Parkeren op Schiphol: vergelijking van ALLE mogelijkheden + prijzen + park sleep fly hotels

Schiphol is één van de grootste vliegvelden van Europa. Vanuit België is het vaak niet langer dan twee à drie uur rijden, dus als je van hieruit een voordelige vlucht hebt gevonden kan het zeker lonen om naar hier te rijden. Je wilt natuurlijk je auto vlot parkeren, niet te veel met je bagage sukkelen en snel bij de vertrekhal zijn. Er zijn heel veel verschillende parkings bij Schiphol met elk hun eigen voor- en nadelen, prijzen (vanaf €33 per week!) en extra opties. Om het je een beetje gemakkelijk te maken, vergelijken we hier de verschillende mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol.

5/5 - (42 stemmen)

Move On Parking

Lang parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder die op zeven minuten van het vliegveld ligt. Deze parking beschikt uitsluitend over een shuttleservice. Je auto staat niet overdekt, maar wel op een goed bewaakt en verhard terrein. Het parkeerterrein is dag en nacht geopend, reserveren is wel verplicht. Je hoeft je autosleutel niet af te geven als je op reis gaat. Deze aanbieder biedt geen extra opties aan en heeft, waarschijnlijk daardoor, zeer scherpe prijzen.


Valetparking Service

Zoals de naam al zegt kun je bij dit familiebedrijf alleen kiezen voor valet parkeren. Je rijdt dus naar de vertrekhal bij het vliegveld en niet naar het parkeerterrein van de aanbieder. Daarbij heb je bij deze aanbieder nog de keuze om onoverdekt of overdekt (tegen een meerprijs) te parkeren bij Schiphol. Beide locaties zijn trouwens beveiligd door middel van camera’s. Als extra optie kun je er ook voor kiezen om je auto te laten wassen. Reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

parkeren schiphol

Shuttleparkeren Schiphol

Deze parking bij Schiphol ligt op ongeveer zeven minuten van de vertrekhal. Bij aankomst parkeer je je auto op het terrein dat vijfhonderd parkeerplaatsen telt, vervolgens brengt de shuttle je naar het vliegveld. Als je met meer dan vier personen bent, betaal je voor ieder extra persoon vijf euro voor de shuttle. Bij deze aanbieder mag je je autosleutels gewoon meenemen op reis. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp Nederland
 • Prijs per week: vanaf €42,50
 • Online boeken en prijzen: Website

Budget Valet

Bij deze aanbieder kun je valet parkeren bij Schiphol voor een aantrekkelijke prijs. Bij aankomst van de luchthaven rijdt een chauffeur van deze aanbieder je auto naar hun parkeerplaats. Deze biedt plaats aan vijfhonderd personenauto’s. Je kunt alle soorten personenauto’s kwijt op het terrein en er zijn eveneens parkeerplaatsen voor gehandicapten. Het parkeerterrein ligt op slecht tien minuten van de luchthaven en wordt dag en nacht bewaakt. Tegen een meerprijs kun je gebruik maken van opties als: autoschoonmaak en een elektrisch oplaadpunt.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €56,99
 • Online boeken en prijzen: Website

valet parkeren op schiphol

Airport Parking Services

Deze parking bij Schiphol ligt op ongeveer tien minuten van de luchthaven. De parking ligt aan de A4 (afrit 5), zodat je deze gemakkelijk zult vinden. Er zijn zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen. Als je de auto geparkeerd hebt, brengt de shuttle je in tien minuten naar de vertrekhal. Bij terugkomst bel je de parking en word je binnen tien minuten weer opgehaald. Airport Parking Services is 24 uur per dag geopend. Tegen een meerprijs is het mogelijk dat je auto schoongemaakt wordt tijdens de reis.

 • Adres: Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen Nederland
 • Prijs per week: vanaf €62,50
 • Online boeken en prijzen: Website

All-in Parking Schiphol

Je auto parkeren bij Schiphol kan op deze parking die op tien minuten van Schiphol ligt. Als je arriveert bij de parkeerplaats word je bagage overgeladen in de shuttle en tien minuten later sta je in de vertrekhal. Bij terugkomst word je uiteraard weer opgehaald door de shuttle. Deze aanbieder garandeert dat je altijd vervoer hebt, ook als er vertraging is. De parking is 24 uur geopend. Tegen betaling kun je tijdens je reis van alles laten doen aan je auto: zoals gewassen worden of schade herstel. Reserveren is hier verplicht.

 • Adres: Veenderveld 10E, 2371 TV Roelofarendsveen Nederland
 • Prijs per week: vanaf €57,-
 • Online boeken en prijzenWebsite

parking schiphol

Amsterdam Airport Parkeren

Lang parkeren bij Schiphol kan via deze aanbieder door middel van valet parkeren. Je rijdt je auto naar de vertrekhal. Hier aangekomen laad je de bagage uit en een medewerker van Amsterdam Airport Parkeren brengt de auto naar hun parkeerterrein. Deze parking is omheind en wordt bewaakt met camera’s. Bij terugkomst bel je de aanbieder en word je auto weer naar je toe gebracht. Tegen een meerprijs is het mogelijk om je auto te laten wassen of zelfs helemaal schoon te laten maken. Reserveren is verplicht, maar dit gaat erg gemakkelijk via de website.

 • Adres: Evert van der Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €65,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Parking4Schiphol

Bij deze aanbieder kun je op twee terreinen parkeren bij Schiphol. Je kunt hierbij kiezen uit een overdekte of een onoverdekte parkeerplaats. De parking ligt op elf minuten van de luchthaven en er is een gratis shuttleservice (inclusief kinderzitjes). Het terrein is voorzien van toiletten en een wachtruimte. Ook vindt er een voertuiginspectie plaats bij aankomst. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen. Deze aanbieder is 24 uur per dag beschikbaar en reserveren is verplicht. Parking4Schiphol hanteert eveneens bijzonder scherpe prijzen.

 • Adres: Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen Nederland
 • Prijs per week: vanaf €33,50
 • Online boeken en prijzen: Website

auto parkeren schiphol

Valet Schiphol

Parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder als je kiest voor valet parking. Je rijdt met je auto naar het vliegveld en hier wordt deze gecontroleerd. Terwijl jij incheckt brengt een chauffeur van de aanbieder de auto naar hun parkeerterrein. Bij terugkomst staat de auto (na een telefoontje na landing) weer op je te wachten. Deze aanbieder is 24 uur per dag geopend en houdt altijd rekening met de vluchttijden. Je kunt kiezen voor zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen. Tegen een meerprijs kun je je auto laten schoonmaken tijdens je reis.


Business Valet Schiphol

Parkeren bij luchthaven Schiphol is ook mogelijk voor de zakelijke reiziger. Je rijdt naar de ingang van de luchthaven, waar een medewerker van het bedrijf op je staat te wachten. Terwijl je incheckt, rijdt hij je auto naar het zes kilometer verderop gelegen parkeerterrein. Je hebt hierbij de keuze uit parkeren in de open lucht of een overdekte parkeerplaats (tegen een meerprijs). Bij terugkomst staat je auto na één telefoontje weer op je te wachten bij de uitgang van de luchthaven. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte op het parkeerterrein, dus in principe zijn alle voertuigen welkom. De parking heeft elektrisch oplaadpunten en als extra optie kan je auto worden schoongemaakt.

lang parkeren schiphol

Cheap Parking

Bij deze aanbieder heb je twee mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol. Je kunt kiezen voor parkeren met de shuttleservice en je kunt kiezen voor valet parkeren. Kies je voor het eerste dan parkeer je je auto op het terrein van deze aanbieder in Rozenburg. De shuttle brengt jou en je bagage binnen enkele minuten naar de vertrekhal. Kies je voor valet parkeren? Dan rijd je tot aan de vertrekhallen. Hier neemt een medewerker van Cheap Parking de auto van je over (je dient dan dus wel je autosleutels af te geven). Deze aanbieder hanteert verschillende prijzen voor de beide parkeervormen. Lang parkeren bij Schiphol (31 tot en met 40 dagen) is bij deze aanbieder ook mogelijk.


Comfort Parking

Deze aanbieder heeft drie mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol. Je kan bij hen parkeren en dan met de shuttle naar de vertrekhal worden gebracht en gehaald. Je kan kiezen voor valet parkeren, waarbij je naar de vertrekhal rijdt en je auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de aanbieder. Je kan ook kiezen voor een combinatie van beide. Je gaat dan op de heenreis valet parkeren en terug ga je met de shuttle. Deze parking ligt ongeveer vier minuten van Schiphol en is 24 uur per dag geopend. Als extra optie kan je ook je auto laten wassen tijdens de reis. Een parkeerplaats reserveren is verplicht.

parkeren bij Schiphol

Flight Parking

Deze parking bij Schiphol heeft uitsluitend valet parkeren als service. Je rijd je auto naar de vertrekhal. Een medewerker van Flight Parking neemt je auto mee, terwijl jij gaat inchecken. Bij terugkomst staat je auto weer voor je klaar (na een telefoontje). Deze aanbieder heeft, tegen een meerprijs, veel extra opties, zoals: overdekt parkeren, elektrisch opladen, de auto wassen of reinigen, onderhoud aan de auto uitvoeren of de auto bijtanken. Een parkeerplaats bij Schiphol reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

 • Adres: Evert van der Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €75,-
 • Online boeken en prijzen: Website

P5 Airport Parking Amsterdam

Bij deze aanbieder kun je je auto parkeren bij Schiphol en met de shuttle gebracht en gehaald worden. Je kunt ook kiezen voor valet parkeren, waarbij een medewerker je auto naar het (bewaakte) parkeerterrein brengt. Deze parking ligt op ongeveer drie minuten van Schiphol en is 24 uur per dag geopend. Je kunt bij deze aanbieder je auto ook lang parkeren bij Schiphol (31 tot 40 dagen).

parking Amsterdam airport

Quick Parking Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol kan ook via Quick Parking. Deze aanbieder heeft meerdere parkeerterreinen op ongeveer tien minuten afstand van de luchthaven. Als je de auto geparkeerd hebt, brengt de shuttlebus je naar de vertrekhal. De shuttles rijden continue, dus je hebt geen wachttijden. Het parkeerterrein is geopend op de tijden dat het vliegveld ook geopend is en daarnaast 24 uur bereikbaar. Deze aanbieder hanteert scherpe prijzen. Daarnaast is valet parkeren een extra optie.


Royal Parking

Deze aanbieder biedt uitsluitend valet parkeren aan. Je rijdt je auto naar de vertrekhal van Schiphol. Hier neemt een chauffeur van de aanbieder je auto over en rijdt deze naar het parkeerterrein in Schiphol-Rijk. Bij terugkomst staat je auto weer keurig op je te wachten. Deze aanbieder zorgt ervoor dat je extra verzekerd bent door hun eigen aansprakelijkheidsverzekering. Het parkeerterrein is overdekt en wordt bewaakt. Deze aanbieder is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Voor de zakelijke reiziger zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €75,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Amsterdam luchthaven parking

Budget Shuttle

Parkeren bij Schiphol, maar iets verder van het vliegveld is ook een mogelijkheid. De prijzen voor een dergelijke parking bij Schiphol zijn vaak iets gunstiger. Dat geldt ook voor deze aanbieder die zijn parkeerterrein op twaalf minuten van het vliegveld heeft. Een shuttlebus brengt je heen en weer. Opvallend is dat je wel je autosleutels moet inleveren. Volgens de aanbieder is dit om de veiligheid te waarborgen. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen. De parking is 24 uur per dag geopend en je dient vooraf te reserveren. Budget Shuttle doet zijn naam eer aan en hanteert bijzonder scherpe prijzen.


Drive Up Services

Wanneer je wilt lang parkeren bij Schiphol kun je ook voor deze aanbieder kiezen. Dit is één van de goedkoopste parkeerplaatsen (vanaf€33,99 per week). De parking ligt op ongeveer zeven minuten van het vliegveld. Een shuttlebus brengt je gratis heen en haalt je ook weer op. Verder heeft deze aanbieder weinig extra opties (ook geen elektrisch oplaadpunt), maar daar is de prijs ook naar. Het parkeerterrein wordt bewaakt door camera’s en is 24 uur per dag geopend. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ Rozenburg Nederland
 • Prijs per week: vanaf 33,99 (!)
 • Online boeken en prijzen: Website

schiphol parkeren

247 Parking

Deze parking bij Schiphol is kleinschalig en ligt op maar vijf minuten van de airport. Je kunt kiezen voor meerdere opties bij het parkeren van je auto. Je kunt gebruik maken van de shuttleservice, valet parkeren of een combi van deze twee. In dit laatste geval ga je op de heenweg bijvoorbeeld met de shuttle en bij terugkomst laat je je auto voorrijden. Als je kiest voor de shuttleservice kun je je autosleutels gewoon bij je houden. Je hebt daarbij ook de keuze of je je auto overdekt wilt parkeren of buiten. De parking is 24 uur per dag geopend en reserveren is verplicht.

 • Adres: Middenweg 29a, 1432 DE Aalsmeer Nederland
 • Prijs per week: vanaf €45,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Total Care Parking

Parkeren bij Schiphol op tien minuten van de vertrekhal kan bij deze aanbieder. Bij Total Care Parking staat je auto altijd overdekt en hier wordt (in tegenstelling tot andere aanbieders) geen meerprijs voor gerekend. Waar dan wel weer een meerprijs voor wordt gerekend is het zelf bij je houden van de autosleutels. De parking ligt direct aan de A4 en is erg gemakkelijk te bereiken. Je wordt met een shuttle naar de vertrekhal gebracht en weer opgehaald. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen. Ook is er de mogelijkheid om een sterretje in de voorruit te laten repareren. Als je vooraf betaalt bij deze aanbieder zijn de prijzen gunstiger.

 • Adres: Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen Nederland
 • Prijs per week: vanaf €53,-
 • Online boeken en prijzen: Website

lang parkeren bij schiphol airport amsterdam

The Valet Guys

Zoals de naam al aangeeft, kan je bij deze aanbieder alleen valet parkeren. Je rijdt je auto naar de vertrekhallen en een medewerker van dit familiebedrijf brengt de auto naar hun parkeerterrein. De parking van The Valet Guys wordt 24 uur bewaakt door zowel personeel als camera’s. Bij aankomst inspecteert men je auto en wordt de staat waarin het verkeert vastgelegd. Mochten er bij terugkomst eventuele beschadigingen zijn, dan is dit direct duidelijk. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen, terwijl je op reis bent. De parking is 24 uur per dag bereikbaar en je dient vooraf te reserveren.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €58,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Parking Point

Wanneer je een parkeerplaats zoekt voor lang parkeren bij Schiphol is deze aanbieder een goede uitkomst. Je kunt bij deze aanbieder zowel kiezen voor de shuttleservice als voor valet parking. In het laatste geval rijd je je auto naar de terminal, waar een medewerker van Parking Point deze parkeert op hun parking. Naast de opties dat je auto gewassen kan worden en dat er een elektrisch oplaadpunt is, biedt deze aanbieder ook een boodschappenservice aan. Deze parking ligt op tien minuten van Schiphol, is 24 uur per dag geopend en vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Kruisweg 365, 1437 CG Rozenburg Nederland
 • Prijs per week: vanaf €62,49
 • Online boeken en prijzen: Website

parking schiphol vergelijken

Xclusive Parking

Parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder zowel overdekt als onoverdekt. Daarbij kan je bij Xclusive Parking zowel valet parkeren als gebruik maken van de shuttle. Het bedrijf is 24 uur per dag en zeven dagen per week open, dus je kunt altijd van hun service gebruik maken. De parking ligt op vijf minuten afstand van Schiphol. Je hoeft je sleutels niet af te geven, mits je gebruik maakt van de shuttleservice. Reserveren is verplicht. Tegen een meerprijs kun je je auto laten reinigen tijdens je afwezigheid.

 • Adres: Folkstoneweg 4 1118 LM te Schiphol Rijk Nederland
 • Prijs per week: vanaf €75,-
 • Online boeken en prijzen: Website

The Star Parking Schiphol

Deze parking bij Schiphol biedt uitsluitend valet parkeren aan. Je rijdt dus met je auto naar de luchthaven, waar een medewerker van de aanbieder de auto van je overneemt. Bij terugkomst kun je dertig minuten voor je arriveert de aanbieder bellen en ze staan weer met je auto klaar bij de aankomsthal. Tegen een meerprijs kun je de auto laten wassen of helemaal laten reinigen. Deze parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Je moet wel vooraf reserveren.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €85,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren schiphol luchthaven

On Time Parking

Parkeren bij Schiphol houdt bij deze aanbieder in dat je gebruik maakt van valet parking. Een professionele chauffeur brengt je auto van de vertrekhal naar het parkeerterrein, terwijl jij incheckt. Bij terugkomst staat, na een telefoontje, je auto weer voor je klaar. Deze aanbieder voert ook een voertuiginspectie uit, zodat je bij terugkomst niet voor nare verrassingen komt te staan, mocht er wel een beschadiging is. Het parkeerterrein van On Time wordt bewaakt door surveillanten en camera’s. Verder is het omheind en voorzien van een slagboom.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €90,-
 • Online boeken en prijzen: Website

iParking

Bij deze aanbieder kun je je auto parkeren bij Schiphol en vervolgens zelf op het vliegtuig stappen. Een chauffeur van iParking brengt de auto naar hun parking en bij terugkomst staat je auto weer voor je klaar. Je kunt kiezen uit overdekt of onoverdekt parkeren. De laatste is wel tegen een meerprijs. Als je een schone auto wilt bij terugkomst dan kun je deze laten wassen door de aanbieder. Het is eveneens mogelijk om bij dit bedrijf elektrische auto’s op te laden. Een parkeerplaats bij Schiphol bij iParking reserveren gaat eenvoudig via de site, maar is wel verplicht. Deze parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €99,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren Schiphol vergelijk

Central Parking Valet Schiphol

Deze aanbieder geldt als een van de grootste betreft parkeren bij Schiphol als het gaat om valet parking. Als je kiest voor valet parkeren heb je niet de rompslomp van wachten op de shuttle en sjouwen met je bagage. Dit bedrijf is al acht jaar actief op Schiphol, waarvan vijf jaar met valet parkeren. Je kunt er ook vanuit gaan dat dit een gerenommeerde en kwalitatief goede aanbieder is met intern opgeleide chauffeurs. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor opties als: je auto laten wassen, elektrische auto’s opladen of overdekt parkeren.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €104,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Parkfly

Bij deze aanbieder kun je zowel lang parkeren bij Schiphol als valet parkeren. Als je kiest voor valet parking betaal je €25,- boven de prijs van lang parkeren. Bij lang parkeren word je met een gratis shuttle (geen nachttoeslag) naar de luchthaven gebracht en gehaald. Het parkeerterrein ligt op ongeveer tien minuten van de luchthaven. Het terrein van Parkfly is afgesloten en wordt bewaakt. Je kunt zowel buiten als overdekt parkeren. Deze aanbieder is 24 uur per dag beschikbaar. Reserveren is verplicht, maar dit kun je kosteloos annuleren of wijzigen.

 • Adres: Aalsmeerderweg 191, 1432 CL Aalsmeer Nederland
 • Prijs per week: vanaf €47,50
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeerplaats schiphol reserveren

Shuttleparkeren

Bij Shuttleparkeren word je opgewacht aan het parkeerterein, waarna de bagage voor jou wordt uitgeladen en alle nodige formaliteiten in orde worden gebracht. Eens alles in orde is, wordt je vlot met een shuttlebusje naar Amsterdam Airport gebracht. Deze overdekte parkeerplaats nabij Schiphol wordt 24 uur per dag, 7 op 7 bewaakt. Een reservatie kan je online maken en gratis wijzigingen of annulaties zijn mogelijk tot 24u op voorhand. Indien je dat wenst, kan je ook extra betalen om je auto te wassen.

 • Adres: Aalsmeerderweg 191, 1432 CL Aalsmeer
 • Prijs per week: vanaf €55
 • Online boeken en prijzen: Website

GreenParking Schiphol

Op ongeveer twintig minuutjes van de luchthaven, ligt GreenParking Schiphol. Deze parking ligt buiten en wordt 24/7 bewaakt door zowel veiligheidsagenten als camera’s. Doordat deze parking bij Schiphol op amper 5 minuten van de snelweg ligt, is ze voor iedereen heel erg vlot te bereiken. Met een grote en comfortabele tourbus word je naar de luchthaven gebracht, zodat je ruim op tijd kan vertrekken. De prijzen hier zijn erg voordelig voor de service die je ter plekke krijgt.

 • Adres: Middenweg 7, 1432 DE, Aalsmeer, Nederland
 • Prijs per week: vanaf €43,50
 • Online boeken en prijzen: Website

parking Schiphol Amsterdam

World Shuttle BV

Lang parkeren bij Schiphol kan op deze parking die op slechts zeven minuten van het vliegveld ligt. Het terrein is verhard, omheind en wordt uitstekend beveiligd. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en beschikt over een wachtruimte met toiletten. De gratis shuttle brengt je in zeven minuten van de parkeerplaats naar de terminal. Als extra optie kun je ervoor kiezen om je auto te laten wassen tijdens je afwezigheid. Deze parkeerplaats is in principe alleen voor personenauto’s bedoeld, maar voor andere voertuigen geldt een toeslag van twintig euro. Je dient je sleutels af te geven, waarbij de aanbieder garandeert dat er maximaal vijftien kilometer met je auto gereden wordt. Reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

 • Adres: Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg, Nederland
 • Prijs per week: vanaf €56,50
 • Online boeken en prijzen: Website

Valetparkeren

Wil je je auto parkeren bij Schiphol zonder van een pendeldienst gebruik te maken? Kies dan voor deze aanbieder. Je rijdt de auto naar de terminal en daar neemt een medewerker van het bedrijf de auto van je over. Eerst volgt een inspectie van het voertuig en vervolgens parkeert hij deze op hun terrein. Dit terrein ligt op 16 minuten van Schiphol en is goed beveiligd. Er wordt maximaal dertig kilometer met je auto gereden. Het terrein is dag en nacht geopend en heeft geen maximale doorrijhoogte. Bij terugkomst staat de auto weer voor je klaar bij de terminal. Ook dan wordt er een voertuiginspectie uitgevoerd. Reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €61
 • Online boeken en prijzen: Website

goedkoop parkeren Schiphol Amsterdam

Park and Fly Schiphol – Overdekt parkeren

Betaalbaar lang parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder die op enkele kilometers van het vliegveld te vinden is naast de snelweg A4. De parking heeft alleen overdekte plaatsen en bij aankomst neemt een medewerker de auto van je over. Je wordt in de tussentijd met de gratis shuttlebus in negen minuten naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst is de shuttlebus binnen tien minuten ter plekke om je weer op te halen. Tevens word je geholpen door het personeel van de aanbieder met het in- en uitladen van je bagage. De parkeergarage wordt bewaakt door middel van camera’s en is 24 uur per dag geopend. Reserveren is verplicht en je dient je autosleutels af te geven.

 • Adres: Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen, Nederland
 • Prijs per week: vanaf  €52,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Parkeren Mercure Amsterdam Airport

Wil je gebruik maken van Park and Fly Schiphol? Parkeer je auto dan bij het Mercure hotel op één van de parkeerplaatsen en meld je bij de receptie voor een parkeerticket. Vervolgens kun je met de gratis shuttle naar de luchthaven reizen. De shuttle rijdt volgens een vaste dienstregeling. Bij terugkomst kun je de shuttle vanaf de luchthaven nemen om terug naar het hotel te gaan. Vervolgens reken je bij de receptie af. De receptie is 24 uur per dag geopend, zodat je hier altijd kunt parkeren. Het omheinde terrein wordt bewaakt door middel van camera’s en bewakingspersoneel. Het is raadzaam om deze parking vooraf te reserveren.

 • Adres: Oude Haagseweg 20, 1066 BW, Amsterdam, Nederland
 • Prijs per week: vanaf €59,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren Schiphol

Airport Parking Services Schiphol: Keep Your Car Keys

Zoals de naam al zegt, kan je bij deze parking bij luchthaven Schiphol je autosleutels bij je houden. Als je aankomt bij het parkeerterrein, kun je de auto zelf parkeren. Vervolgens word je met de gratis shuttledienst naar de luchthaven gebracht. Het onoverdekte terrein is geasfalteerd, omheind en wordt bewaakt door middel van camera’s. Daarbij is er een wachtruimte met toiletten. Deze parking ligt op ongeveer 10 minuten rijden van luchthaven Schiphol en is 24 uur per dag geopend. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen of helemaal reinigen. Reserveren is verplicht.

 • Adres:  Veenderveld 10,2371 TV Roelofarendsveen, Nederland
 • Prijs per week: vanaf €72,-
 • Online boeken en prijzen: Website

24:7 Budget Parking: Shuttle Service Schiphol Outdoor

Lang parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder die scherpe prijzen hanteert. Je betaalt hier per dag en het dagtarief vermindert naar mate je langer parkeert. Het parkeerterrein ligt op ongeveer negen kilometer van Schiphol. Je wordt met een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven vervoerd. Als je je autosleutels mee wilt nemen, betaal je hiervoor een meerprijs. Het terrein is (zoals de naam al zegt) 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Reserveren is verplicht bij deze aanbieder.

 • Adres: Beechavenue 54, 1119 PW Schiphol-Rijk
 • Prijs per week: vanaf €42,-
 • Online boeken en prijzen: Website

lang parkeren schiphol

We Parc

Deze parking bij luchthaven Schiphol werkt volgens de valet parkeren methode. Dit betekent dat je de auto naar de terminal van de luchthaven rijdt. Hier neemt een medewerker de auto van je over en parkeert deze op één van de overdekte parkeerplaatsen van We Parc. De mensen van deze aanbieder houden je terugvlucht in de gaten en na de landing staat je auto weer op dezelfde plek als waar je hem hebt achter gelaten. De parking is 24 uur per dag geopend. Reserveren vooraf is noodzakelijk.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
 • Prijs per week: vanaf €89,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren schiphol goedkoop

Kort parkeren

Het is uiteraard ook mogelijk om kort te parkeren bij Schiphol. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld mensen uit wilt zwaaien, op komt halen of gewoon een bezoekje wilt brengen aan de luchthaven. Deze parkeerplaats heet P1 en ligt op loopafstand van zowel de vertrek- als aankomsthallen. De maximale tijd om hier te mogen parkeren is 48 uur. Laat je je auto langer staan dan kost je dit honderd euro per dag extra (niet echt aan te bevelen, dus). De meeste parkeerplaatsen op P1 zijn overdekt en de maximale doorrijhoogte is twee meter. Het in- en uitrijden gaat op basis van je kenteken en je kunt met creditcard betalen. Je hoeft niet van te voren te reserveren.

 • Adres: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer Nederland (of volg de borden Schiphol Parkeren P1)
 • Prijzen: Per tien minuten €1,-. Het maximale dagtarief is €37,50
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeerplaats schiphol vergelijken

5x Park Sleep Fly Schiphol

Het kan een hele aantrekkelijke optie zijn om te kiezen voor een zogenaamd park sleep fly-arrangement. In dit geval boek je een parking en een hotel bij Schiphol samen. Vooral als je lang moet rijden naar Schiphol en een vroege vlucht hebt, kan dit heel handig zijn. Je hoeft dan namelijk geen lange nachtelijke autorit te maken, maar je slaapt lekker in je hotelbed. Daarbij word je ook nog eens van het hotel naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald. Er zijn diverse park sleep fly-arrangementen bij Schiphol te boeken. Hieronder vind je enkele goede en goedkope opties.

Sleep Park Fly Schiphol – Hotel Chariot Aalsmeer

Dit internationaal viersterrenhotel ligt op tien minuten van Schiphol. Je auto staat gedurende je afwezigheid veilig geparkeerd bij het hotel en je wordt met de shuttle naar de vertrekhal gebracht. Bij dit arrangement is een overnachting voor twee personen in een standaardkamer inbegrepen. Het is mogelijk om met meerdere personen te overnachten in dezelfde kamer tegen een meerprijs. Ook kun je tegen een meerprijs (€16,- per persoon) ontbijten. Als extra optie kun je er ook voor kiezen om je auto te laten wassen of eventuele schade te laten repareren.

Hotel Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Dit hotel ligt aan de A4 en aan de A9 en is daardoor gemakkelijk te bereiken. Je auto parkeer je bij het hotel en je wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gehaald. De shuttle rijdt van 4.30 uur tot 1.30 uur op vaste tijden. Uiteraard zit er ook een overnachting bij het arrangement. Het park sleep fly-arrangement bij Schiphol van deze aanbieder geldt voor maximaal 21 dagen. Als je lid wordt van Le Club Accorhotels (gratis), krijg je tien procent korting op de prijs van het arrangement.

Park Sleep Fly Schiphol hotel Ibis schiphol amsterdam airport

© Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

Parkeren bij Schiphol, vervolgens overnachten en de volgende morgen vliegen, kan ook bij deze aanbieder. Dit hotel ligt op slechts vijf kilometer van de luchthaven en heeft een gratis shuttleservice. Je parkeert je auto in een parkeergarage, waarbij je kunt kiezen voor vier, acht of vijftien dagen parkeren. Je overnacht in een stijlvolle designkamer de shuttle brengt je in vijf minuten naar de vertrekhal. Bij dit park sleep fly-arrangement is gratis gebruik van de fitnessruimte inbegrepen.

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Dit viersterrenhotel ligt op vijf kilometer van de luchthaven. Parkeren bij Schiphol kan gemakkelijk bij dit hotel dat 150 kamers telt. De shuttlebus brengt je in vijf minuten naar de luchthaven. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur rijdt deze op vaste tijden, buiten deze tijden kun je de shuttle reserveren tegen een meerprijs. De hotelkamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten en je hebt gratis wifi.

park inn by radisson amsterdam airport schiphol sleep park fly

© Park Inn by Radisson Amsterdam Airport

Van der Valk Hotel A4 Schiphol

Park sleep fly bij Schiphol is zeker mogelijk bij deze aanbieder. Dit hotel met parking ligt op ongeveer tien minuten van Schiphol direct aan de A4. Er is een gratis shuttledienst die rijdt op vaste tijden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Buiten deze tijden betaal je een meerprijs. De maximale parkeerduur is maar liefst 31 dagen. Het arrangement is inclusief een overnachting in een standaardkamer voor twee personen. Ben je met meerdere personen dan kun je daar een drie- of vierpersoonskamer voor boeken. Bij dit park sleep fly-arrangement kun je gratis gebruik maken van de wifi, het zwembad en de wellnessfaciliteiten. Ontbijt is niet inbegrepen, maar dit kun je bijboeken voor €14,50 per persoon.

Van Der Valk Hotel A4 Schiphol

© Van Der Valk Hotel A4 Schiphol

Met deze handige lijst heb je hopelijk een goedkope parking bij Schiphol gevonden! Wil je nog meer besparen? Lees dan zeker ook de artikels over goedkope vliegtickets, goedkope hotels en goedkoop een auto huren in het buitenland.

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor korte reizen is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste reisverzekering. Wil je een jaarlijkse verzekering? Dan raad ik Allianz Assistance aan.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


5/5 - (42 stemmen)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam