30 april, 2021

Lockdown doorkomen? Maak een fotoboek vol met herinneringen!

Momenteel droomt iedereen van vakantie, maar helaas mogen we het land nog steeds niet uit en moeten we dus naar binnenlandse alternatieven zoeken. Heb je de mooiste wandelingen in de Ardennen al allemaal uitgeprobeerd? Of zijn de bezienswaardigheden rond Hasselt je ook al niet meer onbekend? Dan nog kun je wegdromen bij prachtige vakantiebestemmingen. En de beste manier om dat in deze tijden te doen? Dat is door een fotoboek te maken, natuurlijk!

fotoboek maken

Fotoboek maken

Het lijkt wel of we het afgelopen jaar met z’n allen in een apocalyptische wereld leefden. Heel wat van onze vrijheden werden afgenomen, waaronder ook gelukzalige momentjes op reis of zelfs gezellige uitstapjes met onze liefste vrienden en familie.

De beste manier om al die mooie herinneringen vast te leggen is door een fotoboek te maken. Telkens wanneer er dan een nieuwe persconferentie plaatsvindt (“NEWSFLASH: strengere maatregelen op komst!”) kun je naar dit zelfgemaakte boek grijpen, zodat je weer even helemaal vergeet hoe de hedendaagse wereld er uit ziet.

Je kan kiezen tussen verschillende formaten, speciale kaften en hoogglans prints. En uiteraard kun je ook de binnenkant ontwerpen zoals je zelf wilt. Als je liever niet te veel tijd verspilt tussen al dat telewerken door, dan kun je ook kiezen voor een automatische fotoboek creatie. Bij Albelli kan dat laatste vlotjes met de Smart Assistant.

Natuurlijk kun je ook een fotoboek maken van andere herinneringen! Een leuk moment met de familie, een BBQ van afgelopen zomer met je bubbel of gewoon… Een plakboek van alle leuke gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Zo ben je er zeker van dat je lockdown nummer 9787576 doorkomt zonder helemaal gek te worden!

Ideaal als cadeau idee

Ken je iemand die even een oppepper kan gebruiken of moet je (alweer?!) een verjaardag vieren tijdens een lockdown? Dan is een fotoboek zonder twijfel het meest originele cadeau met foto die je op dit moment kunt schenken.

Je kunt je geliefde verrassen met een verzamelalbum van je afgelopen reis of gewoon gelukzalige momentjes van tijdens al die jaren vriendschap. En uiteraard is het ook het ideale cadeau voor reizigers!

wegdromen fotoboek

Wegdromen en hopen dat we écht snel terug op reis mogen!

Waar bestellen?

Er zijn heel wat mogelijkheden om zelfgemaakte fotoboeken te bestellen. Hierboven vernoemde ik al Albelli, maar als je even verder Googlet vind je nog tal van andere opties. Naast albums, is het meestal ook mogelijk om andere originele gepersonaliseerde cadeaus te bestellen. Denk daarbij aan mokken met een print, wanddecoratie, kalenders, …

De kwaliteit van prints is overal best hoog, maar let zeker ook op het designproces. Je wilt namelijk niet té lang bezig zijn met het maken van je fotoboek, toch?! Verder raad ik aan om ook de verzendingskosten en eventuele retourbeleid goed na te kijken.

Vergeet ook niet om enkele reviews te lezen. Zo ben je er zeker van dat jouw fotoboek of andere cadeau met foto helemaal is wat je voor ogen hebt!

Albelli fotoboek

Niks leuker dan vakantieherinneringen ophalen, toch?

Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!
 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden die ik zelf ook gebruik.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. Radio 2, NPO 3FM (Nederland), De Standaard (bijlage Media Planet), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam

Check Out Sam