Parkeren bij luchthaven Düsseldorf: alle parkeermogelijkheden + prijzen + park sleep fly

Geschreven door Sam Van den Haute alias CheckOutSam - Laatst bijgewerkt op 16 augustus, 2023

Luchthaven Düsseldorf is niet alleen voor Duitsers, maar ook voor Belgen en Nederlanders een populair vertrekpunt voor vliegvakanties. Het is immers het derde grootste vliegveld van Duitsland. Düsseldorf ligt daarnaast relatief dicht op de grens met België en Nederland, dus met de auto naar Düsseldorf Airport is een goede keuze.
Het openbaar vervoer rijdt vanuit België en Nederland geen optimale route en dus kom je er niet makkelijk met de trein of bus. Aan te raden is dus om met eigen vervoer naar dit vliegveld te komen. Lees daarom snel verder als je gaat parkeren bij Düsseldorf Airport en tips kunt gebruiken hoe je dit het beste aanpakt!

Sam Van den Haute Checkoutsam

Hoi, ik ben Sam, de blogger achter CheckOutSam!


Sam Van den Haute is al tien jaar voltijds wereldreiziger en deed zodoende al heel wat travel en lifestyle inspiratie en expertise op in alle continenten.
Zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van deze blog? Of heb je zelf een leuke toevoeging of tip? Laat het weten onderaan in de comments of stuur een mailtje naar Sam@checkoutsam.com en ik help je waar ik kan graag verder!

instagram checkoutsam facebook checkoutsam


4.9/5 - (51 votes)

parkeren luchthaven dusseldorf

Let op: Düsseldorf heeft twee vliegvelden!

Allereerst is het heel belangrijk om te weten dat er eigenlijk twee vliegvelden zijn in (de buurt van) Düsseldorf: Internationale Luchthaven Düsseldorf en Airport Weeze (vroeger ook wel bekend als Flughafen Niederrhein).

Internationale Luchthaven Düsseldorf (International Airport Düsseldorf)

Internationale Luchthaven Düsseldorf is de grootste van de twee en ligt het dichtst bij het stadscentrum van Düsseldorf. Hier vliegen naast korte continentale ook lange intercontinentale vluchten van grote luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates naar bijvoorbeeld Azië.

Airport Weeze (voorheen Flughafen Niederrhein)

Aiport Weeze is een stuk kleiner en ligt op ongeveer een uur rijden van de stad Düsseldorf vandaan. Het zit dichter op de Duitse landsgrens met Nederland en België. Vanuit Airport Weeze vertrekken voornamelijk Europese vluchten van kleinere budgetmaatschappijen zoals Ryanair.

dusseldorf luchthaven parkeren

Internationale Luchthaven Düsseldorf parkeren tips

Voordelig parkeren bij luchthaven Düsseldorf in de buurt is mogelijk bij verschillende parkings die net buiten het vliegveld liggen. Hieronder heb ik ze op een rijtje gezet:

FLYPA

FLYPA staat voor Fly and Park Service. Je hebt hier de keuze om zelf de auto te parkeren bij luchthaven Düsseldorf in de buurt, op een buitenterrein of overdekt. De gratis shuttle brengt je binnen 5 minuten naar het vliegveld. Het is ook mogelijk om voor valet parking te gaan. In dat laatste geval moet je rechtstreeks naar de luchthaven rijden, waar een medewerker van FLYPA klaarstaat om je auto naar de eigen parkeerplaatsen te rijden.

Prijzen en beschikbaarheid: Parkos

 • Adres: Kieshecker Weg 153, 40468 Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 65); zelf parkeren binnen (€ 90); valet parking binnen (€ 90)

My-Parkdus

Ook bij My-Parkdus valt er te kiezen uit zelf parkeren bij luchthaven Düsseldorf (binnen of buiten) of valet service. Met valet parking rijd je direct naar het vliegveld, waar je auto door een medewerker naar de garage wordt gebracht. Kies je ervoor om zelf te parkeren, dan rijd je met de gratis shuttleservice naar de terminals. Dit ritje duurt slechts 5 minuten!

Prijzen en beschikbaarheid: ParkCare

 • Adres: Kieshecker Weg 134, 40468 Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 51); zelf parkeren binnen (€ 85);

parkeren vliegveld dusseldorf

Park Luxus

Park Luxus biedt lang parkeren bij luchthaven Düsseldorf in de buurt voor een prima prijs: € 51 per week. Ook valt er te kiezen tussen zelfservice (waarbij je met de gratis shuttle binnen een paar minuten bij de vertrekhallen staat) of valet parking.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & Parkeren

 • Adres: Kieshecker Weg 132, 40468 Düsseldorf
 • Prijs per week: vanaf €51 (met shuttle) of vanaf €100 (met valet parking)

RelaxPark

RelaxPark biedt brede opties aan: zelf goedkoop parkeren bij luchthaven Düsseldorf in de buurt (vanaf € 60 per week) of gebruikmaken van de valet service (vanaf € 61 per week). Daarnaast heb je ook de keuze tussen overdekt of buiten parkeren. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten rijden van het vliegveld vandaan, dus als je kiest voor de shuttleservice, ben je er binnen no time!

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkos

 • Adres: Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 60); zelf parkeren binnen (€ 70); valet parking buiten (€ 61); valet parking binnen (€ 95)

parkeren duseldorf international

Global Park Service

Als je graag goedkoop wilt parkeren aan de luchthaven van Düsseldorf, is Global Park Service een goede optie, want je kan je auto hier parkeren vanaf slechts € 52 per week. Het is er ook erg veilig, want het parkeerterrein is omheind en goed beveiligd met camera’s. De shuttlebus die je van en naar de luchthaven brengt, is voorzien van airconditioning. Geen overbodige luxe in de zomer!

Prijzen en beschikbaarheid: Parkos

 • Adres: Kiesheckerweg 109, 40468, Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 52); zelf parkeren binnen (€ 65)

ParkenFlughafen DUS

Ook ParkenFlughafen DUS biedt volop mogelijkheden om te parkeren als je met de auto naar Düsseldorf Airport reist. Je hebt de keuze om je voertuig overdekt of buiten neer te zetten. De shuttlebus doet er een kwartier over om naar de luchthaven te komen, dus deze parking ligt iets verder weg dan de meeste andere parkeergarages van deze lijst. ParkenFlughafen DUS is daarom ook voordelig: je betaalt maar € 48 per week, dus is het een goede optie voor goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkCare

 • Adres: Leuschstraße 4, 41460 Neuss
 • Prijs per week: vanaf € 48

luchthaven dusseldorf parkeren

ParkenFlughafen DUS Express

ParkenFlughafen DUS heeft ook een parkeergarage die een stuk dichter bij de luchthaven ligt: de ParkenFlughafen DUS Express. Deze ligt op slechts 2 minuten rijden met de shuttlebus, dus kies voor deze optie als je snel bij het vliegveld wilt zijn. Je betaalt vanzelfsprekend wel een iets hoger bedrag. Je hebt hier tevens de mogelijkheid om je auto buiten of binnen neer te zetten.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkosParkCare

 • Adres: Kieshecker Weg 120, 40468, Düsseldorf
 • Prijs per week: € 52 (buiten) of € 95 (binnen)

RelaxPark

RelaxPark biedt brede opties aan: zelf goedkoop parkeren bij luchthaven Düsseldorf in de buurt (vanaf € 60 per week) of gebruikmaken van de valetservice (vanaf € 61 per week). Daarnaast heb je ook de keuze tussen overdekt of buiten parkeren. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten rijden van het vliegveld vandaan, dus als je kiest voor de shuttleservice, ben je er binnen no time!

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & ParkerenMobianParkos

 • Adres: Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 60); zelf parkeren binnen (€ 70); valet parking buiten (€ 61); valet parking binnen (€ 95)

dusseldorf parkeren vliegveld

Park & Fly

Park & Fly zit naast VIP Parken en is dus ook erg dicht bij de luchthaven. De prijzen zijn dan ook hetzelfde als die van VIP Parken. Als je je auto hier parkeert, dan brengt de shuttlebus je binnen 2 minuten naar de terminal. Je hebt de mogelijkheid om buiten of overdekt je voertuig neer te zetten. Daarnaast biedt Park & Fly ook een valet optie aan: je rijdt dan naar de luchthaven toe en geeft je auto + sleutels af aan een Park & Fly medewerker, die je auto buiten op het terrein of overdekt parkeert op het terrein.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkosParkCare

 • Adres: Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 79); zelf parkeren binnen (€ 79); valet parking buiten (€ 99); valet parking binnen (€ 99)

Flugpark DUS

Flugpark DUS werkt op eenzelfde manier als veel andere parkeermogelijkheden in dit lijstje: je kiest voor overdekt of buiten parkeren, waarna je met een shuttlebusje in 20 minuten naar de luchthaven wordt gereden. Vind je dit te ver weg? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor valet parkeren bij luchthaven Düsseldorf zelf. Je rijdt dan direct naar het vliegveld toe en een medewerker staat daar klaar om je auto te pareren. Op de terugreis wordt je auto ook weer voorgereden naar de luchthaven.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkosParkCare

 • Adres: Berliner Straße 111, 40880, Ratingen
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 75); zelf parkeren binnen (€ 130);

auto parkeren luchthaven Dusseldorf

Park Expert

Park Expert biedt ook verschillende manieren om je auto te parkeren bij luchthaven Düsseldorf in de buurt. De goedkoopste manier is om zelf je auto hierheen te rijden en op het buitenterrein te zetten. De shuttlebus doet er zo’n 8 minuten over om naar de terminal te rijden. Park Expert heeft daarnaast ook overdekte parkeermogelijkheden. Liever valet parking bij luchthaven Düsseldorf zelf? Ook dat kan als je je auto direct naar het vliegveld rijdt.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkosParkCare

 • Adres: Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 91); zelf parkeren binnen (€ 106); valet parking buiten (€ 121); valet parking binnen (€ 136)

Cleverparks

Cleverparks zit op hetzelfde terrein als Park Expert, dus parkeren gebeurt hier op een gelijksoortige manier. Wel is Cleverparks iets duurder dan Park Expert. Je kiest voor zelf buiten of overdekt parkeren en valet parking is ook mogelijk.

Prijzen en beschikbaarheid: Mobian – ParkCare

 • Adres: Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 89); zelf parkeren binnen (€ 109);

parkeren dusseldorf airport

Queen Valetpark

Een zeer goede valetservice vind je bij Queen Valetpark. Gebruik maken van deze parkeerservice kan met reservering tussen 03:00 en 00:00, waarbij je jezelf eerst telefonisch meldt. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de auto overdekt te laten parkeren. Op het terrein is 24-uursbewaking aanwezig en de chauffeur voert een voertuiginspectie uit bij het overnemen van de auto.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & ParkerenParkos

 • Adres: Terminal Ring 1 (Abflugterminal B-C), 40474 Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€140); zelf parkeren binnen (€170)

IPS Parken

Bij IPS Parken zijn er in totaal maar liefst 1.000 parkeerplaatsen, zowel buiten als overdekt. Daarnaast kan je er valet parkeren, waarbij een medewerker je auto van het vliegveld ophaalt. Dat zorgt voor extra gemak. Het personeel is ook de hele dag op de parking aanwezig. Je auto staat er dus erg veilig. Met de shuttlebus doe je er zo’n tien minuutjes over om naar de parking te gaan.

Prijzen en beschikbaarheid: Parkos

 • Adres: Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 55); zelf parkeren binnen (€ 77); valet parking buiten (€ 88); valet parking binnen (€ 95)

valet parking dusseldorf national

Drive & Park

Bij Drive & Park kan je erg goedkoop een auto parkeren nabij het vliegveld van Düsseldorf. Het is namelijk al mogelijk vanaf € 52 per week . Je kan hier wel enkel buiten parkeren, maar het is omheind en dus erg veilig. Het ligt op slechts vier minuutjes rijden van de luchthaven. Let op, want de shuttlebus is geschikt voor maximaal vier personen.

Prijzen en beschikbaarheid: Parkos


Best Park

Best Park bestaat al heel erg lang en is zelfs één van de meest geliefde plekken om te parkeren nabij de luchthaven van Düsseldorf. Als je goedkoop wilt parkeren, kan je ervoor kiezen om je wagen buiten te laten staan. Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan is het een beter idee om te kiezen voor de valet-service. In dat geval rijd jij gewoon naar de luchthaven en komen ze je wagen ophalen om daar te parkeren. Valet parkeren in Düsseldorf kan hier al vanaf € 75 (buiten).

Prijzen en beschikbaarheid: Parkos

 • Adres: Kieshecker Weg 153, 40468, Düsseldorf
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 55); zelf parkeren binnen (€ 80); valet parking buiten (€ 75); valet parking binnen (€ 100)

goedkoop parkeren Duesseldorf Airport

ParkGarant

Wanneer je goedkoop wilt parkeren bij Düsseldorf Airport dan raden wij je aan om ParkGarant te boeken. Hier kun je tussen 03:00 en 01:00 parkeren op het verharde buiten terrein of voor een paar euro meer in een overdekte parkeergarage. Het terrein staat 24 uur per dag onder camerabewaking.

Er is een wachtruimte aanwezig op het terrein waar je de auto afzet. Vervolgens brengt een shuttlebus je in 8 minuten naar de luchthaven toe. Als extra service kun je ervoor kiezen om de auto te laten wassen of vol laten tanken tegen een toeslag.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & Parkeren

 • Adres: Dieselstraße 1, 40880 Ratingen
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 69); zelf parkeren binnen (€ 84)

Deluxe Shuttle Dusseldorf

Goedkoop parkeren in Düsseldorf airport? Dat kan dankzij Deluxe Shuttle Dusseldorf. Voor € 53 kan je er namelijk al voor een week je auto plaatsen. Overdekt parkeren is er wel niet mogelijk.

Prijzen en beschikbaarheid: Mobian

parking dusseldorf airport parkeren

SpotPark

Bij de shuttleservice van SpotPark parkeer je de auto op het verlichte terrein, voorzien van camerabewaking. Hierbij wordt je na het parkeren met de shuttlebus in slechts 2 minuten naar de terminal gebracht. Je bent dus snel op weg na het parkeren.

Ook kun je kiezen voor valetservice, waarbij je direct op de luchthaven uitstapt. Het is mogelijk om tegen meerprijs gebruik te maken van extra services zoals het laten wassen van de auto of het elektrisch opladen van de auto.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & Parkeren

 • Adres: Kieshecker Weg 128b, 40468 Ratingen
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 71); zelf parkeren binnen (€ 121); valet parkeren buiten (€ 80); valet parkeren binnen (€ 144)

Universum Parking

Het uitstekend beoordeelde Universum Parking biedt een shuttleservice aan, waarbij je slechts 7 minuten onderweg bent vanaf je auto naar de luchthaven. Je kunt zowel kiezen voor een buiten parkeerplaats als een overdekte parkeerplaats. Zo is je auto beschermt tegen weersinvloeden, zoals hagel en sneeuw.

De voor twee personen inbegrepen shuttleservice rijdt tussen 03:30 en 23:30 ieder half uur. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en er is een wachtruimte aanwezig, waar je plaats kunt nemen terwijl je wacht op de shuttlebus.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & Parkeren

 • Adres: Borsigstraße 12, 40880 Ratingen
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 79); zelf parkeren binnen (€ 99)

parkeren düsseldorf airport loopafstand

Starparken

Veilig parkeren kan bij Starparken en wel tussen 03:00 en 00:00. Dit doe je met een valetservice, waarbij je direct bij de luchthaven uitstapt. Een valetchauffeur parkeert vervolgens de auto op het buiten terrein of, tegen meerprijs, op een overdekte plaats. Er kan tegen een toeslag gebruik gemaakt worden van elektrische laadpalen of een autowasservice.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & ParkerenParkos

 • Adres: Boschstraße 13, 40080 Ratingen
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 120); zelf parkeren binnen (€ 145)

Deluxe Valet Parking

Bij Deluxe Valet Parking kun je, zoals de naam al zegt, valet parkeren. Je kunt tussen 03:00 en 00:00 arriveren op de luchthaven en, na telefonisch contact, wordt uw auto van u overgenomen op de luchthaven. Het is ook mogelijk om de auto overdekt te laten parkeren door de chauffeur.

Prijzen en beschikbaarheid: Vliegen & Parkeren

 • Adres: Am Krummenweg 1, 40885 Ratingen
 • Prijs per week: zelf parkeren buiten (€ 150); zelf parkeren binnen (€ 300)

lang parkeren düsseldorf airport

Parkeren bij luchthaven Düsseldorf zelf

Parkeren op luchthaven Düsseldorf zelf is uiteraard ook mogelijk. In totaal zijn er zo’n 20.000 parkeerplaatsen te vinden, dus er is ruimte genoeg om je auto hier neer te zetten. Wel is het goed om te weten dat vanwege de locatie goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport zelf eigenlijk niet mogelijk is. Wil je dus geld besparen, dan is het slimmer om je auto neer te zetten bij de parkings buiten de luchthaven.

P1, P2, P3, P7, P8: loopafstand terminals

P1 (1 minuut lopen naar terminal), P2, P3, P7 en P8 (2 minuten lopen naar terminal) zijn de parkeergarages die het dichts bij de vertrekhallen zitten. Vanzelfsprekend zijn deze garages ook het duurst: parkeren doe je hier vanaf € 175 per week! P1, P2, P3, P7 en P8 zijn dus meer bedoeld voor korte parkeerperiodes. Kijk voor de actuele tarieven en reserveringen op deze website en klik de gewenste parkeergarage aan.

P4 en P5: met de SkyTrain

P4 en P5 zitten niet op loopafstand van de terminals, maar er rijdt iedere 5 – 7 minuten wel een zogeheten SkyTrain shuttle. Dit ritje duurt slechts twee minuten en brengt je meteen naar de vertrekhallen. Lang parkeren bij luchthaven Düsseldorf in P4 en P5 is mogelijk vanaf € 70 per week. Het is dus goedkoper om je auto bij een van de eerdergenoemde parkings in de buurt neer te zetten. Kijk voor de actuele tarieven en reserveringen op deze website en klik de gewenste parkeergarage aan.

P11, P12, P22: kort parkeren

P11, P12 en P22 zijn echt bedoeld voor kort parkeren bij Düsseldorf Airport en je mag je voertuig hier maximaal 30 minuten neerzetten. Ze zitten wel dicht bij de terminals (maximaal 2 minuten lopen), dus ideaal als je afscheid van iemand neemt of iemand ophaalt. Kijk voor de actuele tarieven en reserveringen op deze website en duid de gewenste parkeergarage aan.

P23, P24, P26: lang parkeren bij Düsseldorf Airport zelf

P23, P24 en P26 zijn bedoeld voor lang parkeren op Düsseldorf Airport zelf, al betaal je hier natuurlijk wel een hoger tarief dan bij de parkeermogelijkheden die buiten het vliegveld liggen. Kijk voor de actuele tarieven en reserveringen op deze website en selecteer de gewenste parkeergarage.

parkeren dusseldorf airport

Park, Sleep & Fly arrangementen bij Internationale Luchthaven Düsseldorf

Soms heb je een supervroege vlucht en dan moet je op onmogelijke tijden naar het vliegveld komen. Het is in dat soort gevallen handiger als je kunt overnachten bij een hotel in de buurt van de luchthaven, zodat je niet zo vroeg op hoeft te staan om je vlucht te halen. Daarom bieden er een aantal hotels in de buurt van Internationale Luchthaven Düsseldorf een zogeheten Park, Sleep & Fly arrangement aan. Je slaapt dus in het hotel met gratis parkeren bij Düsseldorf Airport in de buurt!

Van der Valk Düsseldorf Airport

Van der Valk Düsseldorf Airport Hotel biedt een Park, Sleep & Fly arrangement aan voor € 119. Voor dit bedrag is een overnachting + 14 dagen gratis parkeren bij Düsseldorf Airport in de buurt mogelijk. Voor iedere dag extra parkeren betaal je € 4. Ook is de transfer van en naar de luchthaven ook inbegrepen in de prijs.

 • Adres: Am Hülserhof 57, Rath, 40472 Düsseldorf
 • Prijs: vanaf € 119

Prijzen en beschikbaarheid: Booking.com

Van Der Valk Airporthotel Düsseldorf

Leonardo Hotel Düsseldorf Airport – Ratingen

Leonardo Hotel Düsseldorf Airport – Ratingen biedt Park, Sleep & Fly aan voor € 89. Voor deze prijs mag je je auto acht dagen gratis parkeren bij Düsseldorf Airport in de buurt en de shuttlebusreis van en naar de terminal is inbegrepen. Na de achtste dag betaal je € 10 extra per dag voor parkeren.

Prijzen en beschikbaarheid: Booking.com

Leonardo hotel Düsseldorf park sleep fly luchthaven dusseldorf

Relaxa Hotel Airport Düsseldorf

Vanaf €119 is een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken bij het Relaxa Hotel Airport Düsseldorf. Voor deze prijs mag je je auto voor 22 dagen parkeren op het terrein en uiteraard brengt de shuttlebus je vanaf en naar de luchthaven. Het is dus een goede deal voor een overnachting in het hotel met gratis parkeren bij Düsseldorf Airport in de buurt voor ruim 3 weken. Mooie bijkomstigheid: er zit ook een ontbijtje (koffie/thee + croissant) inbegrepen!

Prijzen en beschikbaarheid: Booking.com

Relexa Hotel Düsseldorf Ratingen

Hotel Holiday Inn Express Düsseldorf City Nord

Op vijftien minuten van Düsseldorf Airport ligt dit hotel in een rustige omgeving. De pendeldienst rijdt van 4 uur ’s morgens tot 0.00 uur naar en van het vliegveld. Bij dit park sleep fly-arrangement is een uitgebreid ontbijt inbegrepen. De kamers zijn schoon en netjes en het personeel is erg vriendelijk en servicegericht.

 • Adres: Mercedesstrasse 14, Düsseltal, 40470 Düsseldorf
 • Prijs: vanaf €162,-

Prijzen en beschikbaarheid: Booking.com

hotel luchthaven dusseldorf holiday inn express dusseldorf city nord

Airport Weeze parkeren tips

Parkeren bij luchthaven Düsseldorf Weeze gaat alleen bij de drie officiële parkings: P1, P2 en P3. Alles zit in de buitenlucht, dus overdekt parkeren is niet mogelijk. Wel is er uiteraard camerabewaking, dus je auto staat hier in principe gewoon veilig.

P1

P1 ligt het dichtst bij de terminal: je hoeft maar 50 meter te lopen. Je moet wel van tevoren reserveren, want men werkt hier met een kenteken herkennend systeem. Je staat dus voor de slagboom die automatisch voor je open gaat.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkosParkCare

 • Adres: Flughafen-Ring 60, 47652, Weeze
 • Prijs per week: vanaf € 88

parkeren vliegveld Weeze Düsseldorf

P2

P2 ligt iets verder weg, maar is alsnog erg dichtbij: namelijk 400 meter lopen. Het is iets goedkoper dan P1. P2 werkt ook met een kenteken herkennend systeem.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkosParkCare

 • Adres: Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze
 • Prijs per week: vanaf € 74

P3

P3 ligt het verst weg, maar is alsnog erg dichtbij te noemen eigenlijk: 750 meter lopen naar de terminal. Het is dan ook de goedkoopste optie van de drie. P3 werkt op een gelijksoortige manier als P1 en P2 qua inrijden.

Prijzen en beschikbaarheid: MobianParkos

 • Adres: Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze
 • Prijs per week: vanaf € 62

parkeren weeze airport

 

Over de auteur


Sam Van den Haute reist al meer dan tien jaar lang de wereld rond. In deze reisgids / blog geeft hij waardevolle tips uit eigen ervaring om jou perfect voor te bereiden en inspireren op een prachtige reis. Dit doet hij vooral op eigen houtje, maar ook tientallen reisorganisaties, toeristische diensten en andere reisprofessionals vertrouw(d)en hem als een ware ‘travel guru’. Sam kan namelijk uit tien jaar ervaring putten als voltijds wereldreiziger, waarbij hij ondertussen alle continenten uitvoerig bezocht.

Sams tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op talrijke kanalen, waaronder Radio 2, NPO 3FM (Nederland), Metro, De Standaard (bijlage Media Planet), Steps, Goodbye reismagazine en heel wat andere platformen.

Omdat Sam tijdens Covid-19 zijn expertise over reizen natuurlijk niet meer kon delen, legde hij zich ook toe op product reviews en lijstjes met cadeau ideeën. Net zoals hij gedetailleerd op onderzoek gaat tijdens het reizen, voert hij sinds 2019 uitvoerig onderzoek uit om tot een waardevolle en eerlijke review of een lijstje vol originele geschenken te komen. Check Out Sam is intussen dan ook uitgegroeid tot een heus beoordelingsplatform dat gewaardeerd wordt door websites en magazines zoals Gezond.be of Computable.
 

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor korte reizen is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste reisverzekering. Wil je een jaarlijkse verzekering? Dan raad ik Allianz Assistance aan.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


4.9/5 - (51 votes)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!

Laat een bericht achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>