26x Origineel verjaardagscadeau vrouw: Tips voor haar

Geschreven door Sam Van den Haute alias CheckOutSam - Laatst bijgewerkt op 21 oktober, 2023

Wil je graag een origineel verjaardagscadeau voor je vrouw kopen? Eentje dat ze nooit meer vergeet? Of wil je een andere bijzondere dame verwennen met een mooie verrassing? Dan kan dit zonder moeite. In onderstaand lijstje ontdek je namelijk bijzondere geschenk ideetjes voor elke vrouw. Zeker een kijkje waard als je de jarige écht happy wilt maken!

Sam Van den Haute Checkoutsam

Hoi, ik ben Sam, de blogger achter CheckOutSam!


Sam Van den Haute is al tien jaar voltijds wereldreiziger en deed zodoende al heel wat travel en lifestyle inspiratie en expertise op in alle continenten.
Zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van deze blog? Of heb je zelf een leuke toevoeging of tip? Laat het weten onderaan in de comments of stuur een mailtje naar Sam@checkoutsam.com en ik help je waar ik kan graag verder!

instagram checkoutsam facebook checkoutsam


4.7/5 - (12 votes)

origineel verjaardagscadeau vrouw

1. Luxe pralines

Een gepersonaliseerd cadeau is voor een vrouw altijd fijn om te ontvangen en al zeker als het luxe chocolade bevat. Zo krijgt ze niet alleen iets liefs, maar beleeft ze ook veel smulplezier. De ideale combinatie!

Zoek niet langer naar het perfecte verjaardagsgeschenk voor je liefje. Met een romantisch tekstje en snoezige foto erop, is dit ongetwijfeld één van de beste originele cadeaus die je voor je vriendin kan kopen!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Luxe pralines origineel verjaardagscadeau vrouw

2. Galaxy maanlamp

De Galaxy maanlamp is één van de top 10 cadeaus voor vrouwen. Wanneer je het ziet, begrijp je ook meteen waarom. Het schijnt allerlei prachtige sterrenhemel kleuren en zorgt zo altijd voor de juiste sfeer. Heel fijn om in huis te hebben!

Je past de lamp eenvoudig aan de gelegenheid of je gevoel aan. Door dit speciaal verjaardagscadeau aan een vrouw te geven, betover je haar meteen. Daar mag je zeker van zijn!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Galaxy maanlamp

3. Mini parfumflesjes

Als je de jarige eens goed in de watten wilt leggen, is dit luxe cadeau voor haar een uitstekende optie. Het bevat kleine flesjes parfum met verschillende geuren.

Ideaal om mee op reis te nemen en plaats te besparen in de badkamer! De parfumflesjes kregen alvast enkele heel goede reviews. De kans is dus groot dat ze in de smaak vallen. Een tof verjaardagscadeau voor een vrouw die houdt van lekkere geurtjes en graag eens afwisselt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Mini parfumflesjes verjaardagscadeau vrouw

4. Fitbit Smartwatch

Deze Fitbit Smartwatch is het perfect verjaardagscadeau voor een vrouw die sportief is. Ze kan het gebruiken tijdens het dansen, lopen, zwemmen en het uitoefenen van allerlei andere sporten. Het is meer dan nuttig, want ze kan er mee muziek luisteren, calorieën tellen, afstand bijhouden en nog zoveel meer.

Dit is bovendien een erg mooi verjaardagscadeau voor een vrouw. Ideaal, want het oog wil ook wat. Je kan kiezen uit meerdere kleuren. Je vindt dus zeker dé perfecte uitvoering voor de jarige!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Fitbit Smartwatch verjaardagscadeau voor haar

5. Chocoladehart

Weet je niet goed wat te kopen als verjaardagscadeau voor een vrouw van 60 jaar? Of eigenlijk… Voor welke leeftijd dan ook? Want geef toe: wie houdt er nu niet van deze lekkernij?! Dit chocoladehartje is dus zeker het bekijken waard. Het is niet alleen om je vingers van af te likken, maar door de hartjesvorm ook erg liefdevol. Moeilijk om te weerstaan!

Personaliseer dit verjaardagscadeau voor haar met een mooie foto, om het nog bijzonderder te maken. Zo zorg je voor een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

verjaardagscadeau vrouw Chocoladehart

6. Waterproof bluetooth speaker

Zingen in de douche is een leuke bezigheid. Daarom is een waterproof bluetooth speaker ook zo’n fijn verjaardagscadeau voor een vrouw. Zeker als zij erg veel van muziek houdt!

Met deze speaker zingt zij naar hartenlust. Of ze nu zo mooi als een nachtegaal zingt of eerder zo vals als een kat, dit is hoe dan ook het ideaal verjaardagscadeau voor een vrouw die volop van het leven geniet!

Ik maakte ook een lijstje over de beste bluetooth speakers. Zeker doornemen, dus!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Waterproof bluetooth speaker

7. Leuke Disney theepot

Deze theepotten van Disney zijn het perfecte verjaardagscadeau voor een vrouw van 30 jaar die ongetwijfeld in haar jeugd met deze films is opgegroeid. Theedrinken wordt vanaf nu een magische belevenis!

Er zijn er heel veel waaruit je kan kiezen, dus als je voor een betoverende verjaardag wilt zorgen, is er geen betere keuze!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Disney theepotten

8. Mega rozenbeer

Wil jij je vriendin op een bijzondere manier in de bloemetjes zetten? Kies dan voor deze mega rozenbeer als verjaardagscadeau voor haar. Met dit romantisch gebaar laat je haar hart sneller slaan!

Het is handgemaakt waardoor het prachtig is tot in het detail. Doordat er met life long rozen wordt gewerkt, verwelken deze niet. Een bijzonder verjaardagsgeschenk waar ze jarenlang plezier aan beleeft!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Mega rozenbeer verjaardagscadeau voor haar

9. Nessie keuken set

De Nessie keukenset bewijst dat een nuttig verjaardagscadeau voor een vrouw ook erg plezierig kan zijn. Het bestaat uit meerdere handige keukentools, allemaal in de vorm van het schattige Loch Ness monster “Nessie”.

Het bevat een soeplepel, sauslepel en theefilter. Stuk voor stuk keukenaccessoires die goed van pas komen voor een keukenprinses!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Nessie keuken set

10. Schilderen op nummer

Dit origineel verjaardagscadeau is voor een vrouw die graag creatief bezig is perfect. Hiermee voelt zij zich voor eventjes een echte Van Gogh, Picasso of Rembrandt!

Maar ze hoeft helemaal geen expert te zijn. Het schilderen op nummer is ook ideaal voor beginnelingen. Plezier wordt er sowieso beleefd! Dit verjaardagscadeau voor haar is bovendien leuk om nadien in te kaderen. Zo heeft ze voor altijd een aandenken aan een bijzondere dag!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

verjaardagscadeau voor haar Schilderen op nummer

11. Harry Potter kookboek

Het meest leuke verjaardagscadeau voor een vrouw die van Harry Potter houdt? Dat is ongetwijfeld dit kookboek! Het staat vol met heerlijke en vooral toffe gerechten uit de populaire boekenreeks.

Dit fraai Harry Potter cadeau is ook erg leuk voor zij die graag koken. Hiermee bereiden keukenprinsessen eenvoudig de meest magische gerechten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Harry Potter kookboek

12. Chocolade met foto

De mooiste chocolade is een persoonlijk snoepje. Dit cadeau zal altijd in de smaak vallen! Zoek die leuke, grappige of mooie foto van haar uit en laat hem afdrukken op chocolade. Naast dat dit geschenkje erg lekker is, is het ook echt een origineel cadeau.

Laat haar dus dubbel en dik genieten! Heb je geen mooie foto? Bestel dan de chocolade telegram en zet daar een mooie boodschap op.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

foto op chocolade

13. Gepersonaliseerde portemonnee

Twijfel niet langer als je graag een origineel verjaardagscadeau aan je vrouw wilt schenken dat ze zeker leuk vindt. Deze gepersonaliseerde portemonnee is er eentje dat ze blijft koesteren! Zeker als je het laat bedrukken met prachtige foto’s van haar gezinnetje of andere dingen waar ze van houdt.

Geef dit uniek verjaardagscadeau aan je vrouw en ze raakt haar kaarten en geld niet meer kwijt. Sterker nog, ook haar dierbare foto’s verliest ze nooit meer. Dit geschenkje is dus erg nuttig!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

verjaardagscadeau voor haar Gepersonaliseerde portemonnee

14. Eigen foto diamond painting

Dit diamond painting portret is het ideaal verjaardagscadeau voor een vrouw die graag knutselt. Ze beleeft hier tonnen plezier mee! Doordat je zelf de foto kan kiezen die erop komt te staan, pas je het ook eenvoudig aan de jarige aan.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie foto van haar huisdier of een leuk kiekje van jullie tweetjes op vakantie. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Wat je ook kiest, dit origineel verjaardagscadeau voor een vrouw, wordt zeker met een glimlach ontvangen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Eigen foto diamond painting

15. DIY kaarsen maken

Een DIY kaarsen set is een goed verjaardagscadeau voor een vrouw van 50 jaar. Maar ook jongere vrouwen vinden dit vast leuk. Zelf kaarsen maken is namelijk een fijne hobby voor elke leeftijd!

De sets bevatten alles wat nodig is voor het maken van unieke kaarsen. Er zitten soms zelfs droogbloemen of andere geurtjes bij. Dat maakt het allemaal nog zoveel specialer! Dit is een geschenkje dat met veel liefde ontvangen wordt.

Neem ook eens een kijkje naar mijn lijstje met de beste geurkaarsen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

DIY kaarsen maken

16. Doosje vol herinneringen

Een onvergetelijk cadeau voor haar dat maar 10 euro kost? Het is zeker mogelijk! Je kan bijvoorbeeld dit doosje met polaroid afdrukken kopen. In dat geval betaal je zelfs nog minder.

Voor weinig geld heb je toch een mooi verjaardagscadeau voor een vrouw. Eentje die heel graag ontvangen wordt! Want wat is er beter dan een doosje vol bijzondere foto’s van jullie leukste momenten samen?

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

polaroid foto afdrukken origineel verjaardagscadeau vrouw

17. Warmteknuffels

Deze schattige knuffels zijn één van de beste originele cadeaus voor je vriendin. Het houdt haar altijd lekker warm. Daarnaast is het een fraai hebbedingetje dat leuk is om naar te kijken. Er zijn tientallen verschillende knuffels, dus er is zeker eentje in de vorm van haar lievelingsdier!

Ben je op zoek naar een cadeau voor haar van rond de 20 euro? Dan is dit één van de beste keuzes die je kan maken. Tenminste als je haar hart wilt vertroetelen, want dat lukt hiermee zeker!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

warmteknuffel cadeau voor haar rond 20 euro

18. Moai tissuehouder

De Moai tissuehouder is zo één van die leuke verjaardagscadeaus voor een vrouw dat nooit teleurstelt. Dat is niet zo vreemd, want het is ontzettend grappig én handig!

Je kan er op een ludieke manier zakdoekjes in opbergen. Daarnaast zorgt het altijd voor de nodige sfeer. Een perfect verjaardagscadeau voor een vrouw van 30 jaar die haar bezoekers graag entertaint. Maar ook een mama of oma die nog jong van hart is, vindt dit vast leuk! Handig om te weten: je kan ook kiezen voor een Boedha of een andere bijzonder figuurtje.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Moai tissuehouder

19. Brievenbus bloemetjes

Kan je door corona of een andere reden niet bij de jarige zijn? Laat dan deze brievenbus bloemetjes als cadeau aan huis leveren. Op die manier geef je haar toch nog een bijzondere dag!

Er zijn verschillende leuke kleuren om uit te kiezen en de doos kan je volledig personaliseren. Het is daarnaast mogelijk om er een extra kaartje met eigen foto en tekst bij te geven. Dit liefdevol verjaardagscadeau voor een vrouw is dus perfect als je haar je liefde wilt tonen!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

verjaardagscadeau voor haar Brievenbus bloemetjes

20. Bonsai starterskit

Deze bonsai starterskit is het beste origineel verjaardagscadeau voor een vrouw met groene vingers. Hiermee kweekt zij makkelijk haar eigen bonsaiboompjes. Plezierig om te doen en al even leuk om dagelijks te bewonderen!

Het pakketje bevat alles om te kunnen starten. Er zijn zelfs zaadjes bij voor vijf verschillende soorten boompjes. Elke bonsai-liefhebber vindt dit verjaardagsgeschenk dan ook het einde!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Bonsai starterskit

21. Juwelenkistje met foto

Het mooiste verjaardagscadeau voor een vrouw van 60 jaar? Dat zou dit juwelenkistje weleens kunnen zijn. Zeker als zij heel wat sieraden in haar bezit heeft. Hiermee raakt ze haar kostbare oorbellen, kettingen, horloges en ringen nooit meer kwijt!

Door er een mooi tekstje en foto op te plaatsen, zal het haar ook ontroeren. Je kan er dus zeker van zijn dat ze dit verjaardagsgeschenk voor altijd blijft koesteren!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

origineel verjaardagscadeau voor haar Juwelenkistje met foto

22. Luxe badjas met naam

Deze badjas is een luxe cadeau voor haar en dus dé perfecte keuze als je de jarige eens goed wilt verwennen. Dat verdient ze zeker op haar speciaal dagje! Door de zijdezachte veloursstof is het telkens een waar plezier om te gebruiken. En het wordt nog beter als je het laat bedrukken met de naam!

Als je nog op zoek bent naar een fantastisch verjaardagscadeau voor een vrouw van 50 jaar, is dit een goede keuze. Ook dames uit andere leeftijdscategorieën zullen het uiteraard appreciëren!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

Luxe badjas met naam

23. DIY muziekdoosje

Dit muziekdoosje is één van de beste ideeën voor een verjaardagscadeau voor een vrouw. Niet alleen omdat het erg fraai uitziet, maar ook omdat je het helemaal zelf in elkaar moet steken. Een groot voordeel voor een dame die creatief is, want zo beleeft ze uren knutselplezier!

Daarna doet het dienst als fraaie blikvanger waar ze geen genoeg van krijgt. En niet te vergeten: het speelt ook een leuk deuntje af. Dit magisch verjaardagscadeau voor een vrouw, wordt dus gegarandeerd een groot succes!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

DIY muziekdoosje verjaardagscadeau vrouw

24. Tablethouder kussen

Dit kussen is zo één van die leuke verjaardagscadeaus voor een vrouw, die je zelf stiekem wilt houden. Geen wonder, want het is superhandig! Je kan er in alle comfort mee surfen op je tablet.

Het spreekt dan ook voor zich dat dit voor de tabletfanaat één van de beste ideeën voor een verjaardagscadeau voor een vrouw is. Twijfelen is in dat geval dus niet meer nodig!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Tablethouder kussen

25. Verwenpakket

Dit verwenpakket is een fijn verjaardagscadeau voor een vrouw. Ze kan er zichzelf namelijk van top tot teen mee verwennen. Perfect, want zo vergeet ze meteen al haar zorgen!

Het pakketje bevat een oogmasker, een massagetool en nog andere producten voor een stralende huid. Erg compleet dus! Dit is zonder twijfel één van de top 10 cadeaus voor vrouwen. Je kan er dus zeker van zijn dat het goed ontvangen wordt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Verwenpakket verjaardagscadeau voor haar

26. Zwangerschap invulboek

Ken je iemand die tijdens haar zwangerschap jarig is? Dan is dit invulboek een tof verjaardagscadeau voor haar. Hierin kan ze negen maanden lang belangrijke info bijhouden. Zo heeft zij iets bijzonders om later op terug te kijken!

Met dit verjaardagscadeau voor een zwangere vrouw zit je dus altijd goed. Herinneringen zijn namelijk het mooiste wat je haar kan geven!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Zwangerschap invulboek

 

 

Over de auteur


Sam Van den Haute reist al meer dan tien jaar lang de wereld rond. In deze reisgids / blog geeft hij waardevolle tips uit eigen ervaring om jou perfect voor te bereiden en inspireren op een prachtige reis. Dit doet hij vooral op eigen houtje, maar ook tientallen reisorganisaties, toeristische diensten en andere reisprofessionals vertrouw(d)en hem als een ware ‘travel guru’. Sam kan namelijk uit tien jaar ervaring putten als voltijds wereldreiziger, waarbij hij ondertussen alle continenten uitvoerig bezocht.

Sams tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op talrijke kanalen, waaronder Radio 2, NPO 3FM (Nederland), Metro, De Standaard (bijlage Media Planet), Steps, Goodbye reismagazine en heel wat andere platformen.

Omdat Sam tijdens Covid-19 zijn expertise over reizen natuurlijk niet meer kon delen, legde hij zich ook toe op product reviews en lijstjes met cadeau ideeën. Net zoals hij gedetailleerd op onderzoek gaat tijdens het reizen, voert hij sinds 2019 uitvoerig onderzoek uit om tot een waardevolle en eerlijke review of een lijstje vol originele geschenken te komen. Check Out Sam is intussen dan ook uitgegroeid tot een heus beoordelingsplatform dat gewaardeerd wordt door websites en magazines zoals Gezond.be of Computable.
 

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor korte reizen is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste reisverzekering. Wil je een jaarlijkse verzekering? Dan raad ik Allianz Assistance aan.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


4.7/5 - (12 votes)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!

Laat een bericht achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>