24 juni, 2021

20x Origineel cadeau juf en meester: Afscheidscadeaus einde schooljaar

De juf of meester van je kleine kapoen verdient het om eens in de bloemetjes gezet te worden. Daarom is het een goed idee om een cadeautje te geven met kerst, de verjaardag, aan het einde van het schooljaar of gewoon als attentie. Als je nu al zit te zuchten en puffen, kan ik je geruststellen. Een leuke verrassing voor de juf of meester vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Zeker niet met onderstaand lijstje vol unieke geschenk ideetjes!

cadeau juf

1. Schrijfmap

Leraressen zijn altijd druk in de weer met papieren. Daarom is het handig om een schrijfmap aan de juf te schenken. Zo ben je er alvast zeker van dat je cadeau daadwerkelijk gebruikt wordt!

Het is mogelijk om er een foto op te plaatsen. Een groot voordeel, want een gepersonaliseerde verrassing is altijd toffer om te krijgen! Kies voor een kiekje van de leerkracht of een groepsfoto van heel de klas en maak dit origineel cadeau voor de juf hartverwarmend!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

schrijfmap

2. Voor de leukste juf/meester – boekje

Eén van de liefste cadeaus voor een meester is ongetwijfeld dit boekje. De bedoeling is dat je kleine deugniet het samen met zijn klasgenootjes invult. Zo wordt het een ontroerend kunstwerkje!

Dit origineel cadeau voor de meester is vooral een leuk aandenken. Wanneer hij het na enige tijd terug bekijkt, wordt hij herinnerd aan alle bijzondere momenten van afgelopen schooljaar. Mooier wordt het niet!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

afscheidscadeau meester

3. Juf cadeaupakket

Zoek je naar een cadeau voor de juf om haar veelvuldig te bedanken? Dan is dit speciaal pakket precies wat je zoekt. Het bevat allerlei leuke dingetjes die voor haar goed van pas komen, waaronder een sleutelhanger, notitieblok en pen. Ze zijn bovendien allemaal voorzien van een tekstje. Dat maakt het nog fijner om te ontvangen!

Geef dit cadeautje aan de juf op de laatste schooldag en ontroer haar. De perfecte manier om het schooljaar met een lach af te sluiten!
Voor de meesters is er trouwens ook dit cadeaupakket!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau Juf cadeaupakket

4. Decoratietegel

Er is geen mooiere manier om je appreciatie te tonen, dan met een gepersonaliseerd cadeau. Schenk de leraar daarom deze decoratietegel. Hij kan het een speciaal plekje geven in huis of er het klaslokaal mee opfleuren!

Ontwerp het samen met je kind en maak er een origineel cadeau voor de meester van. Een lief gebaar dat hij nooit meer vergeet!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Decoratietegel cadeau meester

5. Thermosbeker

Drinkt de lerares graag koffie? Schenk haar dan deze thermosbeker. Ze kan het zeker gebruiken! Bovendien is het heel lief, want je kan het personaliseren met een schattige tekst.

Haar verrassen met een grappige boodschap kan natuurlijk ook of wat dacht je van een mooie foto? Laat je hart spreken en ontwerp iets unieks dat haar met vreugde doet terugkijken naar het afgelopen schooljaar!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Thermosbeker cadeau juf zomervakantie

6. Handzeep

Wil je graag een stoer afscheidscadeau voor de meester kopen? Dan is deze handzeep interessant om te ontdekken! Je kan het etiket volledig zelf ontwerpen met een grappige tekst. Het is ook fijn om te gebruiken, want het ruikt naar kumquat en bourbon vanille. Heerlijk!

Dit gepersonaliseerd cadeau wordt door de meester vast met een grote glimlach ontvangen. Ben je eerder op zoek naar een handzeep cadeau voor de juf? Dan is deze set een goed alternatief!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

handzeep cadeau juf

7. Vrolijk bloempotje

Dit solar bloempotje staat symbool voor de groei die je kind mede dankzij de leerkracht heeft ondergaan. Het is een perfect cadeau als je de juf wilt bedanken en haar letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes wilt zetten.

De leuke gadget werkt op zonne-energie en beweegt vrolijk heen en weer. Geef dit cadeau aan je juf op het einde van het schooljaar. Zo heeft ze een unieke herinnering die haar woning opleukt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

origineel cadeau juf

8. Luxe pen

Een luxe pen is altijd een goed cadeau voor de juf, want er is niets dat ze meer gebruikt. Het komt handig van pas tijdens het verbeteren in de klas en ook thuis is het geen overbodige luxe.

Je kan zelf kiezen of je er de naam van de lerares of een tekst op plaatst. Maak het zo uniek mogelijk en schenk dit cadeau aan de juf of meester van je kapoen. Op die manier zorg je voor een bijzondere afsluiter van het schooljaar!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Luxe pen

9. Chocolademelk sticks

Zoek niet langer naar het ideale cadeau voor de meester of juf. Als hij of zij van zoetigheid houdt, doe je hen het meest plezier met deze set! Het bevat verschillende smaken chocoladesticks waarmee ze heerlijke chocolademelk kunnen maken.

Er zit ook een leuke doos bij waarop een lief bedanktekstje staat. Deze verrassing is fijn om te schenken met de zomervakantie, maar je kan het ook als verjaardagscadeau aan de man of vrouw geven. Hij of zij vindt deze bijzondere attentie vast helemaal geweldig!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Chocolademelk sticks cadeau juf meester

10. Wandbord met snoepjes

Heb je geen idee wat voor cadeau je voor de juf moet kopen? Geen paniek, want dit wandbord vindt ze vast geweldig! Door de lieve tekst en mooie vormgeving is het op zijn minst uniek te noemen. De potjes vol met lekkere spekjes maken het zelfs nog specialer!

Schenk dit cadeau aan de juf met de zomervakantie en geef haar iets prachtig om aan de muur te hangen. Een onvergetelijk aandenken dat ze kan blijven bewonderen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Wandbord met snoepjes

11. Bedankt geurkaarsje

Dit heerlijk geurende kaarsje is het perfecte cadeau voor de juf! Het ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is door het tekstje ook erg hartverwarmend. Dat is niet onbelangrijk, want het is natuurlijk de bedoeling om haar je dankbaarheid op te tonen!

Met dit origineel cadeau voor de juf doe je zelfs meer dan dat. Het maakt haar duidelijk dat zij een belangrijk lichtpuntje in het leven van je kind is geweest. Een lievere boodschap kan je haar niet geven! Zoek je naar alternatieven? Kijk dan ook eens naar dit lijstje met de beste geurkaarsen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Bedankt geurkaarsje

12. T-shirt

Een leuk cadeau voor de meester vinden is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je totaal niet weet wat hij leuk vindt. Maar met dit T-shirt kan je niets misdoen. Het is iets wat elke man goed kan gebruiken. Door de leuke tekst laat je bovendien zijn hart meteen smelten!

Maak je keuze uit verschillende maten en kleuren. Er is ook een speciale versie voor de juf. Je kan het haar als origineel kerstcadeau geven of schenken aan het einde van het schooljaar!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

afscheidscadeau meester juf

13. Beker

De lerares van je kleine spruit is in jouw ogen natuurlijk een echte heldin. Daarom verdient zij niets minder dan een heuse beker. Dit is waarschijnlijk het liefste cadeau dat je een juf aan het einde van het schooljaar kan geven. En ook een meester zal erg vereerd zijn om het te ontvangen!

Onderaan kan je zowel een foto als tekst plaatsen en ook de kleur van de beker kan je zelf kiezen. Ontwerp dit gepersonaliseerd cadeau voor de juf helemaal vanuit je hart en maak er iets onvergetelijks van!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

gepersonaliseerd cadeau juf Beker

14. Strandhanddoek

Door deze strandhanddoek als gepersonaliseerd cadeau aan de juf te schenken, geef je haar alvast iets nuttigs voor de zomervakantie. Ze kan het meenemen op vakantie en er lekker languit op liggen zonnebaden. Ideaal om voor eventjes de zorgen van het afgelopen schooljaar te vergeten!

Laat het volledig personaliseren naar haar smaak door haar favoriete kleur te kiezen en er een toffe foto en tekst bij te plaatsen. Schenk vervolgens dit cadeautje aan de juf op de laatste schooldag en zorg voor het perfecte afscheid!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Strandhanddoek

15. Theedoosje

Het meest originele cadeau voor een juf? Dat is er eentje dat je zelf laat ontwerpen. Als zij een theefanaat is, kan je het best voor dit doosje kiezen! Er is ruimte genoeg voor verschillende theezakjes. Op de bovenkant plaats je dan haar naam of een speciale boodschap.

Geef dit lief cadeau aan de juf aan het einde van het schooljaar en ze heeft alvast iets om de zomer goed in te zetten. Vooral als je het op voorhand vult met heerlijke theetjes. Je kan het haar ook schenken als ze jarig is, want het is een bijzonder verjaardagscadeau voor een vrouw. Wanneer je het haar ook geeft, ze zal er sowieso erg blij mee zijn!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Theedoosje cadeau juf

16. Axe cadeauset

Als je helemaal geen idee hebt voor een mooi cadeautje voor de meester is deze Axe set precies wat je zoekt. Dit altijd-goed-geschenkje stelt namelijk nooit teleur. Het bevat bodywash en -spray. Net wat hij nodig heeft om te genieten van een heerlijk relaxmomentje!

Op de doos kan je een afbeelding en tekstje te zetten om het persoonlijker te maken. Dit is uiteraard niet het beste gepersonaliseerd cadeau voor een juf, maar gelukkig is er voor haar een leuk alternatief. Zo is de Dove geschenkset bijvoorbeeld de moeite waard om te ontdekken. Geef dit cadeau aan je juf om haar met Corona extra in de watten te leggen of schenk het haar op de laatste dag van het schooljaar!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Axe cadeauset

17. Liefste juf boekje

Dit boekje is een speciaal cadeau voor een juf die het dubbel en dik verdient om in de bloemetjes gezet te worden. Er staan verschillende vragen in die je kleine deugniet moet beantwoorden, zoals “Wat zou je toveren voor de juf?” en “Wat zit er in haar brooddoos?”.

Wanneer het helemaal ingevuld is, wordt dit een uniek hebbedingetje dat haar hart sneller doet slaan elke keer als ze het leest! Er is ook een toffe versie voor de liefste meester.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Liefste juf boekje

18. Theeglas

Eén van de allerliefste cadeaus voor de juf is zonder enige twijfel dit prachtige theeglas. Het is vooral de tekst die het de moeite maakt om te ontvangen, maar het komt ook erg goed van pas als ze dol is op thee.

Wil je graag nog een ander geschenkje bijgeven? Bekijk dan deze theefilter. Het past er perfect bij. Het is ook handig, want zo kan ze meteen van een heerlijk theetje kan genieten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Theeglas leuk cadeau juf

19. Boeketje bloemen

Een mooi cadeau om de juf met de Corona periode een hart onder de riem te steken, is geen overbodige luxe. Haar extra inzet in deze moeilijke tijd mag zeker beloond worden. Schenk haar daarom iets liefs dat haar ongetwijfeld erg blij maakt, zoals een boeketje!

Prachtige bloemen als cadeau voor de juf, zijn altijd een goed idee. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen die niet vrolijk worden van een mooi bosje. Bovendien zenden ze een liefdevolle boodschap uit en fleuren ze een ruimte op. Precies wat de lerares nodig heeft in deze sombere tijden!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

idee cadeau juf boeket

20. Hartjes zeepjes

Een leuk cadeau voor de juf hoeft niet duur te zijn. Met deze tube vol met zeepjes schenk je haar iets speciaal, zonder te diep in je portefeuille te graaien. Het bevat zeepjes in de vorm van hartjes. Hiermee kan zij genieten van een relaxerend bad, iets wat ze zeker kan gebruiken na een drukke schoolperiode!

Dit cadeau voor de juf is bovendien erg liefdevol! Met de boodschap “Voor de liefste juf” vertroetel je haar hart. Een fantastische verrassing die haar vast heel blij maakt. Geef dit cadeau aan de juf met de zomervakantie of op een ander bijzonder moment. Er is geen betere manier om haar te bedanken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau juf einde schooljaar zeepjes

Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam