doet smelten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

ketting met hartje tips cadeau huwelijksverjaardag

9. Magische nacht

Na vele jaren samen doorgebracht te hebben, is het moeilijk om origineel te blijven. En een saai huwelijksgeschenk geven, is wel het laatste wat je wilt. Daarom is een magische nacht een goed cadeau voor jullie jubileum van 10 jaar. Met deze Bongo bon houd je de spanning erin en geniet je nog meer van de komende tijd samen!

Een boeiende dag vol cultuur of liever luilekkeren in het hotel? Laat je man zelf kiezen hoe hij deze magische dag en nacht met jou beleeft. Trek die avond een sexy lingeriesetje aan en zorg voor nog meer magie! Het magische weekend is een goed alternatief als je 50 jaar getrouwd bent en het iets meer mag zijn of als cadeau voor de huwelijksverjaardag van je ouders!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.comBongo

Magische nacht Bongo bon

10. Parijs puzzel

Het perfect cadeau voor jullie 50ste huwelijksverjaardag is ongetwijfeld deze puzzel. Een beetje te gewoontjes? Het is maar hoe je het bekijkt, want dit is de ideale manier om je partner te vertellen dat je een romantisch reisje naar Parijs hebt geboekt!

Vertel je geliefde dat dit een hint is naar een groter cadeau en laat hem of haar puzzelen. Het verrassingseffect van dit geschenk is erg groot. Daarom is het ook zo bijzonder om te ontvangen! Je kan het ook toepassen voor andere steden. Zorg wel altijd voor een puzzel die niet té duidelijk is en bedek steeds de doos!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

parijs puzzel

11. USA kraskaart

Zijn jullie beiden fervente reizigers? Dan is het leuk om deze USA kraskaart als origineel geschenk te geven. Vooral als jullie dromen van een rondreis in dit land!

Dit cadeau voor reizigers is ideaal als huwelijksgeschenk, omdat het jullie een doel geeft om samen te verwezenlijken; voor een bepaalde datum alle staten van Amerika ontdekken. Als dat geen perfecte manier is om jullie relatie uitdagend te houden! Wil je liever dichterbij plezier beleven met jullie tweetjes? Dan is de Belgische bieren krabposter een leuk alternatief.

Prijzen en beschikbaarheid: Cadeau.nl

USA kraskaart reiscadeau huwelijksverjaardag

12. Champagne capsules verzameldoos

Een levensgenieter kan je niet gelukkiger maken dan met de Champagne capsules verzameldoos. Dit is een leuk geschenk voor koppels die 45 jaar getrouwd zijn, maar je kan het ook aan je partner geven. Het zorgt voor een nieuwe hobby waar jullie samen nog een lange tijd plezier aan beleven!

Spreek met elkaar af om elke week of maand een nieuwe fles champagne uit te proberen en houdt de capsules bij als kleine aandenkens. In combinatie met een gepersonaliseerde champagnefles, wordt het gegarandeerd een succes!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com en YourSurprise.be

tips cadeau huwelijksverjaardag

13. Grappige tegel

Een huwelijksverjaardag is een vrolijke gebeurtenis. Zeker als het koppel al erg lang getrouwd is, want dan hoort er een groot feest bij. Wil jij het cadeau voor de huwelijksverjaardag van je ouders in dezelfde happy sfeer houden? Geef hen dan deze grappige tegel!

Dit cadeau is geweldig, tenminste als je ouders veel humor hebben. In dat geval zorgt het voor nog meer gelach op hun bijzondere dag! Natuurlijk geef je hen later op de dag een groter cadeau, maar dat hoeven ze niet meteen te weten.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Grappige tegel huwelijksverjaardag

14. Sweet heart massageset

Eén van de beste tips voor een cadeau voor jullie huwelijksverjaardag is deze Sweet heart massageset. Het kost niet veel en zorgt voor onvergetelijke momenten samen. Meer moet dat niet zijn!

De set bevat verschillende soorten massageolie en andere lichaamsproducten. Kortom, alles wat je nodig hebt om je partner eens goed te verwennen. Ideaal om de passie weer te doen oplaaien!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Sweet heart massageset

15. Luxe horloge

Als je dit jaar je echtgenoot een onvergetelijk huwelijksgeschenk wilt geven, is dit luxe horloge een goede optie, want ook mannen houden van blingbling!

Dit model is bijzonder, omdat het een functie heeft voor de maanstand. Ideaal als je partner van astronomie houdt! Je kan dit cadeau unieker maken door het te laten graveren met een lief tekstje.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Luxe horloge

16. Liefdesslot

Ben je dit jaar 10 jaar getrouwd en wil je je vrouw iets romantisch geven? Kies dan voor een gepersonaliseerd liefdesslot als cadeau en laat haar zo weten dat ze voor altijd de sleutel naar je hart bezit!

Als je het groter wilt aanpakken, is dit slot ook ideaal. Er zijn namelijk een aantal populaire liefdesslot locaties in de wereld, waaronder Montevideo in Uruguay, de Slagersburg in Slovenië, Most Ljubavi in Servië, Ponte Milvio in Rome en nog veel meer! Je kan het slotje dus aan je partner geven in combinatie met een reisje naar één van deze steden. Daar hang je het aan de brug om jullie liefde opnieuw te zegenen. Ook een leuk cadeau idee voor reizigers!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Liefdesslot origineel cadeau voor huwelijksverjaardag

17. Gin pakket

Krijgt je geliefde geen genoeg van gin? Dan is het fijn om dit heerlijk gin pakket te schenken. Het bevat ambachtelijke gin van eigen bodem, tonic, een cocktaillepel, een gepersonaliseerd glas en nog veel meer!

Op het glas kan je een liefdevol tekstje laten plaatsen om het cadeautje nog unieker te maken. Geef het aan je echtgenoot in combinatie met zijn favoriete eten en je maakt hem gegarandeerd blij!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

Gin pakket tips cadeau huwelijksverjaardag

18. Barista siropen voor koffie

Je liefste koffiefanaat maak je zeker blij met dit speciaal pakket. Het bevat unieke smaken die van koffiedrinken een nieuwe belevenis maken. Karamel, peperkoek en Amaretto zijn maar een paar voorbeelden van het lekkers dat het te bieden heeft.

Schenk haar nadien een nieuw koffieapparaat in combinatie met je partner zijn of haar favoriete koffiebonen en verras je geliefde nog meer!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Barista siropen voor koffie

19. Enveloppedoos vol liefde

Een cadeau hoeft niet duur te zijn om te ontroeren. Als je bijvoorbeeld kiest voor deze bijzondere enveloppedoos en het vult met een paar handgeschreven brieven en gedichtjes, schenk je haar iets bijzonders om nooit meer te vergeten!

Een leuke variatie hierop is dat je haar de doos geeft met de belofte om elke maand een brief te schrijven en ze de doos het jaar erop pas mag openen. Hoe je het ook aanpakt, met dit uniek cadeau tover je zeker een glimlach op haar gezicht!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Enveloppedoos vol liefde origineel cadeau voor huwelijksverjaardag

20. Erotisch schaakspel

Of je nu al lang getrouwd bent of niet, het erotisch schaakspel is altijd een goed huwelijksgeschenk! Samen gezelschapsspelletjes spelen is namelijk de beste manier om quality time met elkaar door te brengen en jullie band te versterken.

Als je kiest voor deze pittige versie wordt het nog veel leuker, want bij bepaalde zetten krijg je opwindende beloningen. Zet je je partner schaakmat? Dan wordt het pas écht spannend. Dit cadeau is ideaal om terug meer passie in de relatie te brengen en elkaar te herontdekken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

origineel cadeau voor huwelijksverjaardag

21. Zeeproosjes boeket

Als je partner helemaal zot is van bloemetjes, maar je dit jaar eens iets anders wilt geven, is het zeeproosjes boeket het beste huwelijkscadeau voor haar!

Deze roosjes lijken net echt, maar zijn net iets bijzonderder, omdat ze in het bad gebruikt kunnen worden. Dat betekent dat jij je vrouw kan verwennen met een aromatisch bad waarin ze volledig tot rust komt. Kook daarna haar favoriete gerecht en geef haar een sensuele massage om het compleet te maken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Zeeproosjes boeket

22. Romantisch weekend met diner

De “Romantisch weekend met diner” Bongo bon is een altijd-goed-cadeau, want wie houdt er nu niet van lekker eten en ontspanning? Laat je partner kiezen tussen verschillende betoverende locaties en beleef samen een magisch weekend om nooit meer te vergeten!

Dit is ook een geweldig cadeau idee voor de huwelijksverjaardag van je ouders of een ander koppel dat je kent. Je kan zelf het bedrag van de bon kiezen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

tips cadeau huwelijksverjaardag Romantisch weekend met diner

23. Hot chocolate geschenkbox

Voor de liefhebbers van warme chocolademelk is er de hot chocolate geschenkbox. Verwen je favoriete zoetebek met een pakket dat verscheidene chocolaatjes bevat, die speciaal gemaakt zijn om in warme melk te steken.

Dit is een leuk cadeautje als je weinig budget hebt, maar je je geliefde toch optimaal wilt verwennen. Je kan het natuurlijk ook gebruiken als geschenkje om bij te geven!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Hot chocolate geschenkbox

24. Travelogue

Ben je op zoek naar het perfect geschenk voor je favoriete reiziger? Dan is de Travelogue een goede optie. Dit bijzonder reisdagboek is voor elke avonturier leuk om te hebben, want het bevat kraskaarten van alle werelddelen. Hierdoor is het eenvoudig om bij te houden welke landen jullie samen nog moeten ontdekken!

Combineer dit uniek cadeau voor jullie huwelijksverjaardag met een leuk reisje, zodat je geliefde al meteen kan beginnen krassen!

Prijzen en beschikbaarheid: Cadeau.nl

Travelogue

25. Onze liefde – boekje

Als je 1 jaar getrouwd bent en je een cadeau met emotionele waarde wilt geven, is het “Onze liefde boekje” een goede keuze. Plaats het vol met de leukste foto’s, lieve tekstjes en gedichtjes.

Dit is een bijzonder cadeau voor de huwelijksverjaardag dat niet veel geld kost. Ideaal als je krap bij kas zit, maar toch iets liefdevol wilt geven!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise.be

huwelijksverjaardag cadeau Onze liefde

Huwelijkscadeau verpakking tip!

Ondertussen heb je vast al inspiratie opgelopen voor het ideaal cadeau. Maar wat als ik je vertel dat je het nog unieker kan maken? Combineer je verrassing met deze bijzondere geschenkverpakking en geef je partner een leuk extraatje.

Wat deze verpakking zo uniek maakt? Er zit een recorder in! Die maakt het je mogelijk om een hartverwarmende boodschap in te spreken. Deze tip komt vooral goed van pas als je weinig budget hebt en je een klein cadeau moet kopen, maar toch iets bijzonders wilt schenken!

Huwelijkscadeau verpakking tip

Denken jullie zelfs nog niet aan trouwen? Dan nog kan je de liefde vieren met leuke geschenken! Lees zeker mijn tips voor originele valentijnscadeaus voor hem en natuurlijk ook deze valentijnscadeaus voor vrouwen.

Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam