Parkeren luchthaven Eindhoven: alle parkeermogelijkheden + park sleep fly hotels

Geschreven door Sam Van den Haute alias CheckOutSam - Laatst bijgewerkt op 15 maart, 2023

Heb je een voordelige vlucht gevonden bij onze Noorderburen in Eindhoven? Dan moet je je auto natuurlijk wel ergens kwijt kunnen. Om te voorkomen dat je hier (te) veel geld aan uitgeeft, heb ik gekeken waar je goedkoop kunt parkeren rondom vliegveld Eindhoven. Ook geef ik de tarieven van het kort parkeren (wanneer je mensen op komt halen of weg gaat brengen).

Sam Van den Haute Checkoutsam

Hoi, ik ben Sam, de blogger achter CheckOutSam!


Sam Van den Haute is al tien jaar voltijds wereldreiziger en deed zodoende al heel wat travel en lifestyle inspiratie en expertise op in alle continenten.
Zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van deze blog? Of heb je zelf een leuke toevoeging of tip? Laat het weten onderaan in de comments of stuur een mailtje naar Sam@checkoutsam.com en ik help je waar ik kan graag verder!

instagram checkoutsam facebook checkoutsam


4.9/5 - (47 votes)

parking luchthaven eindhoven

Euro-Parking Eindhoven

Parkeren bij Eindhoven Airport doe je bij Euro-Parking met veel gemak, want het is op slechts twee minuten wandelen van de luchthaven gelegen. Deze parking biedt dan ook geen shuttleservice aan. Je kan er zowel buiten als binnen parkeren. Als je ervoor kiest om hier te parkeren nabij de luchthaven van Eindhoven, heb je dus heel veel mogelijkheden.

Adres: Freddy van riemsdijkweg 16, 5657 EA, Eindhoven Nederland
Prijs per week: vanaf € 90
Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren en Parkos


Eazzypark Valet Eindhoven

Liever je auto direct tegenover de luchthaven afgeven? Dat kan bij EazzyPark Valet! Je geeft de auto af, waarna deze door een unieke videostraat gereden wordt. Zo wordt bestaande schade genoteerd en nieuwe schade voorkomen. De auto wordt hierna nog verreden naar een andere parkeerlocatie. Die locaties zijn uiterst goed beveiligd.

 • Adres: Luchthavenweg 61, 5657 EA Eindhoven, Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 69
 • Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren en Parkos

parkeren vliegveld eindhoven

1 Stop Parking

Goedkoop parkeren nabij Eindhoven Airport? Dat kan bij 1 Stop Parking. Van de parking naar de luchthaven van Eindhoven rijden, duurt slechts tien minuutjes met de shuttlebus. Je auto kan je enkel buiten parkeren, maar hij staat er erg veilig. Als je kiest voor lang parkeren nabij Eindhoven Airport bij 1 Stop Parking, kan je ook gebruikmaken van diverse faciliteiten, waaronder een tankstation, wasstraat en lunchroom. Je autosleutels mag je bij deze aanbieder zelf bewaren.

Adres: Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven Nederland
Prijs per week: vanaf € 96
Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren, Parkos en ParkCare


Quick Parking Eindhoven

Deze parking ligt slechts drie minuten van de snelweg E25 en tien minuten van de vertrekhal. De parking bij Eindhoven airport is open vanaf 4.00 uur ’s ochtends en blijft open zolang er vluchten zijn. Als je dus met een late vlucht terugkomt, kun je altijd je auto terug meekrijgen (ook als de vlucht vertraging heeft). De gratis shuttle brengt je in tien minuten naar de luchthaven. Van tevoren reserveren is verplicht.

parkeren eindhoven airport

Park & Fly P26

Gemakkelijk en op loopafstand parkeren doe je bij Park & Fly P26 voor een zeer lage prijs. De autosleutel hoeft niet ingeleverd te worden en je kunt 24 uur per dag in- en uitrijden via kentekenherkenning. Na het parkeren loop je 600 meter via een voetpad naar de vertrekhal toe.

 • Adres: Jan Hilgersweg 1-3, 5657 ES Eindhoven, Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 70
 • Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren en Parkos

Park & Fly P24

Net als bovenstaande is ook Park & Fly P24 een parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven. Bij deze locatie is dit slechts 400 meter tot de incheckbalies. Er hoeft geen sleutel te worden ingeleverd, want uw auto wordt niet meer verplaatst na het parkeren. Voor de veiligheid hangen er camera’s op het terrein en inrijden gaat vlug via kentekenherkenning of het gebruik van een QR-code.

 • Adres: Henri Wijnmalenweg 7, 5657 EA Eindhoven, Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 78
 • Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren en Parkos

lang parkeren luchthaven eindhoven

Park & Fly P22

Bij Park & Fly P22 parkeer je zelf de auto op slechts 300 meter van de vertrekhal af. Hoewel het merendeel van de parkings rondom Eindhoven Airport beperkte openingstijden heeft, zijn de Park & Fly locaties altijd 24 uur per dag geopend voor in- en uitrijden. Er hoeft geen autosleutel afgegeven te worden voor extra zekerheid voor jou als reiziger.

 • Adres: Luchthavenweg 67, 5657 EA Eindhoven, Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 89
 • Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren en Parkos

Park & Fly P21

Met ongeveer dezelfde prijs als P22 is ook Park & Fly P21 maar liefst 24 uur per dag geopend. Na het parkeren van de auto kun je de autosleutel zelf meenemen en loop je 400 meter over een voetpad naar de ingang van de luchthaven toe. Het parkeerterrein is afgesloten met een hek, waardoor ongewenste gasten het terrein niet kunnen betreden.

 • Adres: Jan Olieslagersweg 4, 5657 EL Eindhoven, Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 89
 • Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren en Parkos

parking eindhoven airport

Park4You

Heb je helemaal geen zin om een shuttlebus te nemen? Dan is Park4You echt iets voor jou. Bij deze aanbieder kan je namelijk erg dicht parkeren nabij de luchthaven van Eindhoven, want je bevindt je op slechts driehonderd meter van de vertrekhal. Je auto kan er alleen maar buiten staan. Toch is het mogelijk om er in alle veiligheid te parkeren. Het terrein is namelijk goed afgebakend. Bij Park4You geniet je bovendien van een valet-service. De medewerker komt je auto dus ophalen en zal hem voor jou parkeren nabij Eindhoven Airport.


Airport Eindhoven Parking

Parkeren op luchthaven Eindhoven en slechts vijf minuten lopen naar de vertrekhal? Dat kan bij deze aanbieder. Dit familiebedrijf heeft diverse omheinde parkeerplaatsen die bewaakt worden door camera’s. De parkeerplaatsen zijn 24 uur per dag geopend. Er is hier ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Bagagetrolleys zijn aanwezig. Reserveren is verplicht, maar je kan tot 24 uur voor aankomst gratis annuleren.

 • Adres: Luchthavenweg 51, 5657EA, Eindhoven
 • Prijs per week: vanaf €60,-
 • Online boeken en prijzen: Parkos

valet parkeren eindhoven luchthaven

Hotel 46

Hotel 46 is een parking in Eindhoven airport waar je je wagen buiten kan parkeren. Omdat het toch nog op enige afstand is gelegen, is er een shuttleservice aanwezig. In ongeveer negen minuten ben je met het busje op het vliegveld.

Als ik je een tip voor parkeren in Eindhoven Airport mag geven: boek een arrangement inclusief overnachting en maak het jezelf makkelijk. Verder is het belangrijk om te weten dat alle prijzen exclusief toeristenbelasting zijn. Daarvoor betaal je nog €1,98 per persoon extra.


Schippers Stop

Deze parking ligt in Veldhoven op ongeveer acht minuten van vliegveld Eindhoven. Parkeren bij luchthaven Eindhoven kan hier 24 uur per dag. Bij aankomst geef je je autosleutels af en met de gratis shuttlebus ben je in elf minuten op vliegveld Eindhoven. Schippers Stop biedt tegen een meerprijs extra faciliteiten als: de auto is gewassen bij terugkomst of zelfs een Apk- keuring. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

luchthaven Eindhoven parkeren

Euro-Parking valet

Bij Euro-Parking Valet kan je parkeren aan het vliegveld in Eindhoven met valet-optie. Dat betekent dat je meteen naar de luchthaven kan rijden en een medewerker de wagen ophaalt voor jou. Het is misschien niet de beste optie als je wilt goedkoop parkeren nabij Eindhoven Airport. Maar een valet-dienst biedt je veel gemak en is dus de moeite waard om te overwegen.

Bij deze parking nabij de luchthaven van Eindhoven, zijn er ook laadpalen waardoor het ideaal is voor mensen met een elektrische auto. Daarnaast zijn er geen hoogte restricties en is er een autowasserij beschikbaar. Door de vele voordelen is het een uitstekende plaats om lang te parkeren nabij Eindhoven airport.


Park nd Go

Liever direct voor de deur uitstappen? Dat kan met de valetservice van Park nd Go. Hierbij stap je uit bij de vertrekhal, waarna een vriendelijke chauffeur de auto van je overneemt en deze voor je parkeert. Dankzij de ruime openingstijden en de mogelijkheid om een elektrische auto op te laden is deze aanbieder geschikt voor iedere reiziger die tijd wilt besparen.

 • Afgifte adres: Luchthavenweg 30, 5657 EA Eindhoven, Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 80
 • Online boeken en prijzen: Vliegen & Parkeren

luchthaven parking Eindhoven

Park Fly Wash – Bronze

Deze aanbieder maakt deel uit van het bedrijf Schippers Stop dat ik hierboven al vernoemde. De parking ligt op ongeveer tien minuten van de luchthaven van Eindhoven en beschikt over veel faciliteiten. Zo is er een tankstation, een wachtruimte en een lunchroom. De shuttle rijdt non- stop van het terrein naar de luchthaven. Als je kiest voor het Bronze pakket dan worden je banden ook nog eens geïnspecteerd en uitgebalanceerd. Ook is er een visuele inspectie van de auto. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Habraken 2601-2605, 5507 TR Veldhoven Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 72,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Eindhoven airport parking

Park Fly Wash – Silver

Je kunt naast het Bronze pakket van Park Fly Wash ook kiezen voor het Silver pakket. In dit geval wordt je auto gewassen in de vijftig meter lange wasstraat van Schippers Stop. Verder kan je natuurlijk gebruik maken van de andere faciliteiten van deze parking op luchthaven Eindhoven. Je dient wel je autosleutels af te geven bij deze aanbieder en ook hier is een reservatie altijd nodig.

 • Adres: Habraken 2601-2605, 5507 TR Veldhoven Nederland
 • Prijs per week: vanaf € 70,-
 • Online boeken en prijzen: Website

lang parkeren eindhoven Luchthaven

Kort parkeren bij luchthaven Eindhoven

Als je een passagier wilt afzetten bij het vliegveld of deze juist wil ophalen, dan kan je het beste gebruik maken van de optie kort parkeren. Uiteraard is deze vorm van parkeren niet gratis. Hieronder volgen de tarieven en verdere informatie.

Kort parkeren bij Luchthaven Eindhoven zelf

Het parkeerterrein voor Kort Parkeren bij vliegveld Eindhoven heeft de naam P3 en ligt vlakbij de terminal. Ondanks dat het kort parkeren heet, kan je hier in principe zo lang parkeren als je wilt. Per uur betaal je hiervoor vier euro. Per dag betaal je maximaal twintig euro en voor vijf dagen betaal je €85. Iedere volgende dag na de vijfde dag kost vijf euro. Uiteraard is het verstandiger (en goedkoper) om te kiezen voor lang parkeren bij Eindhoven als je langer dan vijf dagen op reis bent.

 • Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven

Kort parkeren bij Quick Parking Eindhoven

Je kunt er ook voor kiezen kort te parkeren bij luchthaven Eindhoven bij deze aanbieder. Je parkeert je auto en de shuttlebus rijdt je in drie minuten naar het vliegveld. Hier goedkoop kort parkeren kan al vanaf 1 dag. Bij terugkomst haalt de dienstdoende chauffeur je weer op van het vliegveld en brengt je naar je auto.

 • Adres: Meerenakkerweg 5, 5652 AR Eindhoven
 • Prijs per dag: vanaf €18,-
 • Online boeken en prijzen: Website

kort parkeren eindhoven airport

Park sleep fly Eindhoven Airport

Als je helemaal uitgerust op vakantie wil vertrekken en niet gestrest na een lange autorit aan wil komen, dan is een park en fly-arrangement vast iets voor jou. In dit geval boek je een airport hotel in Eindhoven en krijg je daar ook nog (gratis) parking bovenop voor tijdens je vakantie. Daarbij kan je gedurende de tijd dat je op reis bent je auto bij het hotel parkeren. Als je genoeg tijd hebt, kan je zelfs nog even op verkenning gaan. Er zijn namelijk heel wat leuke dingen om te doen in Eindhoven! Zo begin (of eindig) je meteen ook met een echt vakantiegevoel!

Er zijn diverse hotels in de buurt van vliegveld Eindhoven die een park sleep fly-arrangement aanbieden. Hieronder volgt een overzicht.

Hotel Van der Valk Eindhoven

Dit viersterren hotel ligt op een kwartier van Eindhoven Airport en biedt een park-sleep-fly arrangement aan. Deze bestaat uit een overnachting voor twee personen op een kamer. Daarnaast kun je je auto tien dagen gratis parkeren op de (bewaakte) parkeerplaats van het hotel. Tevens word je met de shuttle naar de terminal gebracht en weer opgehaald. In het hotel kun je teven gebruik maken van het sportcenter en het zwembad. De kamers zijn zeer ruim en comfortabel en in het hele gebouw is gratis wifi.

Park Sleep Fly Eindhoven airport van der valk

© Hotel Van Der Valk Eindhoven

Novotel Eindhoven

Dit mooie en moderne airport hotel ligt op ongeveer tien minuten van luchthaven Eindhoven. Bij het sleep park fly-arrangement van deze accommodatie kan je je auto maar liefst 21 dagen gratis parkeren bij het hotel. Verder is een overnachting voor twee personen inbegrepen. Er mogen twee kinderen (tot 16 jaar) gratis op de kamer van de ouders slapen. Er is een shuttlebus die je van het hotel naar airport Eindhoven brengt en weer ophaalt bij terugkomst. De shuttle rijdt ieder moment van de dag, dus je hebt geen wachttijden. Het hotel beschikt over ruime kamers met extra lange bedden en er is gratis wifi in het hele hotel.

 • Adres: Anthony Fokkerweg 101, Strijp, 5657 EJ Eindhoven, Nederland
 • Prijs per arrangement: van €104,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
Novotel Eindhoven Park Sleep Fly

© Novotel Eindhoven

NH Best Hotel Eindhoven

Het NH Best hotel ligt vlak bij Eindhoven Airport. Binnen acht minuten brengt een gratis shuttle je dan ook naar de terminal. Daarnaast mag je bij het sleep park fly-arrangement je auto 21 dagen gratis parkeren bij het hotel. Uiteraard is ook een overnachting voor twee personen bij de prijs inbegrepen. In het hele hotel is gratis wifi en er is een overdekt zwembad. De kamers zijn aan de kleine kant, maar schoon en netjes.

NH Best Hotel Eindhoven park sleep fly

© NH Best Hotel Eindhoven

 

Over de auteur


Sam Van den Haute reist al meer dan tien jaar lang de wereld rond. In deze reisgids / blog geeft hij waardevolle tips uit eigen ervaring om jou perfect voor te bereiden en inspireren op een prachtige reis. Dit doet hij vooral op eigen houtje, maar ook tientallen reisorganisaties, toeristische diensten en andere reisprofessionals vertrouw(d)en hem als een ware ‘travel guru’. Sam kan namelijk uit tien jaar ervaring putten als voltijds wereldreiziger, waarbij hij ondertussen alle continenten uitvoerig bezocht.

Sams tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op talrijke kanalen, waaronder Radio 2, NPO 3FM (Nederland), Metro, De Standaard (bijlage Media Planet), Steps, Goodbye reismagazine en heel wat andere platformen.

Omdat Sam tijdens Covid-19 zijn expertise over reizen natuurlijk niet meer kon delen, legde hij zich ook toe op product reviews en lijstjes met cadeau ideeën. Net zoals hij gedetailleerd op onderzoek gaat tijdens het reizen, voert hij sinds 2019 uitvoerig onderzoek uit om tot een waardevolle en eerlijke review of een lijstje vol originele geschenken te komen. Check Out Sam is intussen dan ook uitgegroeid tot een heus beoordelingsplatform dat gewaardeerd wordt door websites en magazines zoals Gezond.be of Computable.
 

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor korte reizen is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste reisverzekering. Wil je een jaarlijkse verzekering? Dan raad ik Allianz Assistance aan.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


4.9/5 - (47 votes)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 1. Dit is een zeer goede omschrijving van de parkeerplaats. Het is erg handig voor reizigers en vakantiegangers.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>