13 oktober, 2020

Parkeren bij luchthaven Zaventem: mogelijkheden, prijs en alternatieven

Vanuit Brussels airport vertrekken dagelijks duizenden reizigers naar alle delen van de wereld. Voor veel mensen die van hieruit vertrekken, is parkeren in de buurt van luchthaven Zaventem een belangrijke voorwaarde.
Het aanbod van parkeerplekken op het vliegveld is gelukkig erg groot en de bereikbaarheid is ook uitstekend.
In dit artikel som ik alle mogelijkheden, inclusief prijzen en afstand tot de luchthaven op.

parkeren zaventem

Goedkoop parkeren rond luchthaven Zaventem

 Rangschikken op prijs (goedkoop naar duurder)

Als je je wagen op Zaventem zelf achterlaat, krijg je een erg gepeperde rekening. Het is veel goedkoper om in de omgeving te parkeren op één van de vele privé parkings. Met een shuttlebusje word je afgezet aan de luchthaven en bij terugkomst word je zo ook weer opgehaald.
Hieronder geef ik een handig overzicht van alle parkeerplaatsen in de buurt van luchthaven Zaventem:

Sky Parking Zaventem

Bij Sky Parking kunnen meer dan 700 auto’s tegelijkertijd parkeren in de buurt van luchthaven Zaventem.
Dit bedrijf is 24 uur per dag en zeven dagen op zeven geopend en dit is dus de ideale plek om je wagen achter te laten bij vluchten die pas erg vroeg of laat vertrekken. Eens je de auto hebt achtergelaten word je met een shuttlebus vlot naar het vliegveld gebracht. Wanneer je vakantie is afgelopen, staat de shuttlebus van Sky Parking Zaventem je al op te wachten. Indien dit niet het geval is, dan kan je hen gewoon telefonisch contacteren zodat er snel iemand langs komt om je alsnog op te pikken.
Bij deze parkeerplaats kan je online een reservatie maken tot 24u op voorhand.
Tevens is het ook niet onbelangrijk om te weten dat deze parking helemaal overdekt is en dus erg veilig. Van alle parkeerplaatsen rondom Brussels Airport, is dit de goedkoopste optie. Wacht daarom niet te lang met boeken.

Wil je gebruik maken van extra services die deze parking aan biedt? Dan betaal je bovenop het normale tarief €20 extra.


Holiday Inn Brussels Airport

Het Holiday Inn nabij Brussels Airport staat bekend als een park sleep fly hotel, maar ook als je enkel je wagen daar wil parkeren zijn er mogelijkheden. De auto wordt op het beveiligde terrein van het hotel achtergelaten, en terwijl je op de shuttle wacht kan je gewoon gebruik maken van de lobby en de overige faciliteiten in dit hotel. Voor elektrische wagens zijn er vier oplaadpunten voorzien en tevens zijn er parkeerplaatsen voor gehandicapten. De gratis shuttlebus rijdt op vaste tijdstippen tussen 4.20 uur ’s morgens en 23.40 uur ’s avonds. Het kan dus zijn dat je even op de shuttlebus moet wachten als je je auto geparkeerd hebt, maar meestal is dat niet erg lang.
Kom je buiten deze tijden aan? Dan zal je een taxi moeten regelen of een klein stukje met het openbaar vervoer pendelen.
Wanneer je de wagen achterlaat aan het Holiday Inn hotel, dan wordt de wagen snel geïnspecteerd. Zo zijn er geen onaangename verrassingen als je terugkomt van die deugddoende vakantie!

 • Afstand tot de luchthaven: ongeveer vijf minuten met de gratis shuttlebus.
 • Adres: Holidaystraat 7, 1831, Diegem
 • Prijs per week: Vanaf 49 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

valet parkeren brussel luchthaven

Aéropark 1000

Deze parking in de buurt van Brussel Airport heeft maar een beperkt aantal plekken en daarom is vroeg boeken geen slecht idee. De gratis shuttle die je naar het vliegveld brengt en terug oppikt, rijdt non stop. Er zijn dus nauwelijks wachttijden. Deze parking is verhard, onoverdekt en kent geen maximale doorrijhoogte. Ook grotere auto’s kunnen hier dus terecht.
Elektrische kunnen hier helaas niet worden opgeladen. Gehandicapte personen kunnen hun wagen hier zonder problemen kwijt.
Aéropark 1000 is doorlopend geopend en er is altijd iemand van het personeel aanwezig.

 • Afstand tot de luchthaven: ongeveer zeven minuten met de gratis pendeldienst.
 • Adres: Rue de Verdun 679, 1130, Haren
 • Prijs per week: Vanaf 41 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

Park and Go

Parkeren bij luchthaven Zaventem kan ook bij Park and Go. Dit bedrijf heeft gemiddeld 150 parkeerplaatsen in de aanbieding. Door deze beperkte plaatsen (en de goedkope prijs) is het verstandig om op tijd een plaats te reserveren. De parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend, je kunt je auto dus altijd vlot ophalen of achterlaten. Je mag je autosleutels bij je houden als je op reis gaat.
Het terrein is verhard, onoverdekt en heeft geen maximale doorrijhoogte. Houd er ook rekening mee dat er geen elektrische oplaadpunten zijn.

 • Afstand tot de luchthaven: ongeveer zes tot tien minuten met de gratis shuttlebus.
 • Adres: Kerklaan 100, 1830, Machelen
 • Prijs per week: Vanaf 41 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

parking zaventem

Quick Parking Zaventem

Deze parking ligt op amper één kilometer afstand van het vliegveld en is daardoor heel vlot te bereiken. Eens je je wagen hebt achtergelaten op de Quick Parking, word je door een shuttlebusje naar de luchthaven gebracht. Deze bussen hebben trouwens geen wachttijden. Je stapt dus rechtstreeks vanuit je auto de shuttlebus in. Het personeel hier doet er dan ook alles aan zodat jij op tijd je vlucht zal halen!

Afstand tot de luchthaven: Maximaal vijftien minuten met het gratis shuttlebusje.
Adres: Budasteenweg 38-42, 1830 Machelen, België
Prijs per week: Vanaf 44,95 euro (acht dagen).
Online boeken en prijzen: Website


Sky Parking Zaventem

Op enkele kilometers van de luchthaven ligt Sky Parking Zaventem. Deze parkeerplaats is iets duurder in vergelijking met de andere mogelijkheden, maar dat is omdat dit een overdekte parkeergarage is. Bovendien is er ook permanent een bewaker aanwezig.
Als je dat wenst, kan je je stalen ros ook van een schoonmaakbeurt laten voorzien. Dit kost natuurlijk wel iets extra.
Vanaf de parkeerlocatie word je met een gratis shuttlebus naar de terminal gebracht.

Afstand tot de luchthaven: Ongeveer tien tot vijftien minuutjes met het gratis shuttlebusje
Adres: Schaarbeeklei 245, 1800 Vilvoorde.
Prijs per week: Vanaf 47 euro
Online boeken en prijzen: Website

luchthaven zaventem parking

Met de gratis shuttlebus ben je in no-time in de luchthaven.

Brussels Airport Express Parking

Als je vlot van de parking naar Brussels airport wil geraken, dan is Brussels Airport Express parking een goede keuze. Dit bedrijf ligt immers op maar één kilometer van de luchthaven. Ook hier zal een shuttlebusje je naar de luchthaven transporteren. Als je terug bent in België moet je even bellen naar een nummer en binnen maximaal tien minuten word je opgehaald en terug met je auto herenigd. Na een korte check-up kan je vlot terug naar huis rijden.

Afstand tot de luchthaven: Met de gratis shuttlebus duurt het ongeveer vijf minuten om naar de luchthaven te pendelen.
Adres: Hoogstraat 206, 1930 Zaventem
Prijs per week: Vanaf 70 euro.
Online boeken en prijzen: Website


Fly Parking

Bij deze locatie kan je parkeren bij luchthaven Zaventem op op ongeveer tien kilometer afstand. Daardoor doet het shuttlebusje er iets langer over om je aan het vliegveld af te zetten, maar aangezien je altijd ruimschoots uur op voorhand op de luchthaven moet zijn, zou dat geen problemen mogen vormen. Je hoeft de sleutel niet in te leveren bij het parkeren van de auto. Fly Parking heeft ongeveer plek voor tweehonderd auto’s. Daarom is het aangeraden om tijd te serveren.

Afstand tot de luchthaven: Ongeveer vijftien minuten met de gratis shuttlebus
Adres: Vilvoordselaan 78, 1000 Brussel
Prijs per week: Vanaf 54 euro.
Online boeken en prijzen: Website

luchthaven parking brussels airport

Elke parking bij de luchthaven is 24/7 bereikbaar en bewaakt.

Uparking

Lang parkeren bij luchthaven Zaventem kan bij deze aanbieder zowel buiten als overdekt in de parkeergarage. Voor deze laatste optie betaal je wel een meerprijs. Het terrein is 24 uur per dag geopend en wordt bewaakt door camera’s en personeel. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter en er zijn geen elektrische oplaadpunten aanwezig. Als je even moet wachten op de shuttlebus dan kan dat in een wachtzaal die is voorzien van toiletten. Je hoeft je autosleutels niet in te leveren bij deze aanbieder.


Parking Express Zaventem (overdekt)

Deze airport parking bij Zaventem ligt op ongeveer twee kilometer van de luchthaven. Je betaalt hier een meerprijs, omdat de parking volledig is overdekt. Bovendien zijn er hier verschillende bewakingscamera’s actief die ook nog eens worden bijgestaan door bewakers. De parkeergarage is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Als je de auto geparkeerd hebt, word je met een luxe shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij aankomst weer opgehaald. Je moet je autosleutels wel afgeven voor vertrek. Reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

 • Afstand tot de luchthaven: ongeveer vijf minuten met de gratis shuttlebus.
 • Adres: Hoogstraat 206, 1930 Zaventem
 • Prijs per week: Vanaf 88 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

lang parkeren zaventem

Park Flug Zaventem

Park Flug ligt op enkele kilometers van de luchthaven en is 24 uur per dag geopend. Als je wil parkeren in de buurt van luchthaven Zaventem, dan zit je hier veilig. Er is immers altijd personeel aanwezig en zij worden in hun taak versterkt met behulp van camera’s. Je hoeft je sleutel niet af te geven als je dat niet wilt, maar de mogelijkheid bestaat wel. Als je liever iets sneller naar de luchthaven wil vertrekken, kan je ook kiezen voor een privé shuttlebus (tegen extra kosten).

Afstand tot de luchthaven: Ongeveer tien minuten met de gratis of privé shuttlebus
Adres: Kerklaan 100, 1830 Machelen, België
Prijs per week: Vanaf 69 euro
Online boeken en prijzen: Website


Times Parking

Deze overdekte parkeergarage bevindt zich op enkele kilometers van de luchthaven en kan 250 auto’s tegelijkertijd huisvesten. Door de hulp van camera’s, hoef je niet bang te zijn dat er iets met je wagen zal gebeuren. Zoals gebruikelijk, word je hier ook vlot met een shuttlebus naar Brussels Airport gebracht.

Afstand tot de luchthaven: Gemiddeld doet het gratis shuttlebusje er zes minuten over om je af te zetten
Adres: Broekstraat 1, 1800 Vilvoorde, België
Prijs per week: Vanaf 72 euro
Online boeken en prijzen: Website

brussels airport parking

Overdekt of niet, eigenlijk staat je auto altijd veilig.

Blue Valet Zaventem

Bij deze aanbieder kan je lang parkeren bij luchthaven Zaventem door middel van valet parking. Je rijdt zelf naar de luchthaven waar een medewerker van Blue Valet je opwacht. Terwijl jij gaat inchecken, parkeert die persoon jouw auto op het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst wordt gevraagd om hen te telefoneren, en tegen dat je je baggage hebt opgehaald staat je eigen auto alweer voor je klaar. Voor deze extra service ben je wel verplicht om je autosleutels af te geven. De garage waar je auto wordt geparkeerd is voorzien van camera’s.
Blue Valet is 24u per dag beschikbaar en dus ideaal als je een vroege of late vlucht hebt geboekt. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Afstand tot de luchthaven: Geen: je loopt van je auto naar de vertrekhal.
 • Adres: Leopoldlaan, 1930, Zaventem
 • Prijs per week: Vanaf 85 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

Ector

Als je graag in alle comfort vertrekt en terugkeert, dan is Parking Ector de juiste keuze. Bij dit bedrijf word je immers ook verwend met je eigen privé chauffeur. Je wordt op Brussels Airport opgewacht door hem of haar en daarna brengt de chauffeur jouw auto naar het beveiligde parkeerterrein.
Deze parking is beschikbaar van 06:00u ’s morgens tot middernacht. Wanneer je terug komt van op reis, volstaat een snel telefoontje om je auto terug aan de luchthaven te laten leveren. Van daaruit kan je dan vlot terug naar huis rijden.

 • Afstand tot de luchthaven: Geen: je loopt van je auto naar de vertrekhal
 • Adres: Leopoldlaan, 1930, Zaventem (het adres van Brussels Airport)
 • Prijs per week: Vanaf 115 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

Parkway

Parkeren bij vliegveld Zaventem kan sinds kort ook bij Parkway. Deze nieuwe parking biedt alleen buitenstaanplaatsen aan, maar je hoeft zeker niet te vrezen voor de veiligheid van je wagen! Er is hier immers altijd bewaking aanwezig, 24 op 24 en 7 dagen op 7!
Bij deze aanbieder hoef je je sleutels niet af te geven, maar kan je ze gewoon mee op reis nemen. Vanaf deze parking naar luchthaven Zaventem, is het amper tien minuutjes rijden met de shuttlebus.

 • Afstand tot de luchthaven: Ongeveer tien minuutjes met de gratis shuttlebus.
 • Adres: Kerklaan, 125, 1830, Machelen
 • Prijs per week: Vanaf 36 euro
 • Online boeken en prijzen: Website

valet parkeren luchthaven Zaventem

Discount Parkings bij de luchthaven zelf

Parkeren bij luchthaven Zaventem zelf kan ook bij één van hun eigen parkings. In principe werken zij hetzelfde, want ook deze zogeheten discount parkings bevinden zich op een eindje van de luchthaven zelf. In totaal biedt Brussels airport drie parkeerplaatsen aan.
Vanaf deze parkings word je met een shuttle (24 uur per dag) naar de terminal gebracht.

 • Afstand tot de luchthaven: Met een shuttlebus duurt het tien minuten om naar het vliegveld te pendelen.
 • Prijs per week: Vanaf 59 euro.
 • Online boeken en prijzen: Website

Car Hotel

Parkeren bij luchthaven Zaventem kan ook in het Car Hotel. Deze overdekte parkeerplaats is wel veel duurder in vergelijking met andere aanbieders.
Je levert je auto bij de ingang af en vervolgens wordt hij door een medewerker naar de beveiligde zone gebracht. Hier is permanent een bewaker aanwezig en ook camera’s sporen naar mogelijke problemen.
In tien minuutjes word je met de shuttle naar het vliegveld gebracht. Als je dat wenst, kan je ook bijbetalen voor opties zoals een car wash.

 • Afstand tot de luchthaven: Tien minuten met de shuttlebus (twee kilometer).
 • Adres: Bataviastraat 122 1820 Melsbroek
 • Prijs per week: Vanaf 98 euro.

parkeren luchthaven Zaventem

Parkeren bij Brussels Airport zelf

Als je al eerder vanuit Brussels Airport op reis bent vertrokken, dan weet je dat er ter plekke ook parkeermogelijkheden zijn. Echter moet ik je wel meteen waarschuwen dat dit ook de duurste optie is.

De Parking van luchthaven Zaventem beschikt over bijna elfduizend parkeerplaatsen die verdeeld zijn over zes zones. Deze zones hebben de volgende namen: P1 Fast Zone, P1 Front, P2 Economy, P3 Holiday, Reservation Zone en P Lock.

De laatste twee zones kun je online reserveren. Daarbij is P Lock ook nog eens dag en nacht beveiligd. Het voordeel van parkeren op Brussels Airport zelf, is dat je je op slechts enkele minuten van de terminal bevindt. Het is wel van belang dat je weet dat er voor iedere zone andere inrijhoogtes en tarieven gelden.

Onthoud ook goed waar je precies bent geparkeerd, want ik vind de parkeergarages allesbehalve duidelijk.

 • Afstand tot de luchthaven: maximaal zes minuten stappen.
 • Adres: Brussel-Nationaal Luchthaven, 1930 Zaventem, België (volg de borden ter plaatse).
 • Prijs per week: vanaf 90 euro (verschilt per zone).

Kort parkeren op de luchthaven van Zaventem

Als je alleen maar iemand gaat afzetten aan de luchthaven, dan hoef je niet noodzakelijk te parkeren in de buurt van luchthaven Zaventem.

Zo is er de kiss and ride optie, waarbij je een half uur gratis krijgt om je passagier af te zetten. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet je wel een Brussels Airport Pcard+ hebben. Online kan je die hier (gratis!) aanvragen.
Natuurlijk zit er hier ook een addertje onder het gras… Je moet immers de gegevens van je kredietkaart achterlaten. Als je ook maar één minuutje te lang bent geparkeerd, word je al meteen voor een uur aangerekend. Per uur betaal je €4, en als je hier een hele dag wil staan dan betaal je tussen €20 en €23 per dag.

Ga je gewoon iemand droppen? Treuzel dan niet te lang zodat je niet te veel betaalt!

luchthaven brussel parkeren

Vergelijk prijzen! De verschillende parkings bieden grotendeels hetzelfde aan, maar de prijzen zijn erg verschillend.

Andere mogelijkheden om naar Zaventem te komen

Als je niet wilt parkeren bij de luchthaven Zaventem, dan zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om hier te geraken.

Met de trein

Met de NMBS / B-europe kan je erg eenvoudig naar Brussels Airport pendelen.

Er is immers een rechtstreekse treinverbinding vanuit de luchthaven. Vanuit alle grote steden van België kun je het treinstation gemakkelijk bereiken en ook weer terugreizen.
Vergeet wel niet dat je altijd verplicht bent om de diabolo toeslag bij te betalen (bovenop de prijs van je treinticket) als je in de luchthaven aankomt of vertrekt. Deze extra belasting kost €5,34 extra per (enkele) rit.

En als je dacht dat je de treinconducteur kon omzeilen… Nice try!
Om de luchthaven binnen te mogen, moet je de barcode op je treinticket scannen. Alleen als je de diabolo toeslag hebt betaald, mag je verder.

Werk je met een Go Pass (10 treinritten aan €55) of een ander soort abonnement? Dan moet je een apart diabolo ticket aankopen: ‘Toeslag naar / van luchthaven’.

Met de bus

Busdienst ‘De Lijn’ heeft busverbindingen vanuit de luchthaven naar Brussel Noord (lijnen 272 en 471) of het metrostation Roodebeek in Brussel (lijnen 359 en 659).
Vanuit Brussels Airport kan je ook met de bus naar Mechelen (lijnen 681, 682 en 683), Leuven (lijnen 616, 651 en 652), Vilvoorde (lijnen 282, 621, 683, 820 en 821), Merchtem (lijn 821), Jette (lijn 820), Brussels Expo (lijn 820), Diegem (lijnen 272, 282, 620 en 621), Haacht (lijn 660) en Groenendaal (lijn 830).

Als je graag een vlotte verbinding naar Antwerpen wilt, kan je ook de ‘Brussels Airport Express’ nemen. Deze comfortabele bus vertrekt aan de achterkant van het busstation op platform B (niveau 0). Voor een ticket betaal je €10.

Meer info over busverbindingen vind je op de website van Brussels Airport.

Persoonlijk zou ik wel eerder kiezen voor een trein, als je dan toch het openbaar vervoer neemt.

Met de taxi

Een comfortabele manier om naar de luchthaven te rijden is met de taxi. Je wordt thuis opgehaald en op het vliegveld afgezet. Er zijn verschillende taxidiensten die richting Zaventem rijden, allemaal met verschillende tarieven die natuurlijk afhankelijk zijn van waar je komt. Sowieso is dit wel één van de duurdere opties.

met de trein naar brussel luchthaven

Als je met het openbaar vervoer komt, raad ik aan om met de trein te komen.

Waarom bij luchthaven Zaventem parkeren?

Zoals je ziet, zijn er tal van mogelijkheden om naar Brussels Airport te komen. Zo is het heel handig om met de trein naar hier te pendelen, of om een taxi te nemen.

Echter is een taxi heel duur, en hanteert de NMBS erg beperkte reisschema’s (de laatste trein vertrekt al rond 22u vanuit de luchthaven en bovendien zijn de verbindingen ook niet altijd denderend…).

Een goede oplossing om al deze problemen te vermijden, is om te kiezen voor een parkeerplaats in de buurt van Brussels Airport.
Zo heb je ook geen gedoe meer met bagage, kan je gaan en terugkeren wanneer je zelf wil, heb je geen stress voor en na de reis omdat het openbaar vervoer niet mee wil, en als je met meerdere mensen reist is het vaak ook nog eens voordeliger.

De meeste parkings liggen in de buurt van luchthaven Zaventem, vaak op minder dan vijf kilometer. Met een comfortabele shuttlebus word je vlot naar het vliegveld gebracht vanwaar je rustig kan inchecken. Moesten er bovendien problemen zijn, dan zijn al deze parkeergarages altijd bereikbaar. Al dan niet op een noodnummer.
Als je liever helemaal uitgerust op reis vertrekt, dan kan ik ook een Park Sleep & Fly arrangement aanraden. Daar lees je hieronder meer over.

Brussels airport parking

De parking op de luchthaven zelf is natuurlijk wel het duurst…

Park, Sleep and Fly Zaventem

Er is nog een andere manier om te parkeren in de buurt van Zaventem. Er zijn namelijk veel hotels rond de luchthaven die een zogenaamd Park, Sleep en Fly-arrangement aanbieden. In dit geval parkeer je gratis op de parkeerplaats van de accommodatie en koppel je daar ook een nachtje in het hotel aan.
Op een afgesproken tijdstip word je gratis met de shuttlebus van het hotel naar de luchthaven gebracht. Vertrektijden zijn afhankelijk van hotel tot hotel, maar meestal werken ze met vaste vertrektijden. Vraag dit dus altijd na bij de receptie en reserveer ook tijdig zodat de busjes niet vol zitten.
In feite betaal je hier dus alleen voor een overnachting in het hotel en daarbovenop krijg je dan gratis parking.

Er zijn diverse hotels in de buurt van Brussels Airport die dit arrangement aanbieden.
Ik zet ze hieronder op een rijtje:

Parker Hotel Brussels Airport

Afstand tot de luchthaven: Enkele minuten met de shuttlebus (24/7)
Adres: Bessenveldstraat 15, 1831 Machelen
Prijs: Vanaf €81 per nacht
Maximale (gratis) parkeerduur: veertien dagen. Per extra nacht wordt €15 aangerekend.

Hotel Van der Valk Brussels Airport

Afstand tot de luchthaven: Vijf minuten met de shuttlebus (24/7)
Adres: Culliganlaan 4b 1831 Diegem
Prijs: Vanaf 109 euro
Maximale (gratis) parkeerduur: twee weken

Novotel Brussels Airport

Afstand tot de luchthaven: Vijf minuten met de shuttlebus (24/7)
Adres: Da Vincilaan 25 Bedrijvenzone Diegem-Vuurberg 1831 Brussels
Prijs: Vanaf 69 euro per nacht
Maximale (gratis) parkeerduur: zeven dagen

Ibis Brussels Airport

Afstand tot de luchthaven: Enkele minuten met de shuttlebus (24/7)
Adres: Bessenveldstraat 17b 1831 Diegem
Prijs: Vanaf 69 euro
Maximale (gratis) parkeerduur: zeven dagen

Hotel NH Brussels Airport

Afstand tot de luchthaven: Enkele minuten met de shuttlebus (24/7)
Adres: De Kleetlaan,14 B-1831 Diegem Brussel
Prijs: vanaf €106,85 per nacht
Maximale (gratis) parkeerduur: acht dagen

parker hotel brussel luchthaven

Ik kan het Parker Hotel in ieder geval wel aanbevelen 🙂

Filmpje: Brussels Airport verwelkomt jullie terug!

Brussels Airport moest omwille van de Corona crisis maandenlang sluiten. We moesten dus met z’n allen lang wachten om terug het vliegtuig op te springen en naar warmere (of koudere!) oorden te vliegen.
Gelukkig is de internationale luchthaven sinds 15 juni 2020 terug open en kan je, na het parkeren van je auto, terug op vakantie gaan.

Benieuwd hoe de check-in nu verloopt en waar je je aan kan verwachten? Kijk dan zeker dit filmpje:

Welcome back to Brussels Airport!

Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam